Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia X10 mini

pagos4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πράγματι δεν λειτουργεί το bluetooth είναι κλειδωμένο

Μήπως μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε ;

το πηρε ενας συναδελφος στη δουλεια. καλο φαινεται αλλα δε μπορει να κανει file sharing με bluetooth.ειναι κλειδωμενο για πνευματικα δικαιωματα μαλλον και κατι τετοια.δεν ξερω για τα αλλα αν εχουν αυτον τον περιορισμο
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο γνωστό φόρουμ κινητής έχει αναλυτικές οδηγίες που απαντάνε σε όλες τις ερωτήσεις σας και σε περισσότερες ακόμα, δείτε το..

**tp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066

Διαβάστε τις οδηγίες και θα δείτε πως απενεργοποιείται το Τ9, διαβάστε ακόμα και σε αυτό το thread μόλις 4 μυνήματα πριν και θα δείτε οτι υπάρχει πρόγραμμα για μεταφορά αρχείων μέσω ΒΤ - αν και αυτό θα λυθεί έτσι και αλλιώς με αναβάθμιση σε android 2.1 στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Δημοσ.

Είμαι ένας από τους πιο ενεργούς χρήστες στο forum που ανέφερε ο φίλος παραπάνω και έχω καθημερινή επαφή τόσο με το XPERIA x10 το μεγάλο όσο και με το mini που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις και παρακολουθώ στενά την εξέλιξη του στον χώρο των middle-end smartphones.

Είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή. Θα σε ικανοποιήσει ιδιέταιρα η οθόνη του όχι λόγω μεγέθους αλλά λόγω απόκρισης touch και για το πως είναι η default οργανωσή της (άσχετα που αυτό μπορεί να αλλάξει). Πρόκειται για ένα άκρως παραμετροποιήσιμο gadget (ο όρος κινητό είναι λίγος) το οποίο μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου. Το μόνο αρνητικό που δυσκολεύει τους αρχάριους χρήστες είναι το Android (η ονομασία του λειτουργικού που φοράει) και το πώς να το "στήσουν" σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Στο Android Market θα βρεις μια πληθώρα εφαρμογών η οποία θα μπορεί να επιτελέσει κάθε λειτουργία που "λείπει" από το κινητό , όπως π.χ. το πολυσυζητημένο θέμα του Bluetooth. Όντως η Sony Ericsson έχει κλειδωμένο το Bluetooth από προγραμματιστικό λάθος. Στον μεγάλο του αδερφό (τον οποίο έχω και χρησιμοποιώ) άλλαξε ένα σημείο του κώδικα και το Bluetooth λειτουργεί κανονικά αλλά στο μικρό προφανώς "αμέλησε" ... :o

Υπάρχουν όμως εφαρμογές που μπορείς να εγκαταστήσεις για να το κάνεις να δουλέψει μερικώς , όπως το Bluetooth File Transfer και το BlueX τουλάχιστον μέχρι τέλη Οκτώβρη που φημολογείται ότι θα έρθει η πολυπόθητη αναβάθμιση στο λειτουργικό του και λογικά μετά θα είναι όλα OK.

Τώρα, για να κλείσω , συγκριτικά με το HTC Wildfire θα προτιμούσα το mini. Το HTC Wildfire δεν έχει να σου προσφέρει πολλά περισσότερα από άποψη χαρακτηριστικών. Το μόνο του πλεονέκτημα είναι ότι ήδη φοράει από την αγορά του το Android 2.1 την έκδοση που το mini θα πάρει όταν αναβαθμιστεί , όπως ανέφερα πιο πριν.

Η μεγαλύτερη οθόνη του Wildfire δεν είναι πλεονέκτημα δυστυχώς γιατί έχει την ίδια ανάλυση με το mini!!! :shock:

Αυτό είναι πολύ κακό για να στο εξηγήσω απλά διότι φαντάσου απλά ένα κάλυμα προορισμένο να σκεπάσει ένα Smartaki αυτοκίνητο να προσπαθείς να το φορέσεις σε μια Limo 3.5 μέτρων... :P

OK λίγο ακραίο το παράδειγμα αλλά πάνω-κάτω αυτό συμβαίνει. Η ίδια ανάλυση του mini υπάρχει και στο Wildfire σε μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά έχεις χειρότερη ποιότητα εικόνας αφού ο ίδιος αριθμός pixel απλώνεται σε μεγαλύτερη έκταση και έχουν αναφερθεί πολλές ασυμβατότητες με διάφορες εφαρμογές οι οποίες απαιτούν μια κάποια ανάλυση και το 90% αυτών παιχνίδια (αν σε ενδιαφέρει να παίζεις παιχνίδια απροβλημάτιστα στην συσκευή σου σκέψου το).

Αυτά από μένα για οποιαδήποτε άλλη απορρία εδώ ή "εκεί" (ας μην ξαναναφέρουμε ξένα φόρουμ εδώ μέσα) είμαι διαθέσιμος να σου απαντήσω. :-)

Edit: Ιδού και μια παράθεση που βρήκα σε ένα topic εδώ μέσα από ένα άλλο μέλος που σκεφτόταν να αγοράσει το Wildfire για την κοπέλα του:

Πισω στο topic λιγο, σημερα ειδα απο κοντα ενα wildfire και η οθονη του ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια και ειδικα σε τετοια κατηγορια τιμης. Εντελως pixeliaσμενα τα παντα και φωτεινοτητα χαλια...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες το αγορασα και γω...το προ με πισω κοκκινο..το κινητακι ειναι ο,τι ακριβως ζητουσα αν και εχω απειρες αποριες καθως ειμαι νουμπ στο συγκεκριμενο λογισμικο...το ρουταρα το κινητο(η ετσι νομιζω τουλαχιστον..:P ) και θελω να δω τις δυνατοτητες του.μια ερωτησουλα θελω μονο να κανω..πως μπορω να βγαλω τη γ@μωδονηση οταν πληκτρολογω ενα μηνυμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...