Προς το περιεχόμενο

Πιο υπερτιμημενα TV Show

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Χαουζ

Η σειρα δεν εχει σχεση με Ιατρικη. Λενε τοσα που δεν εχει νοημα να το σκεφτεις. Ολη η σειρα ειναι ο χαρακτηρας του Χαουζ και το απιστευτο βρεταννικο φλεγμα που βγαζει ο Λαουρι(πηγαν να το περασουν και στους αλλους αλλα μονο ο "Γουιλσον" εχει θεση διπλα του)

Και η Ολιβια Ουαιλντ εννοειται ως ο κυριος λογος να δουμε την σειρα

Για το Πριζον δεν νομιζω οτι ειναι υπερτιμημενη

1η σεζον σπερνει και το παραδεχονται ολοι

3η-4η χαλια και το παραδεχονται ολοι

Μονο για τη 2η πολλοι γουσταραν και μπορεις να την πεις υπερτιμημενη

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Ότι έχει μπλέξει μέσα νομική και ιατρική είναι τόσο βαρετό

Το αντίθετο από αυτό που είπε. :-)

Δημοσ.
Για Χαουζ

Η σειρα δεν εχει σχεση με Ιατρικη. Λενε τοσα που δεν εχει νοημα να το σκεφτεις. Ολη η σειρα ειναι ο χαρακτηρας του Χαουζ και το απιστευτο βρεταννικο φλεγμα που βγαζει ο Λαουρι(πηγαν να το περασουν και στους αλλους αλλα μονο ο "Γουιλσον" εχει θεση διπλα του)

Και η Ολιβια Ουαιλντ εννοειται ως ο κυριος λογος να δουμε την σειρα

Μια Ολιβια που λενε οτι για τους πρωτους 2 μηνες της 7ης περιοδου δεν θα συμμετασχει στη σειρα γιατι γυριζει μια παπαρια ταινια.:mad:

BTW πλακα εχει που επειδη εκραξα αγρια το Big Band Theory και ειπα οτι δεν μου αρεσε καθολου, με βαθμολογησαν αρνητικα (με μειον) διαφοροι. Σκασιλα μου βεβαια, δεν ξερω τι επιπτωση εχει (ελπιζω να μην διαγραφεται το ποστ μετα απο 5 αρνητικες ψηφους πχ γιατι κατι τετοιο θα σημαινε καταστροφη), αλλά το βρισκω τραγικο να βαθμολογεις αρνητικα για υποκειμενικα πραγματα και για τις προτιμησεις καποιου.

Καπως φασιστικο αυτο. Δεν σου αρεσει το big bang theory? Εισαι βλακας παρε το μειον σου. Επρεπε να σου αρεσει.

Δεν ειπα πχ οτι η ηρωινη κανει καλο στον οργανισμο ή οτι οι καμηλοπαρδαλεις πινουν ουισκι που και που, ειπα απλως οτι δεν μου αρεσε μια σειρα. Άι κουλντ κερ λες βεβαια, αλλά και παλι δειχνει ποση μαρμελαδα εχουν μερικοι οταν τους θιξουν τις ταινιες.

Και εγω πιστευω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αρεσει η σειρα House σε καποιον που εχει δει τα 5-6 πρωτα επεισοδια ή ακομα χειροτερα ολα, αλλά αν δεν του αρεσουν ενταξει τι να κανουμε?

Δημοσ.
Μια Ολιβια που λενε οτι για τους πρωτους 2 μηνες της 7ης περιοδου δεν θα συμμετασχει στη σειρα γιατι γυριζει μια παπαρια ταινια.:mad:

BTW πλακα εχει που επειδη εκραξα αγρια το Big Band Theory και ειπα οτι δεν μου αρεσε καθολου, με βαθμολογησαν αρνητικα (με μειον) διαφοροι. Σκασιλα μου βεβαια, δεν ξερω τι επιπτωση εχει (ελπιζω να μην διαγραφεται το ποστ μετα απο 5 αρνητικες ψηφους πχ γιατι κατι τετοιο θα σημαινε καταστροφη), αλλά το βρισκω τραγικο να βαθμολογεις αρνητικα για υποκειμενικα πραγματα και για τις προτιμησεις καποιου.

Καπως φασιστικο αυτο. Δεν σου αρεσει το big bang theory? Εισαι βλακας παρε το μειον σου. Επρεπε να σου αρεσει.

Δεν ειπα πχ οτι η ηρωινη κανει καλο στον οργανισμο ή οτι οι καμηλοπαρδαλεις πινουν ουισκι που και που, ειπα απλως οτι δεν μου αρεσε μια σειρα. Άι κουλντ κερ λες βεβαια, αλλά και παλι δειχνει ποση μαρμελαδα εχουν μερικοι οταν τους θιξουν τις ταινιες.

Και εγω πιστευω οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αρεσει η σειρα House σε καποιον που εχει δει τα 5-6 πρωτα επεισοδια ή ακομα χειροτερα ολα, αλλά αν δεν του αρεσουν ενταξει τι να κανουμε?

Όταν με την καταχώρηση σου υπονοείς οτι είναι ηλίθιος αυτό που του αρέσει το Big Bang Theory μια χαρά εύκολα μπορείς να πάρεις μείων. Εκτων οποίων 3 το 1 είναι δικό μου...

Δημοσ.
Όταν με την καταχώρηση σου υπονοείς οτι είναι ηλίθιος αυτό που του αρέσει το Big Bang Theory μια χαρά εύκολα μπορείς να πάρεις μείων. Εκτων οποίων 3 το 1 είναι δικό μου...

Ολοι μας λιγο πολυ κατι τετοιο υπονοουμε για τους αλλους που βλεπουν αυτα που δε βλεπουμε εμεις.

Πολυ βαρια βλεπω την καταδικαστικη αποφαση λοιπον στο

"Πηγα να της ξανακανω την χαρη με Big Βang Τheory προσφατα, μου εδωσε ενα DVD αλλά δεν καταφερα να δω ουτε καν 1 επεισοδιο. Οχι παπαριά, υπερπαπαριά θα επρεπε να πεις. Αληθεια ποιος την βλεπει αυτη? Πιο προβλεψιμα αστεια δεν υπαρχουν. Δεν υπαρχει.:shock: Αυτου του ειδους χιουμορ το θεωρω υποτιμητικο."

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ δεν είπα να του διαγράψουν την καταχώρηση. Απλα διαμαρτυρήθηκε και εγώ του αιτιολόγησα το -1 που του έβαλα.

Δημοσ.

Δε βλέπω το λόγο της συζήτησης. Αφού ο καθένας μπορεί να βάλει +/- στο ποστ του άλλου χωρίς αιτιολόγηση γιατί αυτή ζητείται; Δεν έβαλα - αλλά και να έβαζα, δικαίωμά μου, σωστά;

Βασικά θέλω να βάλω + στο δικό μου αλλά δεν μπορώ γμτ... :P

Δημοσ.
Όταν με την καταχώρηση σου υπονοείς οτι είναι ηλίθιος αυτό που του αρέσει το Big Bang Theory μια χαρά εύκολα μπορείς να πάρεις μείων.

Που στο παρακατω, το οποιο ειναι αντιγραφο της καταχωρησης μου που αναφερεσαι, υπονοω οτι καποιος ειναι ηλιθιος αμα του αρεσει το Bing Bang Theory?

Χα! Εγω που δεν βλεπω τιποτα απολυτως απο ξενες σειρες (απο Ελληνικες ουτε λογος, ποτέ δεν εχω δει τιποτα, εκτός φυσικα απο Απαραδεκτους και τον "Ακαλυπτο") εκανα την χαρη σε 2 φιλες μου και ειδα Friends και House καποτε. Και κολλησα! Υπερσειρες.

Πηγα να της ξανακανω την χαρη με Big Βang Τheory προσφατα, μου εδωσε ενα DVD αλλά δεν καταφερα να δω ουτε καν 1 επεισοδιο. Οχι παπαριά, υπερπαπαριά θα επρεπε να πεις. Αληθεια ποιος την βλεπει αυτη? Πιο προβλεψιμα αστεια δεν υπαρχουν. Δεν υπαρχει. Αυτου του ειδους χιουμορ το θεωρω υποτιμητικο.

Και το Friends περιεχει τετοιου ειδους χιουμορ αλλά σε πολυ πολυ πολυ πολυ αυξημενα επιπεδα. Big Βang Τheory? Boring....

Δημοσ.
Δε βλέπω το λόγο της συζήτησης. Αφού ο καθένας μπορεί να βάλει +/- στο ποστ του άλλου χωρίς αιτιολόγηση γιατί αυτή ζητείται; Δεν έβαλα - αλλά και να έβαζα, δικαίωμά μου, σωστά;

Βασικά θέλω να βάλω + στο δικό μου αλλά δεν μπορώ γμτ... :P

You 're welcome.

Όλο αυτό το τόπικ είναι τρελή παγίδα για flame και τσακωμούς. :-)

Τέλος πάντων, ας γράψω και εγώ μια γνώμη.

Το Lost ήταν υπερτιμημένο από την μάζα των πιστών επί 6 σεζόν ακόλουθων που ξεροστάλιαζαν και κάθε Τετάρτη είχαν προβολή του επεισοδίου κάθε εβδομάδας. Όσοι το βλέπαν στο στυλ "Α, ρε συ, να δεις και Lost αν είναι, καλή σειρά. Στο επίπεδο του House και του Prison Break" δεν το υπερτίμησαν. Όσοι από εμάς το υπερτιμήσαμε περιμέναμε κάτι σούπερ ντούπερ ουάου πέρα από το επίπεδο των συνήθων σειρών περιπέτειας/μυστηρίου. Όχι Manuel, να σε προλάβω, για ν-οστή φορά, δεν περιμέναμε το νόημα της ζωής. Περιμέναμε ένα παζλ σαν το Primer, αλλά απλωμένο σε 6 χρόνια, με πιο πολλούς και πιο όμορφους ηθοποιούς, ενίοτε και με πολύ σωστά μωρά (αν νόμισες ότι εννοώ τον Άαρον να το κοιτάξεις), και ένα τέλος που να έχεις μείνει με γουρλωμένα μάτια και να λες "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!". Αντ' αυτού είδαμε

μια τάπα στον πάτο του νησιού σαν την τάπα της μπανιέρας μας και ένα καθαρτήριο μισής σεζόν.

Το Big Bang Theory. Πω ρε φίλε, και πίκρανα και τον Sellers όταν του πα ότι... εχμ, δε μου αρέσει, είναι βαρετό, είναι χαζό, κάνει τους υποτίθεται έξυπνους ανθρώπους χαζές καρικατούρες, ενώ είχε πολύ potential να καταδείξει διαφορές και να έχει και γέλιο, έχοντας απλά έξυπνους ανθρώπους-επιστήμονες με κοινούς χαζοβιόλους θνητούς. Είδα την πρώτη σεζόν και το έχω αφήσει μετά τα πρώτα 1-2 επεισόδια της 2ης, αν θυμάμαι καλά ξενέρωσα που ενώ ο youknow φασώνεται με την you-boobs-know, και μετά αρχίζουν τα χαζά "ναι φιληθήκαμε αλλά σχέση δεν έχουμε" άχουτα άχουτα. Ωχ, κουράστηκα. Και έχει και άλλες δύο σεζόν. Θέλω πολύ δύναμη να το ξαναρχίσω.

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που βαρέθηκε ακόμα και στην 1η σεζόν του Prison. Ναι τη θεωρώ υπερτιμημένη. Το ότι είναι περιπέτεια δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει αισθητική ταινιών του Bruckheimer. Δεν μου άρεσε καθόλου από την καθαρά εικαστική σκοπιά, θεωρώ είχε κλισεδιαρισμένους χαρακτήρες τίγκα, γενικά δεν ξέρω γιατί δεν μου άρεσε τίποτα, πέρα από το αναπάντεχο finger loss των πρώτων επεισοδίων (το οποίο θεώρησα τολμηρό για τόσο νωρίς) και την γλυκιά γιατρίνα (μία ωτορινολαρυγγολόγος σωσίας της οποίας με εξέτασε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παρακαλώ!). Τι να πω, το ότι όλοι το εκθείαζαν και το είχαν εκεί ψηλά λες και ήταν το κορυφαίο δημιούργημα στην τηλεόραση ίσως να με επηρέασε αρνητικά όταν είπα να το δω και εγώ. Πολύ mainstream, όσο μυστήριο έχει χτίσει στα πρώτα επεισόδια (πάντα για 1η σεζόν μιλάω) θεωρώ ότι στα τελευταία πάει περίπατο και αυτό και το σχέδιο απόδρασης και όλα, με αποκορύφωμα το απαράδεκτο φινάλε που είναι στο αεροδρόμιο (όπου έχουν πάει με χίλια ζόρια και κρυμμένοι και και και) και...

όταν φεύγει το αεροπλάνο απλά τρέχουν και δραπετεύουν!!!! Έλεος! Και τους έχουν κυκλώσει και καλά γιατί ξέρουν ότι πάνε στο αεροδρόμιο!!!

Στα πρώτα 3 της 2ης όπου και κατάλαβα ότι μια σεζόν θα έχουμε catch me if you can το παράτησα και δεν κοίταξα ποτέ πίσω.

Κάποια άλλη σειρά που να θεωρώ ότι είχε hype και την είδα και τη θεώρησα πατάτα δε θυμάμαι τώρα, αλλά όταν θυμηθώ θα την γράψω.

Δημοσ.

Τώρα θα γίνω πολύ λαικιστής αλλά πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (τώρα θα αναφερθώ στο carivale) μιλάμε για ελαφρές σειρούλες με τις οποίες απλά θα περάσεις τον χρόνο σου και τέρμα. Νταξ δεν είναι και κουλτούρα. Συνεπώς όταν λέμε υπερτιμημένο κάτι έχει καλώς. Αλλά ακόμα και όταν δεν το λέμε υπερτιμημένο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι το έχουμε θεοποιήσει και ότι μας έχει προσφέρει κι εγώ δεν ξέρω τι. Π.χ αναφέρει το prison ο konnak. Ε το prison (η πρώτη σεζόν τουλάχιστον) ήταν πολύ καλό. Δράση, γρήγορες σκηνές και όλα ωραία. Ότι δηλάδή ζητάει ο μέσος αμερικάνος τηλεθεατής. Δεν μπορεί μια σειρά που στόχο έχει το ευρύ κοινό να κουράζει με συμβολισμούς και 1002. Τα λέω αυτά απλά για να τα ξεχωρίζουμε. Δηλαδή οκ, δηλώνω φαν του Big Bang Theory (ίσως επεισή είμαι φυσικός και έχει βρεθεί σε κάποιες παρόμοιες καταστάσεις) αλλά όχι ότι το έχω και θεοποιημένο στα μάτια μου. Ένα ακόμα αμερικάνικο sitcom όπως όλα τα άλλα με το οποίο γελάω και τέρμα.

Δημοσ.

Υπερτιμημένα?

Lost(η πιό μεγάλη φούσκα τελικά)

Prison Break (3η-4η σεζόν δεν θέλω να τις θυμάμαι )

CSI...όλα(τα χουνε ξεχειλώσει ως εκεί που δεν πάει..)

Ηeroes (μια καλή πρώτη σεζόν και τίποτε άλλο)

Sex and the City (η πραγματική ζωή είναι πολύ πιο...άγρια)

Δημοσ.
Υπερτιμημένα?

Prison Break (3η-4η σεζόν δεν θέλω να τις θυμάμαι)

Δεν νομιζω να ηταν υπερτιμημενο, ειδικα οι 3η-4η σεζον... Κανενας δεν τα γουσταρε, ολοι συμφωνουσαμε οτι ηταν μαπα και τα ratings πιασαν πατο. Για την τριτη και τεταρτη σεζον αυτα...

Ε το prison (η πρώτη σεζόν τουλάχιστον) ήταν πολύ καλό. Δράση, γρήγορες σκηνές και όλα ωραία. Ότι δηλάδή ζητάει ο μέσος αμερικάνος τηλεθεατής. Δεν μπορεί μια σειρά που στόχο έχει το ευρύ κοινό να κουράζει με συμβολισμούς και 1002. Τα λέω αυτά απλά για να τα ξεχωρίζουμε.

Το αυτο.

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να ξαναμιλησουμε για το τι εννουμε με την εννοια υπερτιμημενο.

Αλλο ειναι να συμφωνει ολη η ανθρωποτητα οτι το PB στα τελευταια του ηταν για πεταμα, απλα μωρε το ειδαμε ετσι για το γαμωτο, αυτο δεν το κανει υπερτιμημενο.

Υπερτιμημενο ειναι να θεωρεις εσυ (η εγω η καποιος αλλος) μια σειρα πατατα, ενω ολη η ανθρωποτητα ακομη και σημερα (ισως και χρονια μετα το τελος της σειρας), να λεει οτι δεν υπηρξε καλυτερο στα χρονια.

Αυτο πιστευω οτι πρεπει να εσtιασουμε με τον ορο υπερτιμημενο.

Κατα τη γνωμη μου λοιπον υπερτιμημενα θα θεωρουσα τα φιλαρακια απο τη μια (μιας και ακομη βλεπω οτι καθονται ατομα και βλεπουν απο την αρχη ολοκληρους κυκλους) αν και ειδα παρα πολλα επεισοδια και με αρκετα γελασα, και απο την αλλη "τους χαμενους" που ακομη κι αν ολοι παραδεχτηκαν οτι "δεν", συνεχιζουν να το προτεινουν σε ολους τους φιλους τους (τοσο κακια δηλαδη ουτε τους φιλους σας δεν αγαπατε).

Περιττο βεβαια ειναι να πουμε παλι οτι ολα αυτα αποτελουν προσωπικες αποψεις του καθενος, και το αν εγω θεωρω πχ το 24 ή το boston legal την τελεια σειρα, δε σημαινει οτι για καποιον αλλον δεν ειναι μια ακομη πολυδιαφημιζομενη υπερτιμημενη αμερικανικη υπερπαραγωγη χωρις νοημα. Αυτο ουτε εμενα με κανει καλυτερο, ουτε αυτον που δεν του αρεσει, ηλιθιο.

Οποιος ξαναπει κακο λογο για το boston legal, θα πρεοτεινω permanent ban χωρις δευτερη κουβεντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...