Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποίηση άδειας των Windows

cb_papi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή με νόμιμα Windows 7 Ultimate 32bit. Θέλω να κάνω format όμως γιατί το άθλιο antivirus δεν κατάλαβε έναν ιό. Τέλος πάντων. Γίνεται να απενεργοποιήσω τα Windows για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την υπάρχουσα άδεια/κλειδί όταν τα ξαναεγκαταστήσω; Θα προτιμούσα κάποιο νόμιμο τρόπο.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις τίποτα αν δεν δεχτή την άδειά μετά το format παίρνεις τηλέφωνο την microsoft και σού την φτιάχνουν.

Δημοσ.
1) Start Command Prompt: Click the Start Menu Button Orb (On Lower left), In the Start Search Box, key in:

cmd

And RIGHT CLICK IT, and Run as Administrator.

You can also Manually open CMD, by going to: START> ALL PROGRAMS> ACCESSORIES> Command Prompt

And Run as Admin

2) Key in the following CAREFULLY:

slmgr.vbs -ipk 3YFJ7-3486F-7488V-3VDMF-2PJMW

Hit Enter

This key is a deactivated key from Microsoft, and does NOT work for activating

3) wait a few seconds to a minute to deactivate Windows 7.

4) Once you see a pop up related to deactivation, check and see if Windows is deactivated. Go to:

Start> Right Click Computer> Click Properties, on the bottom it should tell you a time Limit

Note : please make SURE you are running an Administrative Account!

Πηγή

Deactivate Windows 7 and go back to the trial period

1. Type cmd in Start menu.

2. Right-click on the first result (cmd.exe) and click on Run as administrator (confirm by clicking Yes if required).

3. Type in

slmgr -upk

4. Type in

slmgr -ipk D4F6K-QK3RD-TMVMJ-BBMRX-3MBMV

Πηγή

Δεν τα έχω δοκιμάσει, οπόταν με κάθε επιφύλαξη.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις τίποτα αν δεν δεχτή την άδειά μετά το format παίρνεις τηλέφωνο την microsoft και σού την φτιάχνουν.

Για να πω κατι δεν μιλας με καποιον αλλα με αυτοματοποιημενο τροπο και χωρις συλλογη προσωπικων στοιχειων πληκτρολογεις στο τηλεφωνο σου το installation id που βλεπεις στον υπολογιστη σου και σου δινουν παλι αυτοματοποιημενα κατι ομαδες αριθμων που εισαγεις και ενεργοποιεις τα windows.

Δημοσ.
αυτό ότι κάνει το κάνει τοπικά με την MS δεν έχει καμια σχέση. το κανεις δεν το κανεις το ίδιο είναι

Μα το κλειδί δεν θέλει ενεργοποίηση;

Δημοσ.
yeap

αλλα η απενεργοποίηση από μεριά MS δεν υπάρχει.

τοπικά κανεις ότι θες

Περίμενε βρε συ.. Ναι, βάζω το κλειδί και μου λέει πως ΟΚ το κλειδί ισχύει. Αλλά μετά θέλει ενεργοποίηση του κλειδιού μέσω ιντερνετ/τηλεφώνου. Έτσι δεν είναι;

---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:08 ----------

Για να πω κατι δεν μιλας με καποιον αλλα με αυτοματοποιημενο τροπο και χωρις συλλογη προσωπικων στοιχειων πληκτρολογεις στο τηλεφωνο σου το installation id που βλεπεις στον υπολογιστη σου και σου δινουν παλι αυτοματοποιημενα κατι ομαδες αριθμων που εισαγεις και ενεργοποιεις τα windows.

Αν χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσω τα Windows μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω τις ομάδες αριθμών ή θα ξαναπρέπει να κάνω τη διαδικασία;

Δημοσ.

ρωτάς για απενεργοποίηση

σου απαντάω για απενεργοποίηση

ότι δεν υφίσταται και ότι δεν χρειάζεται...

που κολλάς?

γιατί πηγαίνεις στην ενεργοποίηση?

εκεί κάνεις ότι σου είπανε

ή κάνεις μέσο internet και αν δεν πιάσει μέσο τηλεφώνου και τέλος.

serial θα χρησιμοποιήσεις αυτό που έχει το αυτοκολλητάκι στο pc σου

Δημοσ.
ρωτάς για απενεργοποίηση

σου απαντάω για απενεργοποίηση

ότι δεν υφίσταται και ότι δεν χρειάζεται...

που κολλάς?

γιατί πηγαίνεις στην ενεργοποίηση?

εκεί κάνεις ότι σου είπανε

ή κάνεις μέσο internet και αν δεν πιάσει μέσο τηλεφώνου και τέλος.

serial θα χρησιμοποιήσεις αυτό που έχει το αυτοκολλητάκι στο pc σου

Sorry.. Η στραβομάρα μου :-D διάβαζα ενεργοποίηση αντί για απενεργοποίηση στο προηγούμενο μήνυμά σου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...