Προς το περιεχόμενο

Πιο υπερτιμημενα TV Show

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το κριτηριο "κουβεντα να κανουμε"

Ανθρωποι ειμαστε, σιχτιρι πια με το "περι ορεξεως"

ναι, οκ, εγω γουσταρω καργα friends, αλλος το θεωρει υπερτιμημενη μπαρουφα αλλα μπορουμε να το συζηταμε, γιατι πρεπει ολα στην κωλοζωη, απο τα πιο ασημαντα ως τα πιο σημαντικα να τα προσπερναμε "περι ορεξεως"

Νισαφι ρε μαν, ουτε μπουκετα θα παιξουμε ουτε την καλημερα θα κοψουμε. Τι, ειναι πιο cool και "κατασταλαγμενο" το "περι ορεξεως?"

Μην αρπαζεσαι ωρε, αν ειναι απλα για χαλαρη κουβεντουλα μεσα κι εγω, απλα ειναι λογικο σε τετοιες κουβεντες εκτος του οτι ολοι εχουμε ακλονητη αποψη, να ειμαστε και πεπεισμενοι οτι εχουμε το αλαθητο σε κατι εντελως υποκειμενικο :-).

Έχοντας δει και τις 10 σαιζόν του CSI Las Vegas, μπορώ να πω ότι είναι η μοναδική σειρά που σε 10 έτη δεν έχει κάνει κοιλιά. Κατάφεραν μάλιστα, να ξεπεράσουν την φυγή του Grissom (aka William Petersen) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα επισόδεια της φετινής χρονιάς ήταν αριστουργηματικά από σκηνοθετικής/κινηματογραφικής άποψης, ενώ το μοτίβο με τον serial killer που εξελίσσεται κατά την διάρκεια της χρονιάς έδωσε και μια αίσθηση continuity που έλειπε από την σειρά.

Το σοκ που επαθα στο τελος του 8ου κυκλου (ας μην spoilarw), δεν με εχει αφησει ακομη να δω τους 2 επομενους.

Για μενα υπερτιμημενο στο τοπ της λιστας ειναι τα φιλαρακια. Αν και εχω δει απειρα επεισοδια, ποτε δεν μπορεσα να γελασω, και να πω οτι ηταν κατι που μου αρεσε πραγματικα (ισως εχω παραξενο χιουμορ τελικα).

PS1. Μη βαζετε και μη συγκρινετε σειρες οπως πχ το παντρεμενοι με παιδια. Δε γινεται να συγκρινεις το χιουμορ πριν 30 χρονια με τα σημερινα δεδομενα. Η σειρα στην εποχη της ηταν κορυφη, λογικο ειναι μετα απο 30 χρονια, να ειναι ξαναζεσταμενο (και ανοστο πλεον) φαγητο.

PS2. Thresh κρατα μου θεση, ακου εκει να βγει υπερτιμημενος ο William Shatner :P

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βαριεμαι να σκεφτω σοους, αλλα απο αυτα που αναφερθηκαν συμφωνο απολυτα με καιζερ. Το true blood δεν θα λεγα οτι ειναι γτπ, αλλα δεν καταλαβαινω κιολας για ποιο λογο κανει παταγο. Οποτε πεφτει φουλ στα υπερτιμημενα σοου, ειδικα αυτην την περιοδο που εχουν τελειωσει πολλα γνωστα και παιζει μπαλα μονο του. Εχω δει την 1τη σεζον και 2-3 επισ. απο την 2ρη σεζον και δεν μου κανει κανενα ενδιαφερον να το συνεχισο. εχει μεινει σταντ μπαι καιρο. Και ειναι και αυτες οι νοτιες προφορες και ειδικα η σουκι που μου τη σπανε. Να δεχτω οτι εχει λιγο σεξ, βυζακια, βρυκολακες, παπαριες, αλλα αμα τα βαλουμε κατω το spartacus τελικα μεσα στην προχειροτητα και απλοτητα του ηταν πολυ ποιο ενδιαφερον και ελκυστικο.

Επισης για τζερικο, απλα θα πω οτι για μενα ειναι απο τις χειροτερες και ποιο εθνικιστικες αμερικανιες, γεματο κλισε, βλακες ηθοποιους, εμετικους διαλογους. ΑΙΣΧΟΣ.

Για τον φιλο που αναφερε ταλκ σοους, ειναι δυνατον να εχεις τον τζει λενο πανω απο κοναν?? ο τζει ειναι απαραδεκτος, κανει χιουμορ για ηλικιωμενους, κακογουστα σκετσακια, βλακεις με τους τιτλους εφημεριδων.... μονο το τζειγοουκιν και μπατλ οφ δε σταρς λενε συνηθως. Επισης στις συνεντευξεις ποτε δεν ειναι αποτομος και τολμηρος, παντα καλοποιανει τους σταρ και ποτε δεν τους ζοριζει. Ο κοναν στα σκετσακια του ριχνει χιλιομετρα. οπως και γενικα σε θεμα χιουμορ, και στις συνεντευξεις. Αλλα φυσικο ειναι ολοι να κουραζουν και να επαναλαμβανονται, καθημερινα ταλκ σοους που παιζουν 10 ετιες ειναι!!.

Θα συμφωνησουμε σε κατι, ο φεργκιουσον ειναι απο αλλο πλανητη, τον σεβομαι απιστευτα και τον θεωρο διανοουμενο. Για μενα ειναι ο καλυτερος εβερ ταλκ σοου χοουστ και ισως οτι ποιο ΣΤΑΘΕΡΑ απολαυστικο παρακολουθο εδω και 2,5 χρονια περιπου που τον ανακαλυψα. ο φεργκιουσον ειναι θρησκεια για μενα. O τροπος που φλερταρει με ολους τους καλεσμενους (αντρες, γυναικες) ειναι τεχνη. Τσεκαρετε ολοι the late late show with craig ferguson. Εχει ξεφυγει και λιγο τελευταια σε αναγνωριση, με διαφορα βραβεια, δεν ειναι πλεον το αγνωστο διαμαντακι που παιζει αργα το βραδυ.

Δημοσ.

Κι εγώ μόνο Craigy βλέπω πλέον από U.S talk shows (και Ross από U.K),αλλά πρέπει να πω πως ελπίζω πλέον σε κάθε επεισόδιο να μην αναφέρει hobos & chicken. Το'πε μία,δύο,τρακόσιες εβδομηνταδύο,ηνάφ. Νομίζω πως κάπου επαναλαμβάνεται,αλλά υποψιάζομαι πως οι Αμερικανοί τρελαίνονται για catch phrases.

Όπως και να'χει,κορυφαίος. Και μακάρι να'χε κι άλλα επεισόδια σαν αυτό με Fry.

Οντόπικ,ψηφίζω Lost,Heroes και True Blood,για τις πιο υπερτιμημένες πατάτες.

Και θα συμφωνήσω με grigas για το CSI L.V. Το είχα παρατήσει από βαρεμάρα κάπου στον 6ο κύκλο,αλλά το συνέχισα μετά από καιρό και το εκτίμησα πάλι. Στους τελευταίους κύκλους παίζουν πολύ καλά επεισόδια.

Δημοσ.

Ααααα κατι που θυμηθηκα

Στην πτηση για ΛΑ, πως να περασουν 11 ωρες, εφαγα στην μαπα 8-10 επισοδεια Big Bang Theory

Seriously?Τι σας αρεσει?Το χιουμορ που το καταλαβαινεις απο τα opening credits?

Τις γκριματσες Chandler-did-it?

Δημοσ.

Οντόπικ,ψηφίζω Lost,Heroes για τις πιο υπερτιμημένες πατάτες.

Θα διαφωνησω

-Για το Λοστ με τη λεξη πατατα(υπερτιμημενο ναι, πατατα οχι)

-Για το Heroes με τη λεξη υπερτιμημενο(πατατα ναι, υπερτιμημενο οχι)

---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:57 ----------

Mega, Ant1.

ΟΛΑ. Της τελευταίας 5ετίας. Ανεξαιρέτως.

Υ.Γ. Τα ελληνικά, ε;

Δεν μιλαμε για ποιοτητα, μιλαμε για το τι ειναι υπερτιμημενο.

Προχειρα θα πω μονο το Παρα Πεντε.

Τα υπολοιπα είτε ειχαν μεγαλη είτε μικρη θεαματικοτητα κανεις δεν πηγε να τα περασει σαν quality television

Δημοσ.

Μου έρχεται τώρα στο νου ο Λάκης ο Μαλάκουλης, η σουπερ ντουπερ επιτυχία. Ε, δεν είναι παπάρα;

Ή Οι κήποι της Εδέμ; Με το θεαματικό φινάλε; Που θεωρούνται μαστ για την εγχώρια τηλεόραση;

Τα ίδια λέμε μαν...

Δημοσ.

Ε ναι θα το πω:

Carnivàle

(Κοννακ μην ποστάρεις για χιλιοστή φορά την εικόνα. Ξέρεις εσύ)

Λόγοι:

Η πρώτη σεζόν είναι σχεδόν ανούσια. Γίνονται ελάχιστα πράγματα σε υπερβολικά πολύ χρόνο. Ναι θα μου πεις, δες όμως την δεύτερη σεζόν να πάθεις την πλάκα σου. Ναι αλλά η όλη σειρά είναι 2 σεζόν. Αν είναι να φάω στην μάπα την μισή σειρά για να απολαύσω την άλλη μισή τι να το κάνω? Ναι αλλά θα μου πείτε αρχικά ήταν προορισμένη για 152 σεζόν. Ναι αλλά τελικά γίναν δύο...

Καλογυρισμένη, δεν λέω. Πολύ καλή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα. Αλλά πολύυυυυ αργήηηηηη, χωωωωρίιιιςςς λόοοοογοοο.

Δημοσ.

Blasphemyyyyyyyy!!!!

και ναι συμφωνο και για Big bang theory. Δεν εχω δει πολυ, το κοψα στα πρωτα επεισοδεια, αλλα πραγματικα δεν με τραβηξε το ολο κονσεπτ, ουτε θυμαμαι να βρηκα την σειρα αστεια. Ισως του δώσω αλλη μια ευκαιρια, αλλα τι θα αλλαξει? ακομη και μερικα κλιπακια που εχω δει σκορπια που τα προτεινουν για καλες σκηνες δεν μου αρεσε

περι φεργκιουσον και χομπος, και κοτοπουλο, και ρομποτ....ναι ειναι λιγο βαρετο οτι το παρατραβαει, αλλα παντα ετσι κανει, βρισκει ενα theme, κανει καμια παπαρια και την ξεζουμιζει για μεγαλο διαστημα. Αλλα την ξεζουμιζει και με 100 διαφορετικους τροπους. Παντα εχει καποια κοληματακια που τα τραβαει μηνες και μετα ξαφνικα τα κοβει τελειως. Οπως παλια με την μηχανη που εβγαζε ηχους, η την αντζελα λασμπουρι, η τον σαλβαντορ νταλι.......Και οχι βεβαια επειδη εχει ελλειψη ευρηματικοτητας η υλικου, αλλωστε ειναι απο τους λιγους που πραγματικα αυτοσχεδιαζει και κανει μονολογο ελαχιστα προσχεδιασμενο. Εμενα με χαλαει που με το ρομποτ δεν βγαζει καθολου τους αλλους interns που εχει. Μοιαζει σαν να τους τρωει την δουλεια λολ. Επισης με χαλαει το ποσο εχει ασπαστει την αμερικανικη νοοτροπια και το παιζει πατριωτης, αλλα εχει την φιλοσοφια του και τον συγχωρο, αλλοστε οτι χρειαζεται το καυτηριαζει παντα.

Δημοσ.
Θα διαφωνησω

-Για το Λοστ με τη λεξη πατατα(υπερτιμημενο ναι, πατατα οχι)

Fair enough. Προσωπικά το βρήκα μετριότατο,και όχι (μόνο) λόγω κατάληξης. Αλλά οκ,εκτός τόπικ συζήτηση.

-Για το Heroes με τη λεξη υπερτιμημενο(πατατα ναι, υπερτιμημενο οχι)

Αποθεώθηκε από πολλούς,έστω για τους 2 πρώτους κύκλους,γι'αυτό το βάζω στη λίστα μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Η απορία μου εμένα ήταν αν θεωρείται από κάποιους αρκετά καλό ώστε να αξίζει να αναφερθεί σε λίστα με υπερτιμημένα. Κανένα ενδιαφέρον δεν βρήκα.

στις 3 με 4 πρώτες seasons τα σπάγε, στις 2 τελευταίες το είχε κουράσει πλέον...

PS2. Thresh κρατα μου θεση, ακου εκει να βγει υπερτιμημενος ο William Shatner :P

Denny Crane!

(μην φωνάξω paredwse με αυτά που ακούμε...)

Δημοσ.
Μου έρχεται τώρα στο νου ο Λάκης ο Μαλάκουλης, η σουπερ ντουπερ επιτυχία. Ε, δεν είναι παπάρα;

Ή Οι κήποι της Εδέμ; Με το θεαματικό φινάλε; Που θεωρούνται μαστ για την εγχώρια τηλεόραση;

Τα ίδια λέμε μαν...

Οχι αδελφε, δεν λεμε τα ιδια.

Ειπαμε, αλλο τι βλεπει ο πολυς ο κοσμος και αλλο τι ο ιδιος "πολυς κοσμος" θεωρει ποιοτητα

Και η μανα μου βλεπει την Εδεμ αλλα ξερει οτι ειναι μαλακια

• Members
Δημοσ.

Κι εμένα τα μυστικά της Εδέμ δεν μου αρέσουν πια... προτιμώ τη "ζωή μιας άλλης", αν και τελευταία λόγω μουντιάλ έχω χάσει τις εξελίξεις

Δημοσ.
Κι εμένα τα μυστικά της Εδέμ δεν μου αρέσουν πια... προτιμώ τη "ζωή μιας άλλης", αν και τελευταία λόγω μουντιάλ έχω χάσει τις εξελίξεις

Ψήσε ελληνικό να έρθω να σε πω τι έγινε... Χαμός σου λέω. Η Ρεγγίνα έπιασε στα πράσα τον Στράτο και γίναν μαλλιά κουβάρια... Χαμός σου λέω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...