aserprince Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μια γνωμη για τι forthnet για το ιντερνετ. Με πηρανε τηλεφωνω και με εδωσαν προσφορα. Εχει κανεις forthnet ειναι καλη εταιρια. περιμενω απαντηση.
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εγώ προσωπικά είχα οτε 24 και συνχρόνιζα στα 16mbit, εδω και 2 χρόνια που έχω παει σε forthnet 24 ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος οσον αναφορά το download 19500 συνχρονίζω και κατεβάζω με μέσο ορο 1.8 με 1,9 mb/s,αλλα και disconnects ειχα ελάχιστα οσο καιρό την έχω. Εγώ γενικά με την forthnet ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος Γενικά να ξέρεις οτι όποια εταιρία και να βάλεις το πόσο θα συνχρονίζεις αν είναι σταθερή η γραμμή απο θέμα αποσυνδέσεων κτλ εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες οπως το πόσο μακριά εισαι απο το dslam,αν έχει πόρτες το dslam και πόσο ειναι φορτωμένο, σε τι κατάσταση ειναι η καλωδίωση στο σπίτι σου , τι router έχεις κτλπ. Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις ειναι αν έχεις κανέναν γνωστό στην ευρύτερη περιοχή σου και εχει forthnet να τον ρωτήσεις με ποσο κατεβάζει αν εχει αποσυνδέσεις και γενικά αν ειναι ευχαριστημένος με την εκάστοτε εταιρία η έχει προβλήματα Έχεις internet απο καμία αλλη εταιριά η είναι η πρώτη φορά που βάζεις ? Αν έχεις θα μπορούσες να μας δώσεις μερικά στατιστικά της γραμμής σου απο το router να δούμε που περίπου κυμαίνεται η γραμμή σου
aserprince Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εχω συνδεση conne-x εδω και δυο χρονια δηλαδη ειμαι στο οτε εδω και δυο χρονια. η συνδεση μου ειναι στα 1750kbps download και η upload ειναι 216kbps. εχω συνδεση 2Μ. Εδω στην περιοχη μας δεν εχει ιδιοκτητο η forthnet. φοβαμε αν να παω στην forthnet για καλητερα θα τα βρω χαλια. ειμαι ευχαριστημενος απο το ΟΤΕ. Σκεφτομαι ανα την αλλαξω.
cyber_katsarida Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. θα βρεθούν 10 άτομα που θα τη θάβουνε επειδή τους 'ετυχε κάποια στραβή και άλλοι 10 που θα έχουν να πουν καλά λόγια. για όλες τις εταιρίες υπάρχουν παράπονα. βασικά είναι που θα πέσεις. κοίτα να πάρεις γνώμες από άτομα στη γειτονιά σου. για την ιστορία έχω forthnet (οχι double play) και δεν έχω παράπονο. γείτονας επίσης με forthnet δεν έχει παράπονα στη δουλειά έχουμε double play χωρίς πρόβλημα κι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.