pagos4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλημέρα... Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Ericsson Xperia X10 mini. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53075&selectedCategoryId=93 Θα ήθελα καμιά γνώμη απο κάποιον που ασχολείται με κινητά, καθώς εγω δεν το κατέχω το ''άθλημα''. Αξίζει τα λεφτά του??? Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ίδια χρήματα που πρέπει να προσέξω??? thanx
damastes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 HTC Wildfire Λίγο μεγαλύτερη οθόνη, 2.1 android, είναι μια καλή εναλλακτική
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τα πρώτα review φαίνονται ικανοποιητικά, τσέκαρε. http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-x10-mini-679703/review?artc_pg=11 http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini-Preview-review-r_2395.html http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-review-458.php
oldnew Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 +1 για το htc wildlife σε σχέση με το Sony Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αλλα απο sar τι λεει το htc; κατα τα αλλα θα το προτιμουσα κι εγω,το χ10μινι παραειναι μικρο
mariosCS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 αλλα απο sar τι λεει το htc;κατα τα αλλα θα το προτιμουσα κι εγω,το χ10μινι παραειναι μικρο Για πες τι χρήση θα κάνεις στο κινητό ...
gdriver Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το πηρε ενας συναδελφος στη δουλεια. καλο φαινεται αλλα δε μπορει να κανει file sharing με bluetooth.ειναι κλειδωμενο για πνευματικα δικαιωματα μαλλον και κατι τετοια.δεν ξερω για τα αλλα αν εχουν αυτον τον περιορισμο
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 το χ10 mini έχει SAR US 0.87 W/kg (head) 0.81 W/kg (body) SAR EU 1.25 W/kg (head) το wildfire δεν μπόρω να το βρώ....
eliask Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Πολύ μικρό και η οθόνη δεν νομίζω πως θα βολέψει ιδιαιτερα. Το wildfire φαινεται πολύ καλύτερο. Ασε που htc - SE προσώπικά πιστευω πως δεν συγκρίνονται. Eπισης το SE έχει android 1.6 ενω το wildfire 2.1 . Παιζει και αυτό το ρόλο του. Στα - το wildfire δεν έχει ακομα κυκλοφορήσει !
pp6210 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το έχω εδώ και 1,5 βδομάδα και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιν θέλει smartphone με μικρή οθόνη - οπότε είναι λάθος να το συγκρίνετε με τα μεγαλύτερα! Προερχόμενος από Sony Ericsson G900 εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι πολύ μικρό και εύχρηστο - απλά θέλει το χρόνο για να συνηθίσεις, η οθόνη γυρίζει και σε landscape και έχει πάντα ζουμ. Το θέμα με το BT λύνεται με συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στο x10mini να βλέπει τα folders και αρχεία του άλλου τηλεφώνου και να κατεβάζει ότι θέλει. Υπάρχει ήδη πληθώρα συμβατών εφαρμογών free στο android market. Το λειτουργικό θα πάει σε 2.1 από Σεπτέμβρη σύμφωνα με επίσημη δέσμευση της sony ericsson. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορεί να βρει όποις ενδιαφέρεται στο myphone **tp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066
pagos4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Για πες τι χρήση θα κάνεις στο κινητό ... Δεν ασχολουμαι αρκετά με το κινητό (πλέον)!!! Για παράδειγμα έχω το Sony-Ericsson W595 και κάνω τη δουλειά μου άνετα. Απλά υπάρχει μια αρκετά καλή προσφορά στον Γερμανό με το συγκεκριμένο κινητό και το σκέφτομαι!!!
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 .Απλά υπάρχει μια αρκετά καλή προσφορά στον Γερμανό με το συγκεκριμένο κινητό και το σκέφτομαι!!! τι προσφορα,αν επιτρεπεται? Κι εγω σκεφτομαι να προβω σε αλλαγη,μιας και εμαθα ποσο θελει για αλλαγη οθονης το δικο μου και πηδηξα μεχρι το ταβανι ...
pagos4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 τι προσφορα,αν επιτρεπεται? Με μεταφορά στην cosmote και οικογενειακό πακέτο στο πρόγραμμα 45 για δύο αριθμούς,δίνονται δωρεάν 2 συσκευές Xperia x10 mini. Αλλά γενικότερα απ'ότι κατάλαβα είναι πολιτική της cosmote και του Γερμανού να υπάρχει μέγάλη επιδότηση συσκευής για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Miltos_01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά πως γίνεται internet sharing με αυτό το κινητό; Θέλω να το συνδέσω στον υπολογιστή και να έχω internet μέσω αυτού...
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 η έκδοση android 1.6 που φοράει δεν το υποστηρίζει χωρίς root. Έχουν βγεί κάποιες εφαρμογές που δουλεύουν χωρις root αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε το PdaNet.. Απλα με την free έκδοση δεν μπορείς να μπεις σε secure websites. * Download the software to your computer * Enable phone to install non-Market apps: tapp “Menu”, tapp “Applications”, check “Unknown Sources” * Plug your Android phone into USB (first time use will install the app onto your phone via computer) * Toggle On/Off button on phone for Internet tethering * Right PdaNet icon in bottom right task bar on computer, click “Connect”
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.