cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 έχω μια συσκευή με λογισμικό GD το οποίο είναι κλειδωμένο στην κάρτα. αυτό που θέλω να ρωτήσω. όλα τα λογισμικά για gps κλειδώνουν στην κάρτα; αν είχα πάρει κάποιο άλλο θα μπορούσα να το βάλω σε όποια κάρτα ήθελα;
FFighter Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 τι ειναι το GD? τα pna εχουν κλειδωμενα τα windows οπως επισης εχει ορισει ο κατασκευαστης το path ωστε με το ανοιγμα της συσκευης να τρεχει το προγραμμα. το να τρεξει ενα προγραμμα πλοηγησης, ανεξαρτητα απο κλειδωματα, πρεπει να υποστηριζει καποιες παραμετρους της συσκευης,αναλυση κλπ
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 GD ενοούσα το λογισμικό Ginius Driver. απλά για όσους δεν ξέρουν το συγκεκριμένο λογισμικό πάει πακέτο με την κάρτα. αν το αντιγράψεις σε μια άλλη καρτα (μεγαλύτερη πχ) δε δουλεύει. κάτι σαν προστασία δηλαδή. απλά δεν ξέρω αν με όλα τα λογισμικά είναι το ίδιο. καλα΄το path αλλάζει δεν είναι αυτό το θέμα. η ερώτηση μου δεν έχει να κάνει με τα win που είναι φορτωμένα στη συσκευή αλλά με το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείται. κάτι άσχετο. όταν λες κλειδωμένα τα win δηλαδή τι δε μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.