Miltos_01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ "damastes"...Δυο ερωτήσεις ακόμη παιδιά. Δεν μπορώ να συγχρονίσω τα δεδομένα μου με το PC Companion 2.0, για παράδειγμα οι Επαφές μου που είναι καταχωρημένες στο site της sonyericcson δεν αντιγράφονται στο κινητό μου. Και η δεύτερη ερώτηση: Πως γίνεται να γίνω root σε αυτό το κινητό, αλλά και να εγκαταστήσω την εφαρμογή PdaNet;
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 η pdanet δεν χρειάζεται root, για αυτό στην πρότεινα. Πήγαινε http://www.junefabrics.com/android/index.php και κατέβασε την εφαρμογή. για το companion δεν μπορώ να βοηθήσω, συγχρονίζω με google contacts. για root πρέπει να περιμένεις λίγο, μόλις βγήκε για το χperia 10, οπότε λογικά σε λίγο θα δούμε και για το mini.
Miltos_01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 thanks...και εγώ με gmail συγχρονίζω, ήθελα να δω τι γίνεται και με άλλους χρήστες του τηλεφώνου! Τις ρυθμίσεις για internet και mms τις πέρασες με το "χέρι" ή αυτόματα...έχω wind.
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 βασικά δεν έχω χperia, έχω το htc magic. Η rom που του πέρασα είναι απο έλληνα οπότε πέρασαν αυτόματα.
tsagod Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Υπάρχει κανείς φίλος που να το έχει αγοράσει , να μας κάνει ένα μικρό review για αυτό το θάυμα της τεχνολογίας? Θα ήθελα να μάθω περισσότερο για την αυτονομία του καθώς και για το άν εχουν πρόβλημα ανάλυσης κάποιες από της εφαργογές του market... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Όσον αφορά την αυτονομία πάντως, τα ξένα review που έχω ποστάρει παραπίσω το προσκυνούν.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μήπως κατεβάσατε τις οδηγίες στα ελληνικά από αυτή τη σελίδα? http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/userguide/xperiax10mini?cc=gr&lc=el προσπαθώ από χτες αλλά το ελληνικό αρχείο παρουσιάζει κάποιο σφάλμα στο τέλος, είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? το αγγλικό κατέβηκε αμέσως!
TrackM@steR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Παιδια ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να περασω τα Contacts απο το παλιο Ericsson C510 στο Xperia Mini?Εχω διαβασει κατι για Sync μεσω Google mail,outlooks και τετοια αλλα δεν πολυ καταλαβα την ολη διαδικασια.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μήπως κατεβάσατε τις οδηγίες στα ελληνικά από αυτή τη σελίδα? http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/userguide/xperiax10mini?cc=gr&lc=el προσπαθώ από χτες αλλά το ελληνικό αρχείο παρουσιάζει κάποιο σφάλμα στο τέλος, είχατε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? το αγγλικό κατέβηκε αμέσως! Σε εμενα ανοιγει κανονικα με firefox. Λογικα θα το εφτιαξαν. Οfftopic: Η υπογραφη σου ειναι απο τραγουδι?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 και εγώ με πυραλεπού είμαι που προσπαθώ από τα χτές ... off topic: όχι δεν είναι από τραγούδι, είναι από κάποιον που γράφει στο γκρούπ Roma Sparita στο facebook το οποίο έχει πάρει διαστάσεις χιονοστοιβάδας ρομαντικοί της τεχνολογίας, πάντα και παντού εκτός εποχής ... για να μή γεμίζω μηνύματα το νήμα, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να περάσω το yahoo.gr λογαριασμό μου στο κινητό θα με βοηθούσε πάρα πάρα πάρα πολύ ))) η φωτογραφίες του εξαιρετικές πάντως ...
SPARTIAN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 παιδια καλησπερα, ενας φιλος προσφατα αγορασε ενα xperia x10 mini και αντιμετωπιζει προβλημα με τα bluetooth δεν περνει ουτε στελνει δεδομενα....δοκιμασα να του στειλω και εγω, τον αναγνωριζω κανονικα γιναμε και αξιοπιστες συσκευες αλλα οταν του κανω αποατολη δεν μπαινει στον κοπο ουτε για 1kb να φορτοση, απετυχε λεει συνεχεια, του εγκατεστησα και το androzip αλλα ουτε με αυτο εκανε δουλεια, ( εχει δοκιμασει και με αλλες συσκευες αλλα τιποτα παλι. ) εχει την 1,6 εκδοση λογισμικου. αν γνωριζει κατι καποιος...??????? ευχαριστω... ---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- Το έχω εδώ και 1,5 βδομάδα και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιν θέλει smartphone με μικρή οθόνη - οπότε είναι λάθος να το συγκρίνετε με τα μεγαλύτερα! Προερχόμενος από Sony Ericsson G900 εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι πολύ μικρό και εύχρηστο - απλά θέλει το χρόνο για να συνηθίσεις, η οθόνη γυρίζει και σε landscape και έχει πάντα ζουμ. Το θέμα με το BT λύνεται με συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στο x10mini να βλέπει τα folders και αρχεία του άλλου τηλεφώνου και να κατεβάζει ότι θέλει. Υπάρχει ήδη πληθώρα συμβατών εφαρμογών free στο android market. Το λειτουργικό θα πάει σε 2.1 από Σεπτέμβρη σύμφωνα με επίσημη δέσμευση της sony ericsson. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορεί να βρει όποις ενδιαφέρεται στο myphone **tp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066 καλησπερα φιλε μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποιο ειναι το program για το bt... ευχαριστω........
pp6210 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 καλησπερα φιλε μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποιο ειναι το program για το bt... ευχαριστω........ Φίλε μου το πρόγραμμα λέγεται Bluetooth File Transfer, εγώ έχω την έκδοση 2.70 αλλά νομίζω παίζει και νεότερη. Ψάξε με τον γούγλη για panda+android+download και θα βρείς ένα σαιτ από όπου μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές απευθείας (αρχεία apk). Χρησιμοποίησε έναν file explorer (προτείνω τον ASTRA), αντέγραψε το apk στην sd και άνοιξέ το - θα ξεκινήσει την εγκατάσταση.
SPARTIAN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Φίλε μου το πρόγραμμα λέγεται Bluetooth File Transfer, εγώ έχω την έκδοση 2.70 αλλά νομίζω παίζει και νεότερη. Ψάξε με τον γούγλη για panda+android+download και θα βρείς ένα σαιτ από όπου μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές απευθείας (αρχεία apk). Χρησιμοποίησε έναν file explorer (προτείνω τον ASTRA), αντέγραψε το apk στην sd και άνοιξέ το - θα ξεκινήσει την εγκατάσταση. Σ'ευχαριστώ φίλε θα ψάξω..
damastes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 και γιατί να μην το βάλει από το μάρκετ απευθείας, για να μπορεί να το κάνει και ενημέρωση όταν βγαίνει νέα έκδοση ;
kage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 http://www.pestaola.gr/sony-ericsson-x10-mini-review/ αν και δεν διαβασα τι γραφει...γιατι το κινητο παραειναι μικρο για wifi και ινετ. ------------------ ερωτηση απο καποιον που το χει.υπαρχει καπου που να δειχνει ποσα mb Data καταναλωνει? μου ειπε οτι οποτε ερχετε mail αυτο χτυπαει(δεν ξερω αν εννουσε mail ή την εφαρμογη μεσω facebook)να υποθεσω πως το χει ξεχασμενο το 3g?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.