Προς το περιεχόμενο

τρυπα στο φρυδι

GLS1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρωταω τον ή τους λογους για τους οποιους ηθελε να κανει την τρυπα στο φρυδι και προφανως να βαλει καποιο κοσμημα εκει, πχ πιθανοτατα σκουλαρικι. Τι ποιο ξεκαθαρο?:-)

Πχ ηθελε να το κανει γιατι ηθελε να ειναι ΙΝ, γιατι το εκανε και ενας φιλος του, γιατι το θεωρει μαγκια, γιατι νομιζει οτι θα αρεσει στα κοριτσια πιο πολυ ετσι, γιατι του εχει πει κοριτσι να το κανει, γιατι ο διαβολος μεταμορφωμενος του ειπε να το κανει, γιατι θελει να εχει τρυπες στο σωμα του, κλπ κλπ.

οου...σορρυ τοτε:-)

αλλα ειναι σαν να ρωτας γιατι καποιος να κανει τρυπα στο αυτι του,στη μυτη του,στη γλωσσα του κτλ..

απλα του αρεσει και την κανει.χωρις πολλες σκεψεις:-)

Δημοσ.
οου...σορρυ τοτε:-)

αλλα ειναι σαν να ρωτας γιατι καποιος να κανει τρυπα στο αυτι του,στη μυτη του,στη γλωσσα του κτλ..

Ε ναι το ιδιο ειναι. Δεν το εξειδικευω στο φρυδι, γενικα το λεω, απλως ετυχε αυτος να θελει να την κανει στο φρυδι.

απλα του αρεσει και την κανει.χωρις πολλες σκεψεις:-)

Λαθος! Γιατι του αρεσει να την κανει? Ποιος ή ποιοι οι λογοι που του αρεσει? Ή μπορει και να μην του αρεσει οποτε τοτε ποιος ή ποιοι οι λογοι που θελει να το κανει?

Για ολες τις πραξεις μας υπαρχει ενας λογος. Δεν υπαρχει απλως(και οχι απλα οπως ειπες) μου αρεσει να το κανω. Καποιο λογο εχω παντα. Αιτιοκρατικο συμπαν et al....:-D

Δημοσ.
Γιατι του αρεσει να την κανει? Ποιος ή ποιοι οι λογοι που του αρεσει? Ή μπορει και να μην του αρεσει οποτε τοτε ποιος ή ποιοι οι λογοι που θελει να το κανει?

Για ολες τις πραξεις μας υπαρχει ενας λογος. Δεν υπαρχει απλως(και οχι απλα οπως ειπες) μου αρεσει να το κανω. Καποιο λογο εχω παντα. Αιτιοκρατικο συμπαν et al....:-D

Yοu need help:-D

Δημοσ.
Ε ναι το ιδιο ειναι. Δεν το εξειδικευω στο φρυδι, γενικα το λεω, απλως ετυχε αυτος να θελει να την κανει στο φρυδι.

Λαθος! Γιατι του αρεσει να την κανει? Ποιος ή ποιοι οι λογοι που του αρεσει? Ή μπορει και να μην του αρεσει οποτε τοτε ποιος ή ποιοι οι λογοι που θελει να το κανει?

Εαύ το σορτσάκι το φορ'ας κάτω ή πάνω απο το γόνατο; Θέλω να μου κάνεις κανονική αιτιολόγηση και να το φτάσεις μέχρι τα παιδικά σου χρόνια. Γιατι το τι σου αρέσει σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό απο τις εμπειρίες σου και το κοινωνικό περιβάλλον σου. Καθώς και τα εκατομμύρια ερεθίσματα (τα θέλω αριθμημένα) που σε οδήγησαν σε αυτήν σου την απόφαση. Τότε θα σου απαντήσω κι εγώ γιατι μ'αρέσει να κάνω τρύπες και να βάζω σκουλαρίκια...

Δημοσ.
Εαύ το σορτσάκι το φορ'ας κάτω ή πάνω απο το γόνατο;

Και τα 2.

Θέλω να μου κάνεις κανονική αιτιολόγηση και να το φτάσεις μέχρι τα παιδικά σου χρόνια. Γιατι το τι σου αρέσει σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό απο τις εμπειρίες σου και το κοινωνικό περιβάλλον σου. Καθώς και τα εκατομμύρια ερεθίσματα (τα θέλω αριθμημένα) που σε οδήγησαν σε αυτήν σου την απόφαση.

Τα εκατομμυρια ερεθισματα ειναι ενα διαφορετικο πραγμα απο τον λογο που καποιος θελει να κανει κατι. Τα εκατομμυρια ερεθισματα που ξεκινουν απο τη στιγμη που γεννιομαστε διαμορφωνουν την προσωπικοτητα μας και διαμορφωνουν τα μακροσκοπικα κριτηρια μας για να αποφασισουμε κατι.

Τα κριτηρια μας, οι λογοι δηλαδη για καθε αποφαση ειναι το συνολικο αποτελεσμα, μια μακροσκοπικη προβολη δηλαδη, των ερεθισματων αυτων.

Πχ εγω φοραω περισσοτερο λευκα παρα σκουρα πουκαμισα. Γιατι? Ο λογος δηλαδη? Ο λογος ειναι επειδη εμενα μου αρεσει το χρωμα ασπρο πιο πολυ απο το σκουρο στα πουκαμισα. Τα εκατομμυρια ερεθισματα που δεχτηκα σχετικα με αυτο διαμορφωσαν ετσι την αποψη/κριση μου.

Αυτα τα ερεθισματα λοιπον μου εδωσαν τον εξης λογο για να φορεσω λευκο παρα μαυρο πουκαμισο: Μου αρεσει πιο πολυ το λευκο χρωμα παρα το ασπρο στα πουκαμισα.

Οποτε ο μακροσκοπικος λογος/η μακροσκοπικη ατια δηλαδη ειναι διαφορετικο πραγμα απο τα εκατομμυρια μικροσκοπικης κλιμακας ερεθισματα που συσσωρευτηκαν.

Εγω για τις τρυπες ζηταω τους μακροσκοπικους λογους που σας οδηγουν στο να τρυπηθειτε. Πχ για να ειστε ΙΝ, για να αρεσετε(οπως ισως πιστευετε) σε καποια πιο πολυ, για να το παιζετε κουλ, γιατι το εκανε ο ταδε τραδουδιστης πχ κλπ.

Τότε θα σου απαντήσω κι εγώ γιατι μ'αρέσει να κάνω τρύπες και να βάζω σκουλαρίκια...

So?

Δημοσ.

Στα λεγόμενα μου έρχεσαι...

Απλα μας αρέσει και εκφράζει την προσωπικότητά μας, όπως ακριβώς κι εσύ φοράς άσπρα πουκάμισα.

Τα σκουλαρίκια είναι απλά ένα μέρος της συνολικής εμφάνισης. Όποιος το κάνει και δεν τον εκφράζει (τα κάνει δλδ για την μούρη, για να αρέσει ή γιατι μιμείται κάποιον) μετά απο λίγο καιρό τα έχει βγάλει και έχει βρεί άλλον τρόπο να είναι IN.

Εγώ πχ. έχω σκουλαρίκι στην γλώσσα και στην ρόγα 5 χρόνια. Στα αυτιά απο 8 μέχρι 2 χρόνια (δεν τις έβαλα όλες μαζί). Έχω κάνει και κάποιες άλλες αλλα επειδή δεν με αντιπροσώπευε το αποτέλεσμα τις έβγαλα (χείλος και μύτη). Και σκέφτομαι να βάλω ένα στο φρύδι αλλα δεν μπορώ να ξέρω απο πρίν αν θα μου αρέσει.

Με ειρωνικό τρόπο λές "Για να αρέσετε;"

Αδελφέ υπάρχουν πολλά στύλ ατόμων και όπως σου φαίνεται εσένα περίεργο το να αρέσει σε κάποιον ένα τέτοιο στύλ, το ίδιο περίεργο μου φαίνεται κι εμένα να αρέσει ο τυπάς με το λευκό πουκάμισο μέσα απο το παντελόνι και το κινητό στην πλαστική θήκη ζωσμένο στην ζώνη κτλ. Γούστα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...