klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Lost.- Όσο είδα δηλαδή. Δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση... Αλλα κάργα υπερτιμημένο είναι. Θα δώ σίγουρα κάποτε τις σεζόν που μου έμειναν, αλλα αύτο το πατατράκ που έγινε δεν του άξιζε.
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Lost.- Όσο είδα δηλαδή. Δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση... Αλλα κάργα υπερτιμημένο είναι. Θα δώ σίγουρα κάποτε τις σεζόν που μου έμειναν, αλλα αύτο το πατατράκ που έγινε δεν του άξιζε.
alex_000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Χμμμ ... το Scrubs. Αρχισα να το βλέπω ειμαι στο 6ο επισόδειο (νωρις ακόμα) αλλα περίμενα πολυ περισσότερα καθώς πολλοί από εσάς το είχαν στο τοπ 5 των κωμωδιών τους. Δεν είναι χάλια, αλλά είναι ο ορισμός του μετρίου.
alex_000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Χμμμ ... το Scrubs. Αρχισα να το βλέπω ειμαι στο 6ο επισόδειο (νωρις ακόμα) αλλα περίμενα πολυ περισσότερα καθώς πολλοί από εσάς το είχαν στο τοπ 5 των κωμωδιών τους. Δεν είναι χάλια, αλλά είναι ο ορισμός του μετρίου.
Francisco Goya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Προσωπικά θεωρώ ότι το "Lost" δεν είναι η χαρακτηριστική περίπτωση υπερτιμημένης σειράς. Απλώς απογοήτευσε με το τέλος του και - κακά τα ψέμματα- το τέλος μετράει πολύ στη συνολική εντύπωση. Το "True Blood" θα έλεγα ότι είναι underrated, τουλάχιστον στην Ελλάδα. 'Οσο για την πιο υπερτιμημένη σειρά, θα έλεγα μακράν το "Entourage". Ανούσιο, βαρετό και τα πρότυπα που περνάει είναι υπερβολικά ρηχά για τα δικά μου μέτρα...
Francisco Goya Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Προσωπικά θεωρώ ότι το "Lost" δεν είναι η χαρακτηριστική περίπτωση υπερτιμημένης σειράς. Απλώς απογοήτευσε με το τέλος του και - κακά τα ψέμματα- το τέλος μετράει πολύ στη συνολική εντύπωση. Το "True Blood" θα έλεγα ότι είναι underrated, τουλάχιστον στην Ελλάδα. 'Οσο για την πιο υπερτιμημένη σειρά, θα έλεγα μακράν το "Entourage". Ανούσιο, βαρετό και τα πρότυπα που περνάει είναι υπερβολικά ρηχά για τα δικά μου μέτρα...
guido Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 πάντως για το true blood που έχετε αναφέρει αρκετοί , δεν έχω την εντύπωση οτι ειναι overrated .δηλαδη πέρα απο τπτ κοπέλες που έχουν ερωτευτεί κλασικά τον βαμπιροβικινγκ και έχουν "αρρωστήσει" με την σειρά , από οσους το βλέπουμε δεν εχω ακούσει τπτ υπερβολές του στυλ πόσο γαμάτη σειρά ειναι κτλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Για μενα το Λοστ ειναι ποιοτικοτατη σειρα με σιχαμενα παραπλανητικο μαρκετινγκ. Πολύ σωστή περιγραφή πιστεύω. Επί τη ευκαιρία, νομίζω ότι μετά το φινάλε οι περισσότεροι ΔΕ θεωρούν πλέον το Lost τίποτα φοβερό, οπότε δε νομίζω ότι ταιριάζει ο όρος "υπερτιμημένο". Λίγοι είμαστε αυτοί που ακόμα το θεωρούμε ως κάτι ιδιαίτερο (αν και εγώ δε μετράω, γιατί δεν έχω κάτσει να δω σχεδόν καμία άλλη μη-κωμική σειρά). Κυρίως αυτοί που δε δώσαμε βάση στο μάρκετινγκ. δεν βλεπω σχεδον καθολου ελληνικη τηλεοραση και σιγουρα οχι ελληνικα σιριαλ, αλλα οσες φορες εχω δει εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απλα οι ελληνες (με ελαχιστες εξαιρεσεις για να μην αρχισετε) δεν κατεχουν τι εστι ακτινγκ. Σαν να βλεπεις ξυλαγκουρα να διαβαζουν ατακες. Δεν βγενει σε κανεναν φυσικη αντιδραση ρε παιδι μου, απιστευτο πραγμα. Δεν φταίει το ελληνικό στοιχείο. Φταίει ότι δε βάζουν ηθοποιούς να παίξουν τους ρόλους. Βάζουν τα ξαδέρφια τους. Έχω δει σε (υπόγεια και μη) θέατρα εξαιρετικούς ηθοποιούς. Χμμμ ... το Scrubs. Αρχισα να το βλέπω ειμαι στο 6ο επισόδειο (νωρις ακόμα) αλλα περίμενα πολυ περισσότερα καθώς πολλοί από εσάς το είχαν στο τοπ 5 των κωμωδιών τους. Δεν είναι χάλια, αλλά είναι ο ορισμός του μετρίου. Ε, παραείσαι νωρίς ακόμα. Πάντα χρειάζονται 1-2 σεζόν. Καμιά φορά οι σειρές στρώνουν και αργότερα.
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Λάθος φώτο. Ο συγκεκριμένος τυπάς άξιζε (και μάλιστα πολύ).
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Λάθος φώτο. Ο συγκεκριμένος τυπάς άξιζε (και μάλιστα πολύ). Την εκφραση ποσταρει, οχι τον ηθοποιο (νομιζω)
speedy23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το'χει ποσταρει ηδη 2 φορες ομως.OK we get it!!!! waiting for the 3rd...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Υπερτιμημένες (σε σχέση με τη φήμη που απέκτησαν και αυτό που έδειξαν στην πορεία): Sex and the City, Friends, Brothers & Sisters. Σκληρή κόντρα για την πρωτιά μεταξύ Lost και Grey's Anatomy, με το πρώτο να κερδίζει στα σημεία.
john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Απορω πως βαζεις στην ιδια προταση το Lost και το Greys πραγματικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.