xipnios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μου στελενουν χτες sms στο κινητο μου "περαστε ΤΩΡΑ απο ενα καταστημα γερμανος να δηλωσετε το κινητο σας για να μη διακοπει η συνδεση σας" τρεχω και γω σε 3 καταστηματα και ηταν ολα κλειστα αν το παθατε και αλλοι πρεπει να κανουμε κατι μαζικα δεν μπορουν να μας κοροιδευουν καταμουτρα ανοιξτε ενα thread με ανεκδοτα να γελασει και ο καθε πικραμενος
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μου στελενουν χτες sms στο κινητο μου "περαστε ΤΩΡΑ απο ενα καταστημα γερμανος να δηλωσετε το κινητο σας για να μη διακοπει η συνδεση σας" τρεχω και γω σε 3 καταστηματα και ηταν ολα κλειστααν το παθατε και αλλοι πρεπει να κανουμε κατι μαζικα δεν μπορουν να μας κοροιδευουν καταμουτρα ανοιξτε ενα thread με ανεκδοτα να γελασει και ο καθε πικραμενος που πας κυριακατικα???? :lol:
sugata Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Thread με ανέκδοτα Threads σχετικά με την αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός" Ό,τι είπε ο από παν.
cb_papi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 μου στελενουν χτες sms στο κινητο μου "περαστε ΤΩΡΑ απο ενα καταστημα γερμανος να δηλωσετε το κινητο σας για να μη διακοπει η συνδεση σας" τρεχω και γω σε 3 καταστηματα και ηταν ολα κλειστααν το παθατε και αλλοι πρεπει να κανουμε κατι μαζικα δεν μπορουν να μας κοροιδευουν καταμουτρα ανοιξτε ενα thread με ανεκδοτα να γελασει και ο καθε πικραμενος Το Τώρα του μηνύματος εννοούσε να το κάνεις αυτή τη περίοδο και να μην περιμένεις μέχρι να σου ακυρώσουν τη κάρτα. Αφού ήταν Κυριακή χτες, τι περίμενες; Να ανοίξουν (παράνομα μάλιστα) τα καταστήματα για να κάνεις ταυτοποίηση; Και όταν καλείς για να κάνεις ανανέωση κάρτας βγαίνει ένα μήνυμα που λέει "Ταυτοποίησε τώρα το καρτοκινητό σου". Τι σημαίνει αυτό; Θα πας στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα επειδή τότε έκανες ανανέωση και άκουσες το μήνυμα; Μη γινόμαστε παράλογοι.
xipnios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ναι ναι καλα καλα μηπως δουλευετε σε καταστηματα της αλυσιδας; το thread που αναφερετε για τα ανεκδοτα εχει κλεισει
PCharon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το Τώρα του μηνύματος εννοούσε να το κάνεις αυτή τη περίοδο και να μην περιμένεις μέχρι να σου ακυρώσουν τη κάρτα. Αφού ήταν Κυριακή χτες, τι περίμενες; Να ανοίξουν (παράνομα μάλιστα) τα καταστήματα για να κάνεις ταυτοποίηση; Και όταν καλείς για να κάνεις ανανέωση κάρτας βγαίνει ένα μήνυμα που λέει "Ταυτοποίησε τώρα το καρτοκινητό σου". Τι σημαίνει αυτό; Θα πας στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα επειδή τότε έκανες ανανέωση και άκουσες το μήνυμα; Μη γινόμαστε παράλογοι. Χιούμορ μηδέν ή ΑΙΚΙΟΥ μηδέν; Διάλεξε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.