nikos159 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 παιδια εχω ενα προβλημα υπαρχουν 8 αρχεια 0 ΚΒ τα οποια ειναι σε 8 ξεχωριστουσ φακελουσ.δεν μπορεσα με κανενα τροπο να τα διαγραψω.χρησιμοποιησα το file shredder και τον unlocker.δεν διαγραφονται με τιποτα!!! ξερει καποιοσ να μου πει γιατι δεν διαγραφονται και πωσ φυσικα να τα διαγραψω... εχω win7 ultimate 64bit και τα αρχεια φυσικα δεν τα αναγνωριζει το συστημα ευχαριστω το insomnia.gr
parsifal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σε 64μπιτα Windows, το Unlocker δεν παίζει. Μήπως υπάρχει κάποια διεργασία που να κρατά κλειδωμένα για πρόσβαση τα αρχεία αυτά; Μπορείς να το ελέγξεις με το προγραμματάκι Handle από Sysinternals, τρέχοντάς το σε ένα τερματικό με δικαιώματα Administrator.
nikos159 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 δεν υπαρχει καποια διεγρασια που να το κρατα κλειδωμενο εψαξα και βρικα τν τροπο απο εδω http://www.aade.com/XPhint/zero%20byte.htm αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα (γιατι δν ξερω καλα αγγλικα) μπορειτε να βοηθησετε???
parsifal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η ιστοσελίδα που αναφέρεις εννοεί να ανοίξεις ένα παράθυρο γραμμής εντολών, να μετακινηθείς (προφανώς με την χρήση της εντολής cd) στον κατάλογο(-ους) που βρίσκονται αυτά τα αρχεία και να τα σβήσεις με την εντολή del. Αλλά αναφέρεται σε ειδική περίπτωση όπου κάποιοι χαρακτήρες στα ίδια τα ονόματα των αρχείων είναι που προκαλούν τη δυσκολία του λειτουργικού να τα σβήσει. Γι' αυτό προτείνει την χρήση του ειδικού χαρακτήρα * για να ορισθεί στην εντολή διαγραφής del το όνομα(-τα) του αρχείου.
nikos159 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 παιδια σε αυτουσ τουσ φακελουσ που υπαρχουν αυτα τα αρχεια δημιουργουνται και αλλα αρχεια τα οποια ξεχασα να σασ πω οτι βρισκονται στον εξωτερικο σκληρο και μου τρονε καμια 150 με 200gb επισησ αυτα τα αρχεια πρεπει να δημουργουνται απο autobackup που εκανε το nero 10 multimedia suite to οποιο εχει ληξει η trial και αφου εληξε δημιουργηθηκαν αυτα τα αρχεια που σασ λεω τωρα parsifal ουτε με αυτο τον τροπο καταφερα να τα διαγραψω
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 parsifal ουτε με αυτο τον τροπο καταφερα να τα διαγραψω Δοκίμασε και με την τελευταία έκδοση του Unlocker, παίζει πλέον σε 64μπιτα Win!
nikos159 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 ενταξει παιδια ξεμπερδεψα!!!!! ευχαριστω ολουσ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.