DrGreem Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει πως γίνεται τα Windows7 Home Premium να είναι η καλύτερη επιλογή για Netbook? Εγκατέστησα μόλις τα Windows7 Home Premium στο ΕΕΕpc 1000h και καθαρό install χωρίς κανένα app τρώνε 450ram... Αυτό ύποτίθεται είναι λογικό?? Αυτήν την στιγμή έχω και windows xp στο ιδιο pc με Avira και όλα τα utilities του ενεργοποιημένα και τρώει μόλις 300Mb.. Υ.Σ Η Έκδοση windows 7 pro είναι ποιο ελαφριά απο την ultimate ?
stefanos_79 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 H έκδοση Pro ειναι πιο ελαφριά απο την Ultimate.Αν δε έχεις 2 γιγα ram θα έλεγα να ξεχάσεις οποιαδήποτε έκδοση των 7 πέρα της Starter.Εγώ έβαλα την Ultimate στο δικό μου 1000Η με 2 γιγα ραμ και παλι σερνόταν.Αναγκαστικά απενεργοποιησα το Aero και άλλα καλουδια για να ελαφρύνω το σύστημα.Σε κάποιο ενδεχόμενο φορματ θα του βάλω τα Starter .Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι κατασκευαστές βαζουν αυτη την έκδοση στα "αδύναμα" netbooks
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 τα starter όμως έχουν ενοχλητικούς περιορισμούς
DrGreem Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εγώ έβαλα την Windows 7 Home Premium αλλά κάποιοι drivers και utilities κατεβασμένα για Windows 7 απο το επίσημο site της εταιρίας έχουν πρόβλημα και δεν τρέχουν ενώ εγκαθίστανται κανονικά Υ.Σ Έχω το EeePC 1000h
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.