Προς το περιεχόμενο

Πιο υπερτιμημενα TV Show

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελληνικα, Αμερικανικα, δεν εχει σημασια

Γουσταρω να φτιαξουμε μια λιστα με τα πιο υπερτιμημενα κατα τη γνωμη μας tv show

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν μας ενδιαφερουν οι θεαματικοτητες. Μιλαω για show που ειχαν φανατικο κοινο και καλες κριτικες και ας ηταν και πιο μικρο το κοινο τους. Δηλαδη μην μου πει κανεις το American Idol ή το NCIS απο Αμερικη ή κανα Ρετιρε απο Ελλαδα. Ναι, προφανως τα βλεπει η μεγαλη μαζα κοινου αλλα η "tv community" παραδεχεται οτι ειναι απο απλα καλα εως μαπα οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι υπερτιμημενα(δλδ ο κοσμος τα θεωρει καλυτερα αποτι ειναι)

Να δωσω ενα παραδειγμα?

CSI ας πουμε για μενα, ειδα ενα κυκλο του Λας Βεγκας και πραγματικα ηταν τοσο επαναλμβανομενο και κοινοτυπο απο το 5ο επισοδειο και μετα που δεν αντεξα, παρολαυτα σαρωνει σε βραβεια(εκτος αν το μπερδευω με καποιο αλλο, παντως γενικα η τηλεοπτικη κοινοτητα του δινει περισσοτερη σημασια αποση του αξιζε κατ'εμε)

Επισης, απο τα λιγα που εχω δει το True Blood δεν εχει να μου προσφερει τιποτα που δεν ειδα καλυτερο στο Angel και φυσικα δεν το παρακολουθω. Και για να πιασω μια σειρα με φανατικο αλλα μικρο κοινο που κατα τη γνωμη μου ηταν υπερεκτιμημενη απο τους θαυμαστες, Jericho, καλως κοπηκε, τσαμπα βγηκε 2η σεζον.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το Jericho ήταν αρκετά καλό κατά την γνώμη μου. ειδικά 2ρη season .Τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει , δεν το πολύ θυμάμαι.

Από ελληνικά υπερτιμημένη είναι σίγουρα η εκπομπή του Λαζόπουλου.

Υπερτιμημένη γιατί μέχρι και υπερβολές ότι αυτή η εκπομπή θα αφυπνίσει το κόσμο έχω ακούσει κτλ . Επίσης δεν μπορώ να πω πως είχε και τόσο χιούμορ και γέλιο πια, ώστε να δικαιολογείται τόσο ντόρος.

Από ξένα ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί να έχει φανατικό κοινό το Smallvile και να έχει φτάσει 10 season πόσες είναι . Δηλ οκ ξέρω θα με βρίσεις τώρα , αλλα δεν...

Δημοσ.

To Tonight Show πριν και μετά κι αργότερα.

Άρχισα να βλέπω το '95 που είχε Jay Leno και καπάκια Conan.

Δεκαπέντε χρόνια μετά έχω ακούσει όλα τα αστεία από τον Jay δεν γελάω σε κανέναν μονόλογο ΠΟΤΕ.

Γενικά όταν κάνει τέτοια δουλειά ο Ferguson ας γίνουν μπετατζήδες οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Το sex and the city πρεπει να τα ξεπερναει ολα αυτη η μαλακια εμποτιστηκε στους εγκεφαλους ολων των γυναικων και εχουν αλλαξει χαρακτηρες εχουν γινει σαν την πρωταγωνιστρια που ειναι σαν τον τζοκερ αλλα σε τραβελι

Δημοσ.
Το sex and the city πρεπει να τα ξεπερναει ολα αυτη η μαλακια εμποτιστηκε στους εγκεφαλους ολων των γυναικων και εχουν αλλαξει χαρακτηρες εχουν γινει σαν την πρωταγωνιστρια που ειναι σαν τον τζοκερ αλλα σε τραβελι

xa

+1 Χαλαρα ομως.

Δημοσ.
Friends, ΧΑΛΑΡΑ :-)

Βαρετο, μονοτονο, χαζο.

Ε, όχι!!!

Είναι κάτι σαν την βίβλο των αστείων, υπάρχει ένα για κάθε περίσταση.

Δημοσ.

είναι το NCIS απλά καλό έως μάπα σύμφωνο με την λεγόμενη "tv community" ?? έλεος... -.-

FRIENDS (Bαρετό μονότονο χαζό) = Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να τα λέει αυτά.

πφφ.. σε λίγο θα διαβάσουμε οτι το lost κ το prison break ήταν trash.

Επίσης δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να παρακολουθεί μία σειρά αν δεν του αρέσει..

π.χ έχω δει True blood , The vampire diaries και έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις

έχω δει όμως και Twilight και έχω πει Epic Fail

Δημοσ.

το LOST.

πιο υπερτιμημένο δεν έχω ξαναδεί.

ευτυχώς δεν το είδα ποτέ όλο.

αν έβγαζαν εφαρμογή για το iphone σίγουρα θα το ονόμαζαν imapa.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με όσα προαναφέρθηκαν*, και... πφφφ... θα το πω και σε όποιον αρέσει.

Boston Legal και

Οι Σταύλοι της Εριέτας Ζαΐμη

Σταυρώστε με!

*εκτός του Lost

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω με όσα προαναφέρθηκαν*, και... πφφφ... θα το πω και σε όποιον αρέσει.

Boston Legal και

Οι Σταύλοι της Εριέτας Ζαΐμη

*εκτός του Lost

μα η μεγαλύτερη προπαγάνδα είναι στο LOST στο HEROES και στο SUPERNATURE.

εκτός και αν σου τα πέρασαν υποσυνείδητα τα μηνύματα.

Δημοσ.

Ας μην αρχίσουμε και δω flame war για το Lost. Δε σου άρεσε, δεκτών. Εμένα μου άρεσε.

Για το Heroes δεν συμφωνώ γιατί πολύ απλά φάνηκε απ'την δεύτερη σεζόν ότι η σειρά πήγαινε για κόψιμο.

Δημοσ.

Πιο υπερτιμημένα;Χμ...αν και θα διαμαρτυρηθούν πολλοί:

Married with children (εαν νιώθετε καλύτερα όταν βλέπετε τα χάλια του Al Bundy τότε κάτι δεν πάει καλά μαζί σας)

Nip/Tuck (καλό να έχεις βίτσια αλλά το παραξηλωσαμε-μη πω το ματώσαμε)

24 (o Jack Bauer ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά)

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...