kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 χαχαχα!!!!οκ τωρα που καταλαβα σας απαλασω απο την υποχρεωση ανωχης των ασχετων ερωτησεων μου...... και για να επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα προχθες ξεχασα να αναφερω το 24
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 χαχαχα!!!!οκ τωρα που καταλαβα σας απαλασω απο την υποχρεωση ανωχης των ασχετων ερωτησεων μου...... και για να επιστρεψουμε στο αρχικο θεμα προχθες ξεχασα να αναφερω το 24
PeterHeppner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 x-files ! Δίκιο έχεις, άντε λοιπόν να δώσω και εγώ την άποψή μου. Το Lost ήταν σαφώς πάρα πολύ υπερτιμημένο. Καλό δεν λέω, αλλά όχι και έτσι όπως έκαναν μερικοί.. πως έκανα δηλαδή ? απλά είμαι της γνώμης πως τα άτομα τα οποία δεν θαυμάζουν την σειρά πρέπει να πάνε σε στρατόπεδα συγκεντρωσης
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 απλά είμαι της γνώμης πως τα άτομα τα οποία δεν θαυμάζουν την σειρά πρέπει να πάνε σε στρατόπεδα συγκεντρωσης τη σειρα τη θαυμαζουμε ολοι,το τελος μας χαλασε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.