Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα οθόνης

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα:

Όταν ανοίγω το pc η οθόνη παραμένει stand by! Πρέπει να το ανοιγοκλείσωε 7-8 φορές και μετά ανοίγει αλλά τρεμοπαίζει. Το ανοιγοκλείνω ακόμα 2-3 φορές και μετά ανοίγει κανονικά.

Δοκίμασα ακόμα 2 pc πάνω στην οθόνη μήπως και φταίει το pc αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο.

Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?

Δημοσ.

Άλλο καλώδιο έχεις δοκιμάσει;

Σε άλλη θύρα εκτός από αυτή που χρησιμοποιείς (με κάποιο ανταπτοράκι);

Εγγύηση έχει;

Δημοσ.
Άλλο καλώδιο έχεις δοκιμάσει;

Σε άλλη θύρα εκτός από αυτή που χρησιμοποιείς (με κάποιο ανταπτοράκι);

Εγγύηση έχει;

Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλο καλωδιο. Σε αλλη θυρα το εχω δοκιμασει και κανει τα ιδια. Η εγγυηση εχει ληξει.

Δημοσ.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχε βγάλει μία LG 17" που είχα, παραδόξως έφτιαχνε με την ρώσικη μέθοδο.

through-your-monitor.gif

Δημοσ.

Υποψιαζομαι οτι ειναι τροφοδοτικο, εχει τιναξει κανενα πυκνωτη, και δεν εχει πλεον το ρευμα που χρειαζεται, βρισκεται στα ορια.

Εχω 2 tft τηλερορασεις με το ιδιο προβλημα, οταν ζεσταινοταν το τροφοδοτικο επεφτε στο stand by και μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερνε αν ξαναξεκινησει. Ευτυχως τα τροφοδοτικα τους ηταν εξωτερικα, και το προβλημα το ελυσα βαζοντας ενα απο pc.

Δημοσ.
Υποψιαζομαι οτι ειναι τροφοδοτικο, εχει τιναξει κανενα πυκνωτη, και δεν εχει πλεον το ρευμα που χρειαζεται, βρισκεται στα ορια.

Εχω 2 tft τηλερορασεις με το ιδιο προβλημα, οταν ζεσταινοταν το τροφοδοτικο επεφτε στο stand by και μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερνε αν ξαναξεκινησει. Ευτυχως τα τροφοδοτικα τους ηταν εξωτερικα, και το προβλημα το ελυσα βαζοντας ενα απο pc.

Nαι, αλλά στην προκειμένη συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Σκαλώνει στην αρχή μέχρι να ανοίξει, και μετά παίζει κανονικά.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...