dimitris2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το Amazon ανακοίνωσε την προσθήκη λειτουργιών ήχου και video στην εφαρμογή του Kindle αν και τα νέα χαρακτηριστικά περιορίζονται στο iPhone, iPod touch και iPad. Ήδη, τα πρώτα βιβλία με τα multimedia χαρακτηριστικά έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ εκτιμάται ότι τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν σε αυτή την έκδοση θα είναι επί το πλείστον ταξιδιωτικοί οδηγοί με φωνητικές οδηγίες. Για παράδειγμα, το London Kindle Edition του Rich Steve, προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν μια εικονική περιήγηση στο Λονδίνο, υπό την αφήγηση του συγγραφέα. Η κίνηση του Amazon να περιορίσει την προσβασιμότητα των νέων λειτουργιών μόνο στα προϊόντα της Apple, προκάλεσε την αντίδραση των κατόχων της συσκευής Kindle που περιορίζονται όσον αφορά τις δυνατότητες στα audio books και τη «μετατροπή κειμένου σε ομιλία». Site: techradar.com
georgeadams Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 [...] προκάλεσε την αντίδραση των κατόχων της συσκευής Kindle που περιορίζονται όσον αφορά τις δυνατότητες στα audio books και τη «μετατροπή κειμένου σε ομιλία». Και τί να έκανε δηλαδή η Amazon; Αφού η οθόνη του Kindle (τεχνολογίας E-Ink) δεν μπορεί να δείξει βίντεο.
geoeg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω σε πόσους αρέσει το kindle και ακόμα περισσότερο πόσοι το έχουν αγοράσει, αλλά εμένα μου φάινεται "last year" προιόν με ότι retouch κι αν του κάνουν.
diafanos82 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω σε πόσους αρέσει το kindle και ακόμα περισσότερο πόσοι το έχουν αγοράσει, αλλά εμένα μου φάινεται "last year" προιόν με ότι retouch κι αν του κάνουν. Εγώ το πήρα περίπου ενα μήνα πριν και δεν έχω κανένα παράπονο πάντως. και φθηνό και λειτουργικό. Ποιόν e-book reader θεωρείς "current year" reader?
Nightstrike Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 καλά video δεν γίνεται στο Kindle γιατί να "αντιδρά" κανείς για κάτι που δεν γίνεται? Ταξιδιωτικοί οδηγοί όμως γίνεται στο Kindle, ηχείο έχει, εικόνες δέχεται, εάν θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Το video είναι αδιάφορο σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό imo. Τι να το κάνεις αφού εσύ θες να τα δεις Live (!) οι πληροφορίες είναι το θέμα!
Q-Taxys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω σε πόσους αρέσει το kindle και ακόμα περισσότερο πόσοι το έχουν αγοράσει, αλλά εμένα μου φάινεται "last year" προιόν με ότι retouch κι αν του κάνουν. Για e-reader είναι μια χαρά και σε καλή τιμή. Το θέμα είναι πάντα να ξέρεις γιατί αγοράζεις κάτι. Προσωπικά με έχει κάνει να διαβάζω πολύ περισσότερο από ότι έκανα προηγουμένως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα