Προς το περιεχόμενο

Πιο υπερτιμημενα TV Show

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η απορία μου εμένα ήταν αν θεωρείται (το Βoston Legal) από κάποιους αρκετά καλό ώστε να αξίζει να αναφερθεί σε λίστα με υπερτιμημένα. Κανένα ενδιαφέρον δεν βρήκα.

Βασικα και εγω αυτην την απορια ειχα οταν διαβασα το αρχικο ποστ περι BL... Προσωπικα το γουσταρα πολυ, θεικες ατακες και απιστευτες ερμηνιες, αλλα θεωρηθηκε ποτε τοσο καλο απο μεγαλο κοινο να το πουμε υπερτιμημενο? Μαλλον θα το καταταξω στα ΥΠΟτιμημενα οπως και το Smallville...

Απο τα υπερτιμημενα σιγουρα Heroes και Prison, τα οποια αν και ξεκινησαν δυνατα, ακομα και μετα της τρελες πτωσεις (οχι κοιλια, πτωσεις) αρκετοι τα ειχαν ακομα ψηλα.

Διαφωνω καθετα με Friends και καποια αλλα, αλλα αυτα ειναι εντελως αντικειμενικα γουστα οποτε πασο... :-)

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιμένω για τις ελληνικές σειρές γιατί πολύς κόσμος ΔΕΝ τις θεωρεί ηλίθιες (καθώς θα θεωρούσε και εαυτόν αντίστοιχα ηλίθιο αφού τις βλέπει μανιωδώς). Δεν ξέρω με ποιους κάνεις παρέα και νομίζεις ότι όσοι βλέπουν τον λάκη τον ξεβρακούλη το κάνουν για χαβαλέ εν γνώση τους ότι κατά βάση είναι μλκ, αλλά υπάρχει πολύς λαός που το βλέπει θεωρώντας ότι είναι καλή σειρά, τουλάχιστον για το είδος του (ψυχαγωγική). Άρα τη θεωρώ υπερτιμημένη αφού όσες φορές κατάφερα να δω κάποια λεπτά ΟΥΤΕ γέλασα ΟΥΤΕ ψυχαγωγήθηκα. Τουλάχιστον με το παρά πέντε αρκετές φορές γέλασα.

Καλά, δε μιλάω για τον πανηλίθιο Ρώμα που είναι για κλάματα κι αυτός και η ηθοποιία (ποια; ) του και το σενάριο και το γενικότερο στήσιμο. Και κάνει τρελά νούμερα.

Τεσπα, άμα πάμε τη συζήτηση για το τι θεωρείται "ποιότητα" θα χάσουμε τη μπάλα.

Πάντως, ειλικρινά Κάιζερ, σπάνια σε πιάνω μαν. Λες κι εκπέμπεις στα FM κι εγώ στα βραχέα :P

Δημοσ.

Οταν διαβαζεις για το πιο υπερτιμημενο TV Show δεν νομιζω οτι υπαρχει θεση για οποιοδηποτε αλλο απο το....

LOST.

Δεν το βαζουμε και ψηφοφορια να του δουμε και γραφικα το χασμα απο το δευτερο;

Δημοσ.

Παίδες με το Numbers τι γίνεται το διαφημίζουν λες και είναι κάτι τρομερά φανταστικό παγκόσμια επιτυχία συνέχεια.. είναι όντως τόσο καλό??

Δημοσ.
Παίδες με το Numbers τι γίνεται το διαφημίζουν λες και είναι κάτι τρομερά φανταστικό παγκόσμια επιτυχία συνέχεια.. είναι όντως τόσο καλό??

Μπα δεν...

Στην αρχη το ειδα αρκετα καλα, ειναι ενας τυπος και καλα διανοια στα μαθηματικα που μεσα απο αυτα με διαφορες εξισωσεις κλπ, καταφερνει να βρει στοιχεια για τον υποτιθεμενο ενοχο. συνεχιζοντας να το βλεπω, εκτος του οτι ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο, δεν ξερω, μου βγαινει πολυ ψεμα, αρχιζει και μου θυμιζει τον τυπο απο το 11888. Πιανει τα παντα και τα κανει μια εξισωση, και βγαζει το επιθυμιτο αποτελεσμα.

Μπορει να κανω λαθος, αλλα μου βγαινει πολυ μουφα.

Δημοσ.
Οταν διαβαζεις για το πιο υπερτιμημενο TV Show δεν νομιζω οτι υπαρχει θεση για οποιοδηποτε αλλο απο το....

LOST.

AngryLocke.png

Δημοσ.

LOST.

AngryLocke.png

Δημοσ.

η ζωή της άλλης :shock: είδα ένα επεισόδιο και δεν πίστευα στα μάτια μου ...φώναζε από μακριά "ταλέντο στην υποκρισία γιοκ" και όμως όλοι το κοιτάνε :-(

Το Boston Legal είναι από τα αγαπήμενα μου μην το βαράτε :mad: και το Sex and the City :mad:

όλα τα πρωινάδικα επίσεις...αυτό το νταραβέρι πρωί πρωί πραγματικά μου φέρνει πονοκέφαλο...

το 24 ....τέτοια υπομονή να κάτσω να το δω δεν είχα μετά από 3 επεισόδια.:rolleyes:

Δημοσ.

η ζωή της άλλης :shock: είδα ένα επεισόδιο και δεν πίστευα στα μάτια μου ...φώναζε από μακριά "ταλέντο στην υποκρισία γιοκ" και όμως όλοι το κοιτάνε :-(

Το Boston Legal είναι από τα αγαπήμενα μου μην το βαράτε :mad: και το Sex and the City :mad:

όλα τα πρωινάδικα επίσεις...αυτό το νταραβέρι πρωί πρωί πραγματικά μου φέρνει πονοκέφαλο...

το 24 ....τέτοια υπομονή να κάτσω να το δω δεν είχα μετά από 3 επεισόδια.:rolleyes:

Δημοσ.

How I Met your mother

Μου το προτεινανε με τις καλυτερες συστασεις, το εχω δωσει και σε αλλους που εχουν ξετρελλαθει. Δε λεω, συμπαθητικη η πρωτη σαιζον, ειχε πλακα και το θεμα αλλα με κουρασε γρηγορα. Ειδα και τη δευτερη αλλα δεν αντεχω να δω τριτη. Υπαρχουν καλυτερες κωμικες σειρες να ασχοληθω

Fringe

Συμπαθητικη αρκετα ωστε να μην την αφησω στη μεση τη σαιζον αλλα οχι αρκετα ενδιαφερουσα να δω και τη δευτερη. Κατι μεταξυ X-files και τυπικης εγκληματολογικης σειρας με πρωταγωνιστες για το (για πολλοστη φορα) FBI και καποια εκκεντρικη ιδιοφυια. Next!

ΙΤ crowd

Ισως ειχα μεγαλες προσδοκιες απο αυτο. Πιστευω θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο. Τα μισα επεισοδια δυστυχως δεν αξιζουν η εχουν αρκετο filler (που στο 20λεπτο που κραταει ειναι αδικαιολογητη πολυτελεια) ωστε να ριχουν το συνολικο αποτελεσμα. Ξεχωριζω ομως 1-2 επεισοδια απο την 3η σαιζον (αυτο με το facebook και το μαυρο κουτι του internet) που σιγουρα αξιζαν

Δημοσ.

How I Met your mother

Μου το προτεινανε με τις καλυτερες συστασεις, το εχω δωσει και σε αλλους που εχουν ξετρελλαθει. Δε λεω, συμπαθητικη η πρωτη σαιζον, ειχε πλακα και το θεμα αλλα με κουρασε γρηγορα. Ειδα και τη δευτερη αλλα δεν αντεχω να δω τριτη. Υπαρχουν καλυτερες κωμικες σειρες να ασχοληθω

Fringe

Συμπαθητικη αρκετα ωστε να μην την αφησω στη μεση τη σαιζον αλλα οχι αρκετα ενδιαφερουσα να δω και τη δευτερη. Κατι μεταξυ X-files και τυπικης εγκληματολογικης σειρας με πρωταγωνιστες για το (για πολλοστη φορα) FBI και καποια εκκεντρικη ιδιοφυια. Next!

ΙΤ crowd

Ισως ειχα μεγαλες προσδοκιες απο αυτο. Πιστευω θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο. Τα μισα επεισοδια δυστυχως δεν αξιζουν η εχουν αρκετο filler (που στο 20λεπτο που κραταει ειναι αδικαιολογητη πολυτελεια) ωστε να ριχουν το συνολικο αποτελεσμα. Ξεχωριζω ομως 1-2 επεισοδια απο την 3η σαιζον (αυτο με το facebook και το μαυρο κουτι του internet) που σιγουρα αξιζαν

Δημοσ.

δεν βλεπω σχεδον καθολου ελληνικη τηλεοραση και σιγουρα οχι ελληνικα σιριαλ, αλλα οσες φορες εχω δει εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απλα οι ελληνες (με ελαχιστες εξαιρεσεις για να μην αρχισετε) δεν κατεχουν τι εστι ακτινγκ. Σαν να βλεπεις ξυλαγκουρα να διαβαζουν ατακες. Δεν βγενει σε κανεναν φυσικη αντιδραση ρε παιδι μου, απιστευτο πραγμα.

Δημοσ.

δεν βλεπω σχεδον καθολου ελληνικη τηλεοραση και σιγουρα οχι ελληνικα σιριαλ, αλλα οσες φορες εχω δει εχω βγαλει το συμπερασμα οτι απλα οι ελληνες (με ελαχιστες εξαιρεσεις για να μην αρχισετε) δεν κατεχουν τι εστι ακτινγκ. Σαν να βλεπεις ξυλαγκουρα να διαβαζουν ατακες. Δεν βγενει σε κανεναν φυσικη αντιδραση ρε παιδι μου, απιστευτο πραγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...