doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έλεος.. ρ παιδιά μιλάμε για ψυχαγωγία όποιου είδους και να είναι αυτή .. προσωπικά αν μ αρέσει κάτι θα κάτσω να το δώ και δεν πρόκειται να ψάξω να αρχίσω διαμάχες για το αν περνάει υποσυνείδητα μηνύματα .. ή όχι μ θυμίζει κάτι μανάδες φίλων του αδερφού μου π έχουν παιδιά 14 χρονών και δεν τα αφήνουν να βλέπουν τηλεόραση και να παίζουν παιχνίδια με pegi rating 16+ .. :Σ όταν μίλαγα μια μέρα για το true blood η μία μάνα μάλιστα μ είπε οτι δν αφήνει το γιό της να το βλέπει .. και μ λέει οτι όταν πάω 20 χρονών θα διψάω για αίμα .. η μαλα@@αα δεν έχει όρια.. η ιστορία με τα υποσυνείδητα μηνύματα μ φαίνεται ταΐζει κοπάδι με πρόβατα
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 από όσα προαναφέρθηκαν, υπερεκτιμημένα σε σχέση με τον ντόρο που έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς θεωρώ κι εγώ τα Lost, True Blood, Friends αν και τα δύο πρώτα τα βλέπω ευχάριστα. Α, επίσης, σχετικά υπερεκτιμημένα βρίσκω και τα Supernatural (ευχάριστη σειρά με αρκετό χαβαλέ αλλά μέχρι εκεί) και House (που πιστεύω ότι εδώ και 2 σαιζόν το έχει κουράσει - πλέον το βλέπω μόνο όταν έχω ξεμείνει από σειρές)
parasaser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ας μην αρχίσουμε και δω flame war για το Lost. Δε σου άρεσε, δεκτών. Εμένα μου άρεσε.Για το Heroes δεν συμφωνώ γιατί πολύ απλά φάνηκε απ'την δεύτερη σεζόν ότι η σειρά πήγαινε για κόψιμο. οκ όπως θες, απλά θα σου πω κάτι που το είχε πει η Αννα- Λουσια (κάπως έτσι είναι το όνομα) όταν την έβγαλαν από την σειρά. είπε ότι το lost έχει αποκρυφιστηκά και νεοεποχήτικα μηνύματα και ο ben είχε πει ότι το lost έχει λόγο που δημιουργήθηκε. και φυσικά αν δεις ο jj abrams είναι μισός αμερικάνος και μισος εβραϊος. παλιά ήμουν καραφαν αλλά όταν κατάλαβα τη παίζει( από άλλο άτομο) είπα ευχαριστώ δεν θα το ξαναδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Θα συμφωνήσω με όσα προαναφέρθηκαν*, και... πφφφ... θα το πω και σε όποιον αρέσει. Boston Legal και Οι Σταύλοι της Εριέτας Ζαΐμη Σταυρώστε με! *εκτός του Lost υπερτιμημέμενο το Boston Legal? πλύσου και έρχομαι ψάρακλα!
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 parasaser δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να το δεις για καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό ..? άμα το βλέπεις θα σε κάνει να αλλάξεις τα πιστεύω σου ντέ και καλά?
parasaser Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις να το δεις για καθαρά ψυχαγωγικό σκοπό ..? άμα το βλέπεις θα σε κάνει να αλλάξεις τα πιστεύω σου ντέ και καλά? μέχρι και την 5 season το έβλεπα καθαρά ψυχαγωγικά γιατί δεν ήξερα τι παίζει αλλά στα τελευταία επεισόδια της 5 season κάτι υποψιάζεσαι. το μελέτησα λίγο παραπάνω (διάβασα διάφορα θέματα από φορυμ ελληνικά και ξένα) και από τότε σταμάτησα να το κοιτώ.
Ceridwen Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 υπερτιμημέμενο το Boston Legal? πλύσου και έρχομαι ψάρακλα! Η απορία μου εμένα ήταν αν θεωρείται από κάποιους αρκετά καλό ώστε να αξίζει να αναφερθεί σε λίστα με υπερτιμημένα. Κανένα ενδιαφέρον δεν βρήκα.
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 οκ για να το λές κάτι θα ξέρεις φίλε μου δεν έχω ασχοληθεί ..
pappous_soulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 οκ όπως θες, απλά θα σου πω κάτι που το είχε πειη Αννα- Λουσια (κάπως έτσι είναι το όνομα) όταν την έβγαλαν από την σειρά. είπε ότι το lost έχει αποκρυφιστηκά και νεοεποχήτικα μηνύματα και ο ben είχε πει ότι το lost έχει λόγο που δημιουργήθηκε. και φυσικά αν δεις ο jj abrams είναι μισός αμερικάνος και μισος εβραϊος. παλιά ήμουν καραφαν αλλά όταν κατάλαβα τη παίζει( από άλλο άτομο) είπα ευχαριστώ δεν θα το ξαναδώ. Subliminal messages κι ετς? ---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:03 ---------- υπερτιμημέμενο το Boston Legal? πλύσου και έρχομαι ψάρακλα! Έχω το τσίγκινο βρακάκι μου σε ετοιμότητα. I shall fear no evil!
pournaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Οπως λεω παντα σε περιπτωσεις που αφορουν, μουσικη, ταινιες, φαγητο... γουστα ειπε ο βατραχος κι εφαγε το σαπουνι. Με τι κριτηρια ακριβως θα θεωρησουμε καποια σειρα-ταινια κλπ υπερτιμημενη; Τη στιγμη που ηδη σε τρεις σελιδες εχουν διαχωριστει στη μεση οι αποψεις για τις πιο πολλες απο αυτες
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Από ξένα ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να έχει φανατικό κοινό το Smallvile και να έχει φτάσει 10 season πόσες είναι . Δηλ οκ ξέρω θα με βρίσεις τώρα , αλλα δεν... Δεν σε βριζω για το λογο οτι δεν ειναι υπερτιμημενο.Ισα ισα θα ελεγα οτι ειναι ΥΠΟτιμημενο, απο την αποψη οτι μεχρι την 3η-4η σεζον, οκ, πολυς κοσμος ασχολουταν, παραπανω αποτι ισως αξιζε, μετα εκανε κοιλια αλλα νομιζω οι 1-2 τελευταιες σεζον ειναι αρκετα καλες αλλα ο κοσμος ακομα το θαβει χωρις λογο πλεον Πιο απλα δεν μπορω να το πω υπερτιμημενο γιατι λογω της κοιλιας που εκανε για 3-4 χρονια στη μεση πολλοι το θαβουν πλεον χωρις λογο, χωρις να εχουν δει καν τα επισοδεια είναι το NCIS απλά καλό έως μάπα σύμφωνο με την λεγόμενη "tv community" ?? έλεος... -.- Ελεος απο ποια αποψη? Πχ εσενα σου αρεσει πολυ το NCIS και λες οτι αδικα το θεωρω μαπα ή θεωρεις οτι οσοι ασχολουνται με tv shows το εκτιμουν? Για το 2ο παντως δεν παιζει, μονο στο tv.com να τσεκαρεις θα δεις ποσος κοσμος θεωρει οτι το NCIS πραγματικα ειναι ανεξηγητο γιατι εχει τετοιες θεαματικοτητες Με τι κριτηρια ακριβως θα θεωρησουμε καποια σειρα-ταινια κλπ υπερτιμημενη; Με το κριτηριο "κουβεντα να κανουμε" Ανθρωποι ειμαστε, σιχτιρι πια με το "περι ορεξεως" ναι, οκ, εγω γουσταρω καργα friends, αλλος το θεωρει υπερτιμημενη μπαρουφα αλλα μπορουμε να το συζηταμε, γιατι πρεπει ολα στην κωλοζωη, απο τα πιο ασημαντα ως τα πιο σημαντικα να τα προσπερναμε "περι ορεξεως" Νισαφι ρε μαν, ουτε μπουκετα θα παιξουμε ουτε την καλημερα θα κοψουμε. Τι, ειναι πιο cool και "κατασταλαγμενο" το "περι ορεξεως?"
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πιο υπερτιμημένα;Χμ...αν και θα διαμαρτυρηθούν πολλοί:Married with children (εαν νιώθετε καλύτερα όταν βλέπετε τα χάλια του Al Bundy τότε κάτι δεν πάει καλά μαζί σας) δεν ειναι οτι βλεπουμε τα χαλια του αλλα οτι επιβιωνει σε αυτα με χιουμορ αμα δεν το βλεπεις τοτε μαλλον δεν παει κατι καλα με εσενα
mrfan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τα csi είναι απίστευτα υπερτιμημένα.Είχαν το αρχικό και έβγαλαν άλλες 5 εκδόσεις με 5 season η καθεμια.Τρελή εμπορευματοποίηση. Είχα δει στον ant1 το las vegas το οποιο όταν έμαθα από ένα φίλο ότι έχουν κάνει πολλές season έμεινα άφωνος. Burn notice και mentalist πολύ υπερτιμημένα επίσης.Και κάτι sci fi star trek,babylon και τα λοιπά απορώ πως κρατάνε φανατικό κοινό
grigas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έχοντας δει και τις 10 σαιζόν του CSI Las Vegas, μπορώ να πω ότι είναι η μοναδική σειρά που σε 10 έτη δεν έχει κάνει κοιλιά. Κατάφεραν μάλιστα, να ξεπεράσουν την φυγή του Grissom (aka William Petersen) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα επισόδεια της φετινής χρονιάς ήταν αριστουργηματικά από σκηνοθετικής/κινηματογραφικής άποψης, ενώ το μοτίβο με τον serial killer που εξελίσσεται κατά την διάρκεια της χρονιάς έδωσε και μια αίσθηση continuity που έλειπε από την σειρά. Στο θέμα μας τώρα. Έκατσα να δω το Seinfeld. Δεν λέω, βλέπεται άνετα, χαλαρά και η ώρα περνάει ευχάριστα αλλά έως εκεί. Ίσως το χιούμορ του να είναι πλέον ξεπερασμένο, πάντως σε καμία περίπτωση δεν μου φάνηκε ανάλογο αυτού που περίμενα έχοντας διαβάσει αρκετές κριτικές εδώ. Σημειωτέων, δεν είδα 1-2 επισόδεια αλλά 3 ολόκληρες σαιζόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.