frenzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 τι γράφω... Λοιπόν, μετά τη χτεσινοβραδινή διατάραξη της κοινής ησυχίας του λεκανοπεδίου από τον θεό, θυμήθηκα μια ιστορία που μου έλεγε η πεθερά μου από όταν ήταν στην Αφρική, σας τη διηγούμαι όπως την άκουσα: Καθόταν λέει σε ένα στεγασμένο χώρο δίπλα στο σπίτι της με τα παιδιά της παίζοντας και ξέσπασε καταιγίδα. Χιλιόμετρα χαμηλών θάμνων και φλαταδούρα στο μπακγκραουντ. Ξαφνικά, μπαίνει μια αστραπόμπαλα μέσα (αλήθεια πως λέγεται στα ελληνικά, έχει όνομα; ). Παίρνει τα παιδιά αγκαλιά (η πεθερά μου όχι η αστραπόμπαλα) και κάθεται ακίνητη γιατί έτσι της είχαν πει οι ντόπιοι να κάνει. Η αστραπόμπαλα κινείται λίγο μέσα στο χώρο παράλληλα με το έδαφος και βγαίνει και σκάει απ' έξω. Γενικά δεν την παίρνω στα σοβαρά, γιατί είναι λίγο φίου η τύπισσα, αλλά το πρωί που πίναμε καφέ με τη γυναίκα μου το θυμήθηκα και της το έλεγα και μου το επιβεβαίωσε. Τσέκαρα στη βικιπαίδεια και όντως υπάρχει υποψία του φαινομένου, μάλιστα τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν στην περιγραφή που μου έκανε. Ξέρετε κάτι; Έχετε δει κάτι; Να φοβάμαι ΚΑΙ τις αστραπόμπαλες; τηλεφωνήστε στο 801-12345-FIREBALLZ (χρέωση 1.45€ το δευτερόλεπτο) και πείτε μας τις ανατριχιαστικές εμπειρίες σας. Σοβαρά, έχετε ακούσει κάτι σχετικό;
eSATA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πριν δύο χρόνια. Μ.Σάββατο βράδυ. Μία στρογγυλή μαλακιούλα σαν την νεράιδα του Πητερ Παν ανέβηκε από κάτω προς τα πάνω κάθετα τον τοίχο του σαλονιού για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά εξαφανίστηκε. Λογικά κάτι έπαιξε με τα κεριά και τα φώτα...ανάκλαση;...δεν ξέρω. Το είδα εγώ και η μάνα. Αλλά ήταν μικρή μπαλίτσα και άφηνε πίσω φωτεινή γραμμή.
Massiv0r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδια μου, ητανε λεει σε ενα νησι μια ζωντανη μαυρη αστραπομπαλα που διεφθαρε τους ανθρωπους και τους σκοτωνε, αλλα τελικα ο γιατρος μπηκε μεσα στο ηφαιστειο και την εκανε ανθρωπο, μετα την κυνηγησε και με μια ιπταμενη γυριστη μπουνια την ματωσε, πραγμα περιεργο για την αστραπομπαλα, μετα την πυροβολησαν και τελειωσε η ιστορια.
Massiv0r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ναι, εδω τοσοι και τοσοι περιμαναμε την ιστορια μου για 5 χρονια.
nickarmy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 υπάρχουν ακόμα κάποιοι είδους κεραυνοί που δεν έχουν εξακριβωθεί, αυτό με τη μπάλα κεραυνός έχει επαναληφθεί αρκετές φορές αλλά δεν υπάρχουν σίγουρα συμπεράσματα η μιλάτε για άλλου είδους και είμαι εκτός ?
paschalia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρον αυτό που λες. Δεν το είχα ακούσει ποτέ σαν φαινόμενο. Έψαξα στο γκουγκλ και είδα ότι έχει απασχολήσει αρκετά τους επιστήμονες, ώστε να προσπαθήσουν να το δημιουργήσουν και εντός εργαστηρίου. Στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχουμε τέτοιου είδους φαινόμενα γιατί όλο και κάτι θα πρέπει να είχε ακουστεί + ότι θα είχε και Ελληνική ονομασία (μάλλον).
linkin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Χωρις να θελω να γινω υπερβολικος αλλα εχω ''συνευρεθει'' με αστραπομπαλα(οχι αστραπογιαννο) και υστερα απο αυτο εγινε ανθρωπος.θελουν τον τροπο τους και αυτες...
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ψάχνω ένα γαμάτο coolstorybro και επανέρχομαι. ---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ---------- Βρήκα.
Sellers Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σας πάω στοίχημα ότι ο Skylined θα είδε μια στον ύπνο του και την επόμενη μέρα τσουυυυπ.... αστραπόμπαλα.
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πρώτη φορά ακούω για το φαινόμενο αυτό. Είναι κάτι σαν το sonic boom του Guile;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ ξύπνησα προετοιμασμένος για καμένα PC....
paschalia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 physicsworld.com nationalgeographic.com National geographic 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.