Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μάλλον το "Married with Children" από αυτά που ακούστηκαν. Πρακτικά το τόπικ θα μπορούσε να λέγεται "ποια σειρά που αρέσει σε πολλούς, δεν αρέσει σε εσάς".
frenzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Για τον φιλο που αναφερε ταλκ σοους, ειναι δυνατον να εχεις τον τζει λενο πανω απο κοναν?? Έψαχνα να δω σε ποιον αναφέρεσαι ρε συ, μάλλον δεν κατάλαβες τι απάντησα στην ερώτηση ποιό σόου είναι πιο υπερτιμημένο To Tonight Show πριν και μετά κι αργότερα.Άρχισα να βλέπω το '95 που είχε Jay Leno και καπάκια Conan. Δεκαπέντε χρόνια μετά έχω ακούσει όλα τα αστεία από τον Jay δεν γελάω σε κανέναν μονόλογο ΠΟΤΕ. Γενικά όταν κάνει τέτοια δουλειά ο Ferguson ας γίνουν μπετατζήδες οι υπόλοιποι. Μάλλον συμφωνούμε σε όλα
antreaslam Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τελειώνοντας το λοστ, 6 χρόνια μετα, ναι, σίγουρα ειναι το λοστ! και το sex and the city... true blood χαλαρα... ΥΓ: ρε σεις,στο big bang theory, δωστε ευκαιρία, ειναι πολύ καλό!
GabrielConnor Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ααααα κατι που θυμηθηκαΣτην πτηση για ΛΑ, πως να περασουν 11 ωρες, εφαγα στην μαπα 8-10 επισοδεια Big Bang Theory Seriously?Τι σας αρεσει?Το χιουμορ που το καταλαβαινεις απο τα opening credits? Τις γκριματσες Chandler-did-it? Στην πυράααααααααααα!!!! Οοουυυυυ!!!!!! Σατανάαααααααααααα!!!! 666!!! Σοβαρά τώρα, ο καθένας δικαιούται να έχει γνώμη βέβαια, αλλά για εμένα το The Big Bang Theory αποτελεί ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά. Οι ατάκες θέλουν λίγο να κατέχεις πολύ καλά αγγλικά και να είσαι κομματάκι geek για να τις πιάσεις, αλλά μιλάμε για απίστευτες ατάκες. Dr.Sheldon Cooper ftw!
CmPunk39 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η ζωή της άλλης , τα μυστικά της Εδέμ, Sex and the city
marantonis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Γιατι τετοια συμπεριφορα προς το True Blood? Δε ξερω αν ειναι υπερτιμημενο, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Ειναι μια ενδιαφερουσα και διασκεδαστικη σειρα, δεν ειναι σιγουρα απο τις πολυ καλες σειρες αλλα παραμενει αξια προβολης.
nikos21aek Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τόσος πολύς κόσμος έκατσε και είδε τη ζωή της άλλης και τα μυστικά της Εδέμ και μπορεί και να τα κρίνει αν είναι υπερτιμημένα;Ούτε τι είναι δεν ξέρω εγώ. Σαπουνόπερα είναι τα μυστικά της Εδέμ τώρα που γκούγκλαρα.Απλά έλεος! Να πάρω ένα τηλέφωνο τη γιαγιά μου να τη ρωτήσω αν όντως είναι υπερτιμημένη.Τις βλέπει όλες. Και για να πω και την άποψή μου καμία Ελληνική σαπουνόπερα δεν είναι υπερτιμημένη.Κρίνοντας από τη δικιά μου γιαγιά λογικα κάπως έτσι θα πηγαίνει και η μεγαλύτερη μερίδα της 3ης ηλικίας.Όλη μέρα σπίτι και τηλεόραση.Ε ναι.Δεν γίνεται να τους μάθουμε τώρα στα γεράματα ανάγνωση και αγγλικά για να βλέπουν Dexter και Lost.Κάτι πρέπει να υπάρχει και για αυτές.
tzinos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Έψαχνα να δω σε ποιον αναφέρεσαι ρε συ, μάλλον δεν κατάλαβες τι απάντησα στην ερώτηση ποιό σόου είναι πιο υπερτιμημένο Μάλλον συμφωνούμε σε όλα μαλλον ζαλισμενος ημουνα. Νομιζα οτι ελεγες υπερτιμημενο τον κοναν σε σχεση με τον τζει! Αλλα απο οτι καταλαβα δεν σου αρεσει το tonight show ουτε στο συντομο διαστημα που το πηρε ο κοναν? Η οχι? Παντος ο κοναν ηταν παντα κοναν, δεν αλλαξε και πολλα επειδη πηγε απο το δικο του στο tonight show. Και του παιξε και μεγαλη πουστια ο τζει και το καναλι, κατι που κανει τον τζει λενο ακομα ποιο σιχαμερο.
frenzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Γενικά δεν γούσταρα το ντόρο του tonight show. Το πισωγύρισμα ήταν γελοίο βέβαια. Εντάξει το έχει πει κι ο ίδιος ο Κόναν πως υπάρχουν "7-8 τρόποι να κλειδώσεις την ατάκα και καμιά φορά σου βγαίνει κι ένας ένατος αλλά είναι πολύ σπάνιο", αλλά στον Φέργκιουσον βγαίνει αρκετά συχνότερα.
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Τόσος πολύς κόσμος έκατσε και είδε τη ζωή της άλλης και τα μυστικά της Εδέμ και μπορεί και να τα κρίνει αν είναι υπερτιμημένα;Ούτε τι είναι δεν ξέρω εγώ. Σαπουνόπερα είναι τα μυστικά της Εδέμ τώρα που γκούγκλαρα.Απλά έλεος! Να πάρω ένα τηλέφωνο τη γιαγιά μου να τη ρωτήσω αν όντως είναι υπερτιμημένη.Τις βλέπει όλες. Και για να πω και την άποψή μου καμία Ελληνική σαπουνόπερα δεν είναι υπερτιμημένη.Κρίνοντας από τη δικιά μου γιαγιά λογικα κάπως έτσι θα πηγαίνει και η μεγαλύτερη μερίδα της 3ης ηλικίας.Όλη μέρα σπίτι και τηλεόραση.Ε ναι.Δεν γίνεται να τους μάθουμε τώρα στα γεράματα ανάγνωση και αγγλικά για να βλέπουν Dexter και Lost.Κάτι πρέπει να υπάρχει και για αυτές. Κοίτα, σχετικά με τα μυστικά της Εδέμ, πιστεύω πως από το σκηνικό με την αμνησία του Λουκά και μετά έχει πέσει πολύ σε ποιότητα, γι' αυτό και συμφωνώ με όσους το θεωρούν υπερεκτιμημένο. Και δεν είναι μόνο δική μου άποψη αυτό. Και η μάνα μου το ίδιο πιστεύει, όπως επίσης και άλλες δυο θείες μου. Η ζωή της άλλης όμως έχει ανέβει πολύ, ειδικά από τότε που η Ξένια προσπαθεί να σκοτώσει τη γιαγιά της... (πού σαι Sellers, ακόμα να ψηθεί ο καφές; Έρχομαι να τα σχολιάσουμε)
StavrosD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 update: Lost Δυναστεία Τόλμη και γοητεία Η λάμψη
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Οχι αδελφε, δεν λεμε τα ιδια.Ειπαμε, αλλο τι βλεπει ο πολυς ο κοσμος και αλλο τι ο ιδιος "πολυς κοσμος" θεωρει ποιοτητα Και η μανα μου βλεπει την Εδεμ αλλα ξερει οτι ειναι μαλακια Δεν σε πιάνω. Δηλαδή το Lost θεωρείται ποιοτική σειρά αλλά αναρωτιέσαι αν κάποιοι το θεωρούν υπερτιμημένο? Γιατί εγώ υπετιμημένη θεωρώ τη σειρά για την οποία ακούγονται πολλά αλλά είναι μλκ. ΟΚ; Σύμφωνα λοιπόν με τη δική μου εκδοχή της λέξης "υπερτιμημένο" ΟΛΕΣ οι ελληνικές σειρές τα τελευταία 5 χρόνια είναι απαράδεκτες. Ειδικά οι φετινές. Υ.Γ. Μπράβο στην μάνα σου για την αυτογνωσία της
doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 πραγματικα ειναι ανεξηγητο γιατι εχει τετοιες θεαματικοτητες έχει γιατί υπάρχει κοινό και κόσμος που του αρέσει .. και είναι μια σειρά που δε σε κουράζει. (ΝCIS) Αντίθετα όμως υπάρχουν σειρές που μπορεί να μου άρεσαν αλλά είναι υπερτιμημένες. 1. Las Vegas Μα πάρα πολύ όμως.... 2. Bing Bang Theory.. (άψογο αλλά πολύ υπερτιμημένο ) 3. Παρά Πέντε (άφθονο γέλιο ακόμα και από τις επαναλήψεις + φυσικά νούμερα τρελά απο την agb - αλλά υπερτιμημένο επίσης) Υπερτιμημένο επίσης ήταν και το Καφέ της Χαράς από ελληνικές σειρές κατά την άποψή μου. ----------------- Σύμφωνα λοιπόν με τη δική μου εκδοχή της λέξης "υπερτιμημένο" ΟΛΕΣ οι ελληνικές σειρές τα τελευταία 5 χρόνια είναι απαράδεκτες. Ειδικά οι φετινές. +1 1. 4οις. 2. Κάρμα ( δεν έχω κάτι να πώ .. -.- )
KaizerSoze Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πρακτικά το τόπικ θα μπορούσε να λέγεται "ποια σειρά που αρέσει σε πολλούς, δεν αρέσει σε εσάς". Bασικα ετσι παει να βγει αλλα η αρχικη μου προθεση ήταν "Ποια σειρα που αρεσει σε πολλους ΚΑΙ την θεωρουν ποιοτικη, την θεωρειτε πατατα" Πχ οι Ελληνικες δεν προσφερουν πολλα γιατι πολυς κοσμος τις βλεπει ΑΛΛΑ εν γνωσει του οτι ειναι ψιλομαπα, απλα εχουν χαβαλε Εν αντιθεση, οι Αμερικανικες βοηθανε περισσοτερο. Πχ για το True Blood. Νομιζω για μενα ειναι το τελειο παραδειγμα. Για μενα too much style αλλα ενταξει, οχι και τιποτα σπουδαιο. Το θεμα ειναι ομως οτι οι περισσοτεροι που το βλεπουν οχι μονο γουσταρουν(δικαιωμα τους) αλλα θεωρουν οτι βλεπουν κατι ξεχωριστο. Πχ για να ερθω στην αναποδη θεση, για μενα το Ντεξτερ ΚΑΙ κοινο εχει ΚΑΙ ποιοτικη σειρα ειναι, αρα αν σε καποιον δεν αρεσει, αυτος μπορει να το ονοματισει σε αυτο το τοπικ Ενα παραδειγμα που δεν εμπιπτει σε αυτο ειναι ας πουμε, το Grey's Anatomy, πολλοι γουσταρουν, πολλοι βλεπουν, αλλα αρκετοι απο αυτους λενε "Ενταξει μωρε, χαζοαισθηματικο ειναι, το βλεπω γιατι εχει χαβαλε" ---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ---------- Δηλαδή το Lost θεωρείται ποιοτική σειρά αλλά αναρωτιέσαι αν κάποιοι το θεωρούν υπερτιμημένο? Γιατί εγώ υπετιμημένη θεωρώ τη σειρά για την οποία ακούγονται πολλά αλλά είναι μλκ. ΟΚ; Μαζι σου! Καλα κανεις!Γιαυτο ανοιξα το τοπικ, για κουβεντα. Για να μην λεμε μονιμως 'περι ορεξεως" Για μενα το Λοστ ειναι ποιοτικοτατη σειρα με σιχαμενα παραπλανητικο μαρκετινγκ. Κουβεντουλα κανουμε, μπορεις να προσπαθησεις να μου πεις γιατι εσυ το θεωρεις υπερτιμημενο και ΟΝΤΩΣ για το Λοστ θα εχεις καθε δικιο να το αναφερεις γιατι οπως παραδεχτηκα, εγω και πολλοι αλλοι, το θεωρουμε ποιοτικη σειρα παροτι μας απογοητευσε. Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι αυτη την κουβεντα δεν μπορουμε να την κανουμε για τον Λακη τον Σκατουλη γιατι απλα κανεις δεν το θεωρει τιποτα της προκοπης-ασχετα αν εχει θεαματικοτητα-αρα τι να λεμε? -Μαπα ειναι -Ναι, μαπα -οντως μαπα
liopyr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 [..] Eίσαι παλαβός ρε; Μάλλον συμφωνούμε σε όλα Eίσαι παλαβός ρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.