Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην εγκατασταση

telis_petsotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xp pro 32bit

βαζω κανονικα να μπουταρει απο το cd παταω ενα πληκτρο για να το κανει κ εμφανιζεται η μπλε οθονη που λεει windows setup κ απο κατω περνανε γρηγορα καποιοι drivers αν προσεξα καλα.

μολις σταματησει αυτο λεει οτι φορτωνει τα setup files κ μετα συμβαινουν τα εξης:

ειτε κρασαρει κ σβηνει το λαπτοπ dv6551 HP

ειτε μου βγαζει οτι δεν βρηκε σκληρους, οτι δεν ειναι εγκατεστημενοι η δεν εχουν τροφοδοσια κ λεει οτι ισως χρειαζεται καποιο τεστ απο τον κατασκευαστη κ με αφηνει μονο ως επιλογή το F3 οπου κ τερματιζει αφου το πατησω

εχω HP pavilion dv6551ea win vista home premium 32.

Δημοσ.

φίλε μου έχεις 2 προβλήματα, το ένα δεν είναι τίποτα αλλά το άλλο είναι σοβαρό πρόβλημα.

το πρώτο και μη ανησυχητικό θέμα είναι ότι πρέπει να φορτώσεις τα drivers του σκλιρού σου στα windows cd μετά να κάνεις το φορμάτ.

το δεύτερο και ανησυχητικό πρόβλημα είναι ότι όπως τα περισσότερα λάπτοπ έτυχε και το δικό σου λόγο μεγάλων θερμοκρασιών να σβήνει, αυτό έχει 2 λύσεις και θα είσαι τυχερός άμα γίνει, το πρώτο είναι να καθαρίσεις καλά τον ανεμιστήρα γιατί λογικά θα έχει βουλώσει και το δεύτερο που το έχω ακουστά είναι θα έχει μπει σκόνη στον επεξεργαστή και πρέπει να τον καθαρίσει (αν και δεν το πολυπιστεύω αλλα αυτό είπαν στα multirama στον ξάδελφό μου

Δημοσ.
φίλε μου έχεις 2 προβλήματα, το ένα δεν είναι τίποτα αλλά το άλλο είναι σοβαρό πρόβλημα.

το πρώτο και μη ανησυχητικό θέμα είναι ότι πρέπει να φορτώσεις τα drivers του σκλιρού σου στα windows cd μετά να κάνεις το φορμάτ.

το δεύτερο και ανησυχητικό πρόβλημα είναι ότι όπως τα περισσότερα λάπτοπ έτυχε και το δικό σου λόγο μεγάλων θερμοκρασιών να σβήνει, αυτό έχει 2 λύσεις και θα είσαι τυχερός άμα γίνει, το πρώτο είναι να καθαρίσεις καλά τον ανεμιστήρα γιατί λογικά θα έχει βουλώσει και το δεύτερο που το έχω ακουστά είναι θα έχει μπει σκόνη στον επεξεργαστή και πρέπει να τον καθαρίσει (αν και δεν το πολυπιστεύω αλλα αυτό είπαν στα multirama στον ξάδελφό μου

για το 2ο που λες το ξερω καθως ανηκω στη κατηγορια με τα ελαττωματικα ΗΡ (αν θυμαμαι καλα απο τον τυπο του helpdesk ths HP δεν ειναι καλα τακτοποιημενα μεσα στο λαπτοπ τα σωθικα του κ δεν κρατανε τις απαιτουμενες αποστασεις συν το οτι εχει το συγκεκριμενο μοντελο ελαττωματικη γραφικων) κ θα πρεπει να το ξανακαθαρισω αποτι φαινεται.

για το 1ο δεν καταλαβα πως γινεται.

αν μπορεις εξηγησε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...