SofoS@ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εχω κατι creative ηχεια 5.1 εδω και καποια χρονια, το τηλεχειριστηριο τα χει ψιλοπαιξει ανεβοκατεβαζοντας καποιες φορες την ενταση. Ξερετε που μπορω να βρω κανα τετοιο ανταλακτικο; στο ebay λιγο που ειδα δεν βρηκα κατι. Αν δεν βρεθει κατι τετοιο, γνωριζετε καποιον που να το καθαριζει μπας και φτιαξει; Ειναι ιδιο μ αυτο της εικονας ( την εικονα την πηρα απο αντιστοιχο θρεντ στο ινσομνια του 2005 )
Darth Revan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Εχω κατι creative ηχεια 5.1 εδω και καποια χρονια, το τηλεχειριστηριο τα χει ψιλοπαιξει ανεβοκατεβαζοντας καποιες φορες την ενταση. Ξερετε που μπορω να βρω κανα τετοιο ανταλακτικο; στο ebay λιγο που ειδα δεν βρηκα κατι. Αν δεν βρεθει κατι τετοιο, γνωριζετε καποιον που να το καθαριζει μπας και φτιαξει;Ειναι ιδιο μ αυτο της εικονας ( την εικονα την πηρα απο αντιστοιχο θρεντ στο ινσομνια του 2005 ) Φιλαράκι είχα κ εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με αυτό το χειριστήριο!Το άνοιξα,το καθάρισα κ εβαλα ενα χαρτάκι να στριμωχτεί η ροδέλα που ανεβοκατεβάζεις τον ήχο! Τώρα ειναι μια χάρα!
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το ενσύρματο χειριστήριο της creative. Το ασύρματο που λες δεν κυκλοφορεί πια στην αγορά. Άσε που ήταν και ακριβό, κόστιζε όσο περίπου και τα ηχεία.
EddieObscurant Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με τα creative t7700 που τα χω 7 χρόνια τώρα. Το είχα ανοίξει να το καθαρίσω και δεν κατάφερα τπτ. Ζήτησα απο την creative ανταλλακτικό αλλά μου είπανε ότι σταματήσανε να βγάζουνε, έψαξα στο ebay και σε μεταχειρισμένα αλλά δεν βρήκα τπτ. Τελικά το πήγα σε έναν ηλεκτρονικό, που το καθάρισε (δεν ξέρω τι είδους καθάρισμα έκανε που δεν μπορουσα να το κάνω εγώ) που πήρε 5 ευρώ και απο τότε όλα οκ. Αυτο συνέβη πριν 3 χρόνια, και μέχρι τώρα δεν μου το χει ξαναεμφανίσει. οfftopic : αυτά τα ηχεία μαζί με την audigy 2zs πρέπει να ναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. 115 ευρώ το καθένα, και 7 χρόνια μετά εχουν βγάλει τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Spray επαφων, το ανοιφεις και ριχνεις στις ροδελιτσες ετσι το καθαρισα πριν κανα χρονο εγω αλλα τωρα θελει παλι...
SofoS@ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ξερετε καποιο μαγαζι στο κεντρο που κανει αυτη τη δουλεια; ειχα προσπαθησει παλιοτερα να το καθαρισω μονος μου αλλα μετα απο λιγο ξαναεκανε τα ιδια.
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα θεωριτικα θα στο καθαρισουν... ξερεις που να πουλαει πυκνωτες, αντιστασεις, led και οοοολα τα συναφη...
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Λιπαντικό τύπου wd40 κάνει για τέτοιου είδους δουλειές; Να το δοκιμάσω; Με αυτό είχα ξεμπλοκάρει τα μηχανικά μέρη του εκτυπωτή μου παλιότερα.
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πρεπει να κανει αλλα δε το συνιστω... πιστευω μαλλον θα γινει πιο λασπουρε εκει μεσα αμα εχει μπιχλα... καθαρο οινοπνευμα εχεις? λυστο εντελος βγαλε και τις ροδελιτσες που εχει και σταξε 2-3 σταγονιτσες και απο μπροστα και απο πισω... βαλε ξανα τις ροδελιτσες και γυρνα τα λιγο, αστο να στεγνωσει και δοκιμασε το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.