Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Ενιγουει, συμφωνώ, το grey's έπεσε πολύ, ειδικά χωρίς την Heigl και τον άλλο τον Τζωρτζ. Άντε τώρα να το διαβάσει κάποιος αυτό και να του πούμε μετά πως είσαι παντρεμένος.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Για το 24 θα διαφωνησω, και γενικα με τη λογικη "το ξεχειλωσαν αρα υπερτιμημενο" οπως και στο Smallville Δεν ειναι επιχειρημα για 'υπερτιμηση' το 'το ξεχειλωσαν, δεν αντεχοταν αλλο' γιατι απλα και μονο που το λες φαινεται οτι κανεις δεν ειχε τις ξεχειλωμενες σεζον σε υπολειψη Για να πεις υπερτιμημενο το 24 θα πρεπει να πει "Δεν μου αρεσαν καθολου οι 2-3 πρωτες σεζον" που οντως το εβλεπε πολυς κοσμος και γουσταρε. Το ποσο "το γ##%@ και ψοφησε" καταληγει μια σειρα δεν εχει σχεση με το αν η φημη της ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που της αξιζει
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το θόρυβο για το Big Bang Thoery. Ξενέρωτο χιούμορ, μέσα στα κλισέ η σειρά, αφύσικες καταστάσεις συνεχώς, καρικατούρες χαρακτήρες και αγκυλωμένες ερμηνείες. Της έχω δώσει 2 ευκαιρίες, αλλά από την αρχή δεν μου έκανε τίποτα κλικ στη σειρά. Περίπου παρομοίως με το How I met your mother, ωστόσο στην περίπτωση του HIMYM υπήρξαν και (ελάχιστα) επεισόδια που μου άρεσαν, και *ίσως* με ακόμα μια ευκαιρία και πείσμα να φτάσω σε επεισόδια που θα μου αρέσουν. Last but not least (let the flame begin), το South Park. Είναι προσωπική μου εκτίμηση, δεν περιμένω από άλλους να συμφωνήσουν, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να γελάσω με το 75% των αστείων και ανάλογο ποσοστό πλήρων επεισοδίων από όσα έχω δει (κάποιες πρώτες season πριν χρόνια, και σκόρπια επεισόδια εδώ και εκεί (ομολογουμένως πέφτω σε φόλες όταν το κάνω αυτό), και την ταινία).
Kasrith Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Last but not least (let the flame begin), το South Park. Είναι προσωπική μου εκτίμηση, δεν περιμένω από άλλους να συμφωνήσουν, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να γελάσω με το 75% των αστείων και ανάλογο ποσοστό πλήρων επεισοδίων από όσα έχω δει (κάποιες πρώτες season πριν χρόνια, και σκόρπια επεισόδια εδώ και εκεί (ομολογουμένως πέφτω σε φόλες όταν το κάνω αυτό), και την ταινία). Συμφωνω απολυτα... Την εχω τοσο χαμηλα την σειρα που ουτε καν μου ηρθε στο μυαλο για υπερτιμημενη. Agreed
orck Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Να πω αλλη μια υπερτιμημενη φολα; Το Scrubs. Τι φοβερο εχει μια σειρα με χιουμορ κρυο οπως τις παλιες κωμωδιες στυλ "Μια τρελη-τρελη πτηση"; Το διαβασα απο εδω σαν μια καταπληκτικη κωμωδια και απογοητευτικα πολυ.
frenzy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Άντε τώρα να το διαβάσει κάποιος αυτό και να του πούμε μετά πως είσαι παντρεμένος. Γιατί ρε παπάρα, την Heigl την ξέρω με το όνομά της ενώ τον άλλο μόνο από το ρόλο. Legitimate straight ήταν το ποστ. ---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:34 ---------- Ωπ, to scrubs ούτε υπερτιμημένο ήταν ούτε μπούρδα. Γενικά σήριαλ πάνω από 5-6 σαιζόν και υπερτιμημένο, δύσκολο.
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Aν και είναι υποκειμενική υπόθεση, ξενέρωτο δε το λες το χιούμορ του BBT, απλά είναι εξαιρετικά επαναλαμβανόμενο και one man show...
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Γιατί ρε παπάρα, την Heigl την ξέρω με το όνομά της ενώ τον άλλο μόνο από το ρόλο. Legitimate straight ήταν το ποστ. Το emoticon πήγε σετ με την αποφυγή παρεξηγήσεων στο ''παπάρα''? Ντροπή σου και μόνο που σκέφτηκες κάτι τέτοιο. (Και μην το αρνηθείς, συνήθως δεν βάζεις.) Μα ούτε καν π@π@ρ@ ? Το μήνυμα δεν το σχολιάζω. Έχω δει την γυναίκα σου να απλώνει για να στεγνώσει αυτό:
dark_banishing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Να πω αλλη μια υπερτιμημενη φολα; Το Scrubs. Τι φοβερο εχει μια σειρα με χιουμορ κρυο οπως τις παλιες κωμωδιες στυλ "Μια τρελη-τρελη πτηση"; Το διαβασα απο εδω σαν μια καταπληκτικη κωμωδια και απογοητευτικα πολυ. Και εγώ το scrubs το ξεκίνησα μόνο και μόνο από τα σχόλια στο τόπικ εδώ στο ινσόμνια. Έχω δει 12 επεισόδια μόνο αλλά δεν μου φαίνεται για κάτι τόσο φοβερό.
seishirosakura Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Γιατί ρε παπάρα, την Heigl την ξέρω με το όνομά της ενώ τον άλλο μόνο από το ρόλο. Legitimate straight ήταν το ποστ. ---------- Προσθήκη στις 20:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:34 ---------- Ωπ, to scrubs ούτε υπερτιμημένο ήταν ούτε μπούρδα. Γενικά σήριαλ πάνω από 5-6 σαιζόν και υπερτιμημένο, δύσκολο. Φιλαράκια :ο
frenzy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το emoticon πήγε σετ με την αποφυγή παρεξηγήσεων στο ''παπάρα''? Ντροπή σου και μόνο που σκέφτηκες κάτι τέτοιο. (Και μην το αρνηθείς, συνήθως δεν βάζεις.) Μ' έπιασες μπαγάσα, αλλά πήγε σετ με το "legitimate straight". Ήταν ομοφυλοφοβικό emoticon. Ωχ μου 'ρχεται να βάλω κι άλλο.
Krokodilos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Καποιος αλλος προσφατα μου εκθειαζε το Big Bang TheoryΡε γαμω το φελεκι μου, seriously? Ελεος, στην καλυτερη να πεις "βλεπεται"(που για μενα ειναι "τι παπαρια ειναι αυτη") Χα! Εγω που δεν βλεπω τιποτα απολυτως απο ξενες σειρες (απο Ελληνικες ουτε λογος, ποτέ δεν εχω δει τιποτα, εκτός φυσικα απο Απαραδεκτους και τον "Ακαλυπτο") εκανα την χαρη σε 2 φιλες μου και ειδα Friends και House καποτε. Και κολλησα! Υπερσειρες. Πηγα να της ξανακανω την χαρη με Big Βang Τheory προσφατα, μου εδωσε ενα DVD αλλά δεν καταφερα να δω ουτε καν 1 επεισοδιο. Οχι παπαριά, υπερπαπαριά θα επρεπε να πεις. Αληθεια ποιος την βλεπει αυτη? Πιο προβλεψιμα αστεια δεν υπαρχουν. Δεν υπαρχει. Αυτου του ειδους χιουμορ το θεωρω υποτιμητικο. Και το Friends περιεχει τετοιου ειδους χιουμορ αλλά σε πολυ πολυ πολυ πολυ αυξημενα επιπεδα. Big Βang Τheory? Boring.....:-(:-(
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Εμένα μ'αρέσει το Big Bang Theory (πιστεύω πως είναι μια σειρά θα έχει απο την μία άτομα που θα την σιχαίνονται κι απο την άλλη ένα αντίστοιχο ποσοστό ατόμων που θα την λατρεύουν). Εγώ βέβαια δεν έχω ξετρελαθεί αλλα περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα και κάποια επεισόδια είναι απόλυτα διασκεδασικά... Σε αντίθεση μου φαίνεται απίστευτα βαρετό το House, όπως και οτι έχει να κάνει με την ιατρική. Τώρα στο θέμα μας, για εμένα η πιο υπερτιμημένη σειρά ήταν το Prison Break, τέλεια πρώτη season και μετά απλά περίμενες μέχρι να βγεί η επόμενη καλή season, που δυστυχώς δεν ήρθε. (πέραν κάποιων επεισοδίων της 3ης season). Πλέον δεν βλεπω σειρές απο την στιγμή που μου ξυνίσουν ένας Α αριθμός επεισοδίων, συνεπώς δεν μπορώ να πώ οτι έχω υπερτιμήσει κάποια άλλη σειρά απο τότε.
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Διαφωνώ για Big Bang Theory και South Park αλλά νομίζω ότι ειδικά οι κωμωδίες είναι στην κατηγορία "ή τις γουστάρεις πολύ ή καθόλου". Γιατί περιμένεις να γελάσεις κι αν δεν...
Sellers Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Σε αντίθεση μου φαίνεται απίστευτα βαρετό το House, όπως και οτι έχει να κάνει με την ιατρική. Μαζί σου. Ότι έχει μπλέξει μέσα νομική και ιατρική είναι τόσο βαρετό που μου πέφτει η πίεση. Αλλά ο House βλέπεται. Εννοείται για τον House ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αν έλειπε αυτός η σειρά θα είχε κοπεί στα 10 πρώτα λεπτά του πιλότου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.