Προς το περιεχόμενο

Πιο υπερτιμημενα TV Show

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αυτή την περίοδο υπερβολικά υπερτιμημένες

how i met your mother και bing bang.

Στην πυρά ο παππούς σούλης και όσοι είπαν για το boston legal.

Δημοσ.

Καποιος αλλος προσφατα μου εκθειαζε το Big Bang Theory

Ρε γαμω το φελεκι μου, seriously?

Ελεος, στην καλυτερη να πεις "βλεπεται"(που για μενα ειναι "τι παπαρια ειναι αυτη")

Δημοσ.

Για μενα κλασεις πανω απο Big bang theory και How i met your mother ειναι το Two and half men.

Θεωρω και το 24 απιστευτα υπερτιμημενο εχοντας δει ολες τις σαιζον.Αν δηλαδη το Lost το ξεχειλωσανε για το 24 που βλεπεις επι 8 σαιζον το ιδιο πραγμα πανω κατω (και ειδικα μετα την 5η δε βλεπεται σχεδον) τι να πουμε?

Δημοσ.

Το 24 το ξεχείλωσαν λόγω κακού casting. Αν πρωταγωνιστούσε εξ' αρχής ο Chuck Norris θα είχε τελειώσει στο 1ο επεισόδιο.

Δημοσ.

Ε όχι και υπερτιμημένο το Greys. Μια παπαριά και μισή είναι και το ξέρουμε όλοι. Ποιος το υπερτίμησε?

Δημοσ.

Ε εντάξει ρε συ, μόνο αριστουργήματα θα βλέπει ο κόσμος? Άσε που πιστεύω ότι όποιος το βλέπει, μετα απο μια γερή δόση σεξ, αντιλαμβάνεται το λάθος του και το κόβει μαχαίρι. Πιο πολύ μ0υνόκλ@μ@ σε σίριαλ δεν έχω δει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω είμαι σαφής (όπως και ο ts στο πλαίσιο που, σωστά, έθεσε το θέμα): υπερτιμημένες σε σχέση με τη φήμη τους. Δε συγκρίνω το Lost με το Grey's Anatomy, το πόσο αδικαιολόγητη ήταν η φήμη τους σε σχέση με αυτό που έδειξαν συγκρίνω.

Λοιπόν, όταν έχεις μια σειρά με εκατομμύρια τηλεθεατές, spinoffs και δε συμμαζεύεται, κάθεσαι να δεις προς τι ο ντόρος και λες "αν είναι δυνατόν να ασχολείται κόσμος με αυτό", σε σχέση με τη φήμη που είχε, το Grey's Anatomy ήταν παντόφλα. Όχι τόσο, όμως, όσο το Lost (σε σχέση με το "άντε να δούμε", "το νησί, το νησί", "στη Μόσχα, αδελφές μου, στη Μόσχα").

Το 24 δεν το έχω δει πέρα από την 1η σεζόν (υποφερτό μου φάνηκε) οπότε δεν ξέρω αν είναι υπερτιμημένο σε σχέση με αυτό που έδειξε στην πορεία.

Δημοσ.

Με όσα λέτε για Grey's, να θεωρώ εαυτόν τυχερό που δεν έχω δει δευτερόλεπτο, ούτε καν σε ζάπινγκ σε ημίχτονο αγώνα Champions League;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Grey's κατά τη γνώμη μου έκανε βουτιά από την 3η σεζόν και μετά: όχι ότι ήταν κάτι συγκλονιστικό εξ αρχής, αλλά ήταν υποφερτό. Κάτι το spinoff (Private Practice) κάτι η αναπόφευκτη "Τόλμη & Γοητεία" (οι πάντες τα φτιάχνουν με τους πάντες, εκτός από το βασικό ζευγάρι, εκεί είναι η επιτομή του τρου λοβ, αμέ), κάτι η ανάγκη να βρεις υλικό για τις "προσωπικές ιστορίες" τόσων χαρακτήρως επί 7 σεζόν (6 έχουν παιχτεί εδώ, η 7η νομίζω ξενικά φθινόπωρο στις ΗΠΑ), κάτι οι αποχωρήσεις ηθοποιών, ήρθε και έδεσε.

Το θέμα είναι ότι απέκτησε μια φήμη που, ακόμη και στις "καλές" σεζόν του, προσωπικά δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς και γιατί δημιουργήθηκε. Δε θα τυφλωθείς, όμως, αν δεις πέντε επεισόδια :)

Δημοσ.

Εδώ μου έχει επιβληθεί πρόγραμμα Girls' TV mondays. Στα καπάκια Grey's, Desperate και Brothers & Sisters. Το χειμώνα υπάρχουν Δευτέρες που νομίζω θα μου 'ρθει περίοδος. (το private practice ευτυχώς δεν της άρεσε).

Ενιγουει, συμφωνώ, το grey's έπεσε πολύ, ειδικά χωρίς την Heigl και τον άλλο τον Τζωρτζ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Desperate Housewives ίσως ανήκει στα υπερτιμημένα, αλλά δεν το έχω δει αρκετά ώστε να πω με σχετική σιγουριά: από τα λίγα που έχω δει, δεν νομίζω ότι δικαιολογεί τη φήμη της σειράς. Αυτό το ανεκδιήγητο Brothers & Sisters...top contender, αλλά δεν ξέρω πόσο "φημισμένη" σειρά είναι.

Επίσης, υποψιάζομαι ότι ζούμε σε αντίστοιχα περιβάλλοντα. Μπρρρ.

Δημοσ.

Το brothers and sisters έχει λιγότερα εμμυ νομίζω από τα υπόλοιπα 2. Αλλά το γεγονός πως έχει έμμυ το βάζει αυτόματα στη λίστα με τα υπερτιμημένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...