filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αν στις πανελλαδικές παραδωσει καποιος μια κόλλα η οποία γράφει μόνο το όνομα και το επιθετό του, ξέρετε πόσο βαθμολογηται...?
nikos7690 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Πραγματικα τωρα αν καποιος εχει δωσει λευκη κολλα,τι 0 τι 2 να παρει δν νομιζω να χει διαφορα. Απ οσο θυμαμαι δν πιανεται το ονομα,δηλαδη 0 ελπιζω φιλε μου να μν εισαι εσυ π ενδιαφερεσαι,αν εισαι καλα αποτελεσματα σ ευχομαι και υπομονη μιας κ απ οτι φαινεται θα αργησουν λιγο
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Βασικά αν γράφει όνομα και επίθετο ακυρώνεται.
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Όχι ευτυχώς δεν είμαι εγώ, έχω μερικά χρόνια που ξεμπερδεψα με αυτό το θέμα Έχω την εντύπωση όμως ότι αν γράψεις μόνο όνομα και επώνυμο, βαθμολογήται η κόλλα με τρία...Μου έχει κολλήσει και έχω κάνει το ίντερνετ άνω κάτω, χωρίς να καταφέρω να βρω κάτι... Please όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει....
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Βασικά αν γράφει όνομα και επίθετο ακυρώνεται. Τι εννοείς ακυρώνεται...? Δλδ σαν να μην έχεις πάει να δώσεις...?
scullyist Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση όμως ότι αν γράψεις μόνο όνομα και επώνυμο, βαθμολογήται η κόλλα με τρία.. Μιας που ειχα την ευτυχία να μην δώσω ποτέ (έτσι κι αλλιώς έχουν αλλάξει και τα πάντα από τις δικές μου εποχές) και δεν εχω ιδέα τι ισχύει τώρα, ερώτηση κρίσεως: Aν όντως ισχύει ότι λευκή κόλλα παίρνει έστω και 1 αντί για 0, με ποια λογική βρε παιδιά?
slipknot Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς ακυρώνεται...?Δλδ σαν να μην έχεις πάει να δώσεις...? Εννοεί την περίπτωση στην οποία κάποιος έχει γράψει το όνομα του στο σημείο που δίνονται οι απαντήσεις στα θέματα. Εσύ προφανώς εννοείς ονοματεπώνυμο στο πρώτο φύλλο, στο πεδίο όπου μπαίνουν όλα τα στοιχεία του εξεταζόμενου.
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εννοεί την περίπτωση στην οποία κάποιος έχει γράψει το όνομα του στο σημείο που δίνονται οι απαντήσεις στα θέματα. Εσύ προφανώς εννοείς ονοματεπώνυμο στο πρώτο φύλλο, στο πεδίο όπου μπαίνουν όλα τα στοιχεία του εξεταζόμενου. Ναι..! Εννοείται αυτό....
RottenLungs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλά θα είναι απλά ηλίθιο και άδικο (για αυτόν που πήρε με την αξία του το 1) να πέρνει βαθμό κάποιος που δεν έχει γράψει κάτι. Τι είμαστε δημοτικό;;;
filip123go Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλά θα είναι απλά ηλίθιο και άδικο (για αυτόν που πήρε με την αξία του το 1) να πέρνει βαθμό κάποιος που δεν έχει γράψει κάτι. Τι είμαστε δημοτικό;;; Συμφωνώ... Κ εμένα μου έκανε εντύπωση όταν το άκουσα... Γ αυτό άλλωστε ρώτησα κ ολας...
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλά θα είναι απλά ηλίθιο και άδικο (για αυτόν που πήρε με την αξία του το 1) να πέρνει βαθμό κάποιος που δεν έχει γράψει κάτι. Τι είμαστε δημοτικό;;; E ναι αδικιά... θα κονταροχτυπηθούν μετά για τις υποτροφίες. Ασε που τζάμπα διάβαζε αυτός που θα πάρει με την αξία του το 1; Αα... βαθμολογΕΊται..
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Με αυτή τη λογική, κάποιος που θα γράψει ονοματεπώνυμο συν μία μονάδα ακόμα, τι βαθμό θα πάρει; 2; Άκυρο εντελώς, 0 παίρνει η λευκή κόλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.