BritGreek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παιδιά, αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση και την ξεκλείδωσα για να παίζει ταινίες από έναν WD250GB εξωτερικό σκληρό, φορμαρισμένο σε NTFS. Τις μισές ταινίες που περνάω τις παίζει κανονικά (με όποιο πρόγραμμα κι αν τις μετατρέψω από DVD), ανεξάρτητα με το αν είναι .avi, avi (divx), mp4, mkv, κλπ. Στις υπόλοιπες μου γράφει "μη υποστηριζόμενη ανάλυση" ή ότι "video format not supported". Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει, τι μπορώ να κάνω, και ποιο format είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις χωρίς πρόβλημα; Προσπαθώ να περάσω τη βάφτιση των παιδιών μου, το γάμο μου, κλπ για να μη χρειάζεται να βάζω dvd και πχ παίζει τη βάφτιση, αλλά όχι το γάμο. Σε ταινίες κατεβασμένες από το internet (τις οποίες αγοράζω κανονικά γιατί είμαι συλλέκτης), τις παίζει απροβλημάτιστα. Άρα κάτι λάθος κάνω εγώ. Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι: Xilisoft HD Video Converter, DVD Decrypter και MakeMKV. Υ.Γ. Αν έχω κάνω το post σε λάθος ενότητα, απολογούμαι και σας παρακαλώ να το μεταφέρετε.
Finn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Κάτι μου λέει πως αυτές που παίζουν είναι κωδικοποιημένες σε divx/xvid και οι άλλες h264,φορμά το οποίο δεν υποστηρίζει λογικά η τηλεόραση. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την κωδικοποιήση των αρχέιων.
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Το ίδιο πρόγραμμα χρησιμοποιώ, χωρίς να πειράζω τα settings και το output type. Συνήθως με το πρόγραμμα της Xilisoft. Έχω δοκιμάσει όλα τα outputs και η τελευταία μου προσπάθεια ήταν σε DivX Avi. Στο βίντεο του γάμου μου, με δεξί κλικ και properties μου βγάζει: Πλάτος καρέ: 1920 Ύψος καρέ: 1080 Ταχύτητα δεδομένων: 10000kbps Συνολικός Ρυθμός Μετάδοσης: 10128kbps Ρυθμός καρέ: 29 καρέ/δευτερόλεπτο Σ' αυτό μου εμφανίζει στην tv μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η ανάλυση. Να και το info από το πρόγραμμα της xilisoft. Video Codec: h264 Video Bitrate: 11721K Video Size: 1920x1080 Aspect Ratio: 1.8:1 Frame Rate: 29.97fps Audio Stream#1 Audio Codec: mpeg4aac Audio Bitrate: 148K Track: 2 Sample Rate: 44100
Finn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις την μετατροπή με το AutoGK;
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις την μετατροπή με το AutoGK; Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω. Σ' ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:53 ---------- Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω. Σ' ευχαριστώ. EDIT: Το original dvd έχει διάφορα files που μου εμφανίζονται στο AutoGK. Εγώ θέλω να κάνω σε ένα βίντεο αρχείο όλο το dvd για να μη βάζω μέσα το δισκάκι. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πολλά προγράμματα γι' αυτό. Υπάρχει κάποια λύση;
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις την μετατροπή με το AutoGK; Update: Δεν μπορώ να τρέξω το AutoGK σε Windows 7 64bit. Κρασάρει, γράφοντας ότι το virtualdub έπαψε να αποκρίνεται και πρέπει να κλείσει.
BritGreek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δοκίμασα και σε 720p HD μετατροπή, DivX, Xvid, Mpeg4. Πάλι τα μισά παίζουν, και στα υπόλοιπα μου βγάζει video resolution not supported.
Finn Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παίζουν τα μισά απ όσα έχεις μετατρέψει; Τότε ίσως και να είναι κόλλημα της τηλεόρασης.Γιατί δε δοκιμάζεις να αναβαθμίσεις το firmware της τηλεόρασης;
BritGreek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παίζουν τα μισά απ όσα έχεις μετατρέψει; Τότε ίσως και να είναι κόλλημα της τηλεόρασης.Γιατί δε δοκιμάζεις να αναβαθμίσεις το firmware της τηλεόρασης; Έχω πάρει 2 τέτοιες τηλεοράσεις. Σε καμία δεν παίζουν (αυτά που δεν παίζουν). Μετά από επικοινωνία που είχα με το service της Samsung, ενημερώθηκα ότι η αναβάθμιση του firmware δεν είναι διαδικασία που πρέπει να κάνει ο χρήστης, και με συμβούλεψαν να προβώ σε τέτοια κίνηση μόνο κατόπιν ραντεβού με τεχνικό τους, και μόνο αν υπάρχει πρόβλημα, γιατί διαφορετικά θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση, ανεξάρτητα με το τι γράφει το βιβλιαράκι. Αν, δηλαδή, υπάρξει πρόβλημα κατά την αναβάθμιση του firmware, τότε θεωρείται ότι φταίει ο πελάτης, σύμφωνα με εκείνους. Όποιος δεν πιστεύει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να κάνει ακριβώς την ίδια ερώτηση. Επίσης, μετά από έλεγχο του firmware της συσκευής, βλέπω ότι έχει τον πιο πρόσφατο. Άρα προς το παρόν είμαι ΟΚ από firmware.
dazeman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Επέλεξε δύο αρχεία βίντεο όπου το ένα το παίζει η τηλεόραση & το άλλο όχι. Εγκατέστησε στο pc σου το media info και κάνε copy-paste εδώ τα στοιχεία απο τα 2 αρχεία βίντεο, για να δούμε τις διαφορές. Η αιτία μπορεί να είναι ένα απο τα παρακάτω ή και συνδυασμός: -Ανάλυση βίντεο -Κωδικοποίηση εικόνας -Κωδικοποίηση ήχου -Bitrate εικόνας -Bitrate ήχου -fps(frames per seconds)
BritGreek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδιά, το έλυσα το πρόβλημα με το DVDFab. Μετατρέποντας τις ταινίες με αυτό το πρόγραμμα, σε .avi (divx) και επιλογή στον ήχο Audiocopy, παίζουν τα πάντα, και μάλιστα με πολύ καλή εικόνα. Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας να με βοηθήσετε. To AutoGK ακόμα δεν έχω καταφέρει να το τρέξω σε windows 7 64άρια. Τουλάχιστον, με τη λύση που βρήκα καλύπτομαι, και με το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.