Stelios74 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδιά χαίρεται , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , ψάχνω ένα πρόγραμμα για έκδοση διαβατηρίων ή κάποιο τρόπο να βγάλω μόνος μου την φωτογραφία στις συγκεκριμένες διαστάσεις που θέλει , χρησιμοποιούσα το IdPhotos αλλά από 1/05/2010 έγινε με πληρωμή ενώ ήταν free έχετε κάποιο αντίστοιχο υπόψιν? Ή δεν υπάρχει και πρέπει να πάω σε φωτογραφείο ? Ευχαριστώ!
cosmos000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δεν γνωρίζω για πρόγραμμα αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πληρούνται κάποιες τεχνικές προδιαγραφές που μάλλον ο οικιακός χρήστης δεν μπορεί να τις αναπαράγει...οπότε καλύτερα να πας σ' ένα φωτογραφείο.
bablyk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδιά χαίρεται , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει , ψάχνω ένα πρόγραμμα για έκδοση διαβατηρίων ή κάποιο τρόπο να βγάλω μόνος μου την φωτογραφία στις συγκεκριμένες διαστάσεις που θέλει , χρησιμοποιούσα το IdPhotos αλλά από 1/05/2010 έγινε με πληρωμή ενώ ήταν free έχετε κάποιο αντίστοιχο υπόψιν? Ή δεν υπάρχει και πρέπει να πάω σε φωτογραφείο ? Ευχαριστώ! Γιατί δεν κατασκευάζεις ένα grid (σε corel ή σε άλλο σχεδιαστικό) με βάση τις προδιαγραφές για να προσαρμόσεις τη φώτο σου σε αυτό?
Japan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η φωτογραφία του διαβατηρίου πρέπει να τυπωθεί σε κανονικό φωτογραφικό χαρτί, όχι σε φωτογραφικό εκτυπωτή, οπότε μάλλον πρέπει να πας σε φωτογραφείο. Από το http://www.passport.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=59 α. Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία, διαστάσεων 40-60 mm, τυπωμένη σε αναλογικό φωτογραφικό χαρτί, χωρίς τη χρήση τεχνολογίας inkjet ή laser. Η φωτογραφία θα πρέπει να έχει ληφθεί κάτω από ιδανικές συνθήκες, τα δε χρώματα της εκτύπωσης επιβάλλεται να είναι ουδέτερα. Είναι αναγκαίο να τηρούνται πιστά οι τεχνικές προδιαγραφές λήψης της, προκειμένου επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα.
earthworm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλά ας μην είμαστε υπερβολικοί... Δεν ξέρω κανέναν μπάτσο φωτογράφο για να μπορεί να κρίνει αν τηρούνται οι προδιαγραφές.. Φτιάξτην στο σπίτι .. και αν πέσεις σε δημόσιο υπάλληλο κριτικό της τέχνης που δεν του αρέσει το χρώμα των μαλλιών σου ή το κεφάλι σου που βγαίνει 3 χιλιοστά έξω από το μοτίβο τους, εντάξει... πήγαινε στο φωτογράφο και βγάλε του μία χαμογελαστή για να σε συγχωρήσει για το ατόπημα
Stelios74 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Γιατί δεν κατασκευάζεις ένα grid (σε corel ή σε άλλο σχεδιαστικό) με βάση τις προδιαγραφές για να προσαρμόσεις τη φώτο σου σε αυτό? Φίλε μου ευχαριστώ πολύ όντως είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί γιατί είχα βολευτεί με το idphoto. Πάντως για να απαντήσω και στους παρακάτω φίλους και οι φωτογράφοι το photoshop χρησιμοποιούν και έναν απλό εκτυπωτή inject.
Japan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Στα φωτογραφεία, τυπώνουν τις φωτό για ταυτότητα σε Inkjet (θέλει λεπτό χαρτί). Τώρα αν τυπώνουν του διαβατηρίου σε Inkjet, μάλλον δεν θα επιστρέψει εκεί ο πελάτης για να πει ότι του την κόψαν.... Εκτός και αν δεν το πήραν χαμπάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.