Προς το περιεχόμενο

τρυπα στο φρυδι

GLS1993

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ηθελα να σας ρωτησω αν γινετε να παο να κανω τρυπα στο φρυδι μονος μου??( ειμαι 16 χρονων ) Η πρεπει να παο με καποιον ενηλικο? Ο αδερφος μου εχει κλησει τα 18 μπορω να παω με αυτον?

ΤΥ:-)

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

απαντηστε μ αν ξερετε

Δημοσ.
Γεια σας παιδια ηθελα να σας ρωτησω αν γινετε να παο να κανω τρυπα στο φρυδι μονος μου??( ειμαι 16 χρονων ) Η πρεπει να παο με καποιον ενηλικο? Ο αδερφος μου εχει κλησει τα 18 μπορω να παω με αυτον?

ΤΥ:-)

---------- Προσθήκη στις 17:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

απαντηστε μ αν ξερετε

Εχε την συγκατάθεση των γονιων σου κ τραβα κ μονος..:-D

Δημοσ.
Εχε την συγκατάθεση των γονιων σου κ τραβα κ μονος..:-D

μπορω να παο με τον αδερφο μου? εχει κλησει τα 18 :-):-):-) (ειχα παει σε εναν piercer και μ ειπε οτι πρεπει να ειμαι 18 η να παο με καποιον ενηλικο...

Δημοσ.

στο αυτί δεν ειναι τίποτα... :P

εγω εχω 2... το κλασικο και και πανω( οταν λεω πανω στν κορυφη τ αυτιου η οπως το καταλαβατε :P)

ειχα παει για φρυδι αλλα ο piercer μου ειπε οτι πρεπει να ειμαι 18... και δεν με αφησε.... ε και εκανα κιαλλη τρυπα στο αυτι... θα παω την αλλη εβδομαδα για τρυπα στο φρυδι με τον bro μου!!..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
πηγα και την εκανα μονος μου :P δεν πονεσα καθολου μονο ενα μικρο τσουξιμο :P:p

Μπορω να ρωτησω (ολους) τους λογους/λογο για τους οποιους το εκανες? Αν ναι, ρωταω.:-D

Δημοσ.

τι ρωτας ακριβως?:P

το παιδι σε λεει οτι πηγε και την εκανε μονος του,χωρις τον μπραδερ..

Δημοσ.
τι ρωτας ακριβως?:P

το παιδι σε λεει οτι πηγε και την εκανε μονος του,χωρις τον μπραδερ..

Ρωταω τον ή τους λογους για τους οποιους ηθελε να κανει την τρυπα στο φρυδι και προφανως να βαλει καποιο κοσμημα εκει, πχ πιθανοτατα σκουλαρικι. Τι ποιο ξεκαθαρο?:-)

Πχ ηθελε να το κανει γιατι ηθελε να ειναι ΙΝ, γιατι το εκανε και ενας φιλος του, γιατι το θεωρει μαγκια, γιατι νομιζει οτι θα αρεσει στα κοριτσια πιο πολυ ετσι, γιατι του εχει πει κοριτσι να το κανει, γιατι ο διαβολος μεταμορφωμενος του ειπε να το κανει, γιατι θελει να εχει τρυπες στο σωμα του, κλπ κλπ.

Δημοσ.

φιλε στην περιοχη μου επιτρεπεται να πας δεν παει να εισαι και 10 ετων,το θεμα ειναι να ειναι καλος ο piercer καθως το φρυδι εχει πολλα νευρα και μπορει να βγεις με φρυδι 3 κιλα:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...