Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για e-laptops.gr

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο eshop.

Θελω να παραγγειλω ενα laptop (macbook pro) αλλα δεν εχουν απαντησει σε πολλαπλα emails και δεν απαντανε και ουτε τα 2 τηλεφωνα του site.

Ευχαριστω.(url : http://www.e-laptops.gr)

Δημοσ.

Ενδιαφερομουν για καποιο φορητο υπολογιστη. Ειχα διαβασει οτι με τα 90watt psu που το συνοδευαν, ειχαν διαπιστωθει καποια προβληματα και ειχε αρχισει η αντικατασταση με 120watt psu. Ειχα στειλει email για να μαθω με τη psu πουλανε το φορητο, αλλα ποτε δεν μου απαντησαν

Δημοσ.

Γενικα για το sales δεν εχω δει καπου καποιον να ειχε προβλημα.

Ενταξει το after sales ειναι αλλο κοματι.

---------- Προσθήκη στις 16:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ----------

Αυτη τη σελιδα τσεκαρα βασικα : http://www.skroutz.gr/s/266186/Apple-Macbook-Pro-13-3%22-2-4GHz-4GB-250GB.html

Να προτιμησω λετε το hardshop ?

Δημοσ.

Αν βρεις το προιον στην ιδια τιμη απο αλλα καταστηματα, αγορασε το απο αλλου ... ετσι για να μαθουν να ειναι πιο επαγγελματιες ;) και μετα στειλτους το λινκ απο το ινσομνια να δουν τα σχολια

:P

Δημοσ.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τα ίδια τα καταστήματα αφήνουν θετικά σχόλια στο Skroutz για τον εαυτό τους... Η πλειοψηφία των χρηστών έχουν κάνει εγγραφή 10 μέρες πριν αφήσουν την θετική αξιολόγηση.

Δημοσ.

Με πηρανε απο το e-laptops τελικα.

Θα το εχουνε το αγγλικο macBook pro σε 5 μερες μου ειπανε.

Δημοσ.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα πήρα λάπτοπ από αυτούς. Εγώ με τηλέφωνο την έκανα τη δουλειά και δεν είχα πρόβλημα. Παρασκευή μεσημεράκι πήρα να ρωτήσω αν έχουν το λάπτοπ που ήθελα, μου είπαν ότι θα το έχουν σε μια μέρα και όντως Σάββατο μεσημέρι το είχαν και το πήρα ο ίδιος. Ευγενικοί ήταν, η τιμή ήταν καλή και γενικά δεν είχα κανένα θέμα.

Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα από τους ίδιους αν η τιμή ήταν ΟΚ. Μιλάω πάντα για παραλάβη από το κατάστημα, δεν ξέρω με τις αποστολές πώς τα πάνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...