Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς πόσο βαθμολογήται η λευκή κόλλα στις Πανελλαδικές...?

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στις πανελλαδικές παραδωσει καποιος μια κόλλα η οποία γράφει μόνο το όνομα και το επιθετό του, ξέρετε πόσο βαθμολογηται...?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικα τωρα αν καποιος εχει δωσει λευκη κολλα,τι 0 τι 2 να παρει δν νομιζω να χει διαφορα. Απ οσο θυμαμαι δν πιανεται το ονομα,δηλαδη 0 ελπιζω φιλε μου να μν εισαι εσυ π ενδιαφερεσαι,αν εισαι καλα αποτελεσματα σ ευχομαι και υπομονη μιας κ απ οτι φαινεται θα αργησουν λιγο

Δημοσ.

Όχι ευτυχώς δεν είμαι εγώ, έχω μερικά χρόνια που ξεμπερδεψα με αυτό το θέμα :-)

Έχω την εντύπωση όμως ότι αν γράψεις μόνο όνομα και επώνυμο, βαθμολογήται η κόλλα με τρία...Μου έχει κολλήσει και έχω κάνει το ίντερνετ άνω κάτω, χωρίς να καταφέρω να βρω κάτι...

Please όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει....

Δημοσ.
Βασικά αν γράφει όνομα και επίθετο ακυρώνεται.

Τι εννοείς ακυρώνεται...?

Δλδ σαν να μην έχεις πάει να δώσεις...?

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση όμως ότι αν γράψεις μόνο όνομα και επώνυμο, βαθμολογήται η κόλλα με τρία..

Μιας που ειχα την ευτυχία να μην δώσω ποτέ (έτσι κι αλλιώς έχουν αλλάξει και τα πάντα από τις δικές μου εποχές) και δεν εχω ιδέα τι ισχύει τώρα, ερώτηση κρίσεως: Aν όντως ισχύει ότι λευκή κόλλα παίρνει έστω και 1 αντί για 0, με ποια λογική βρε παιδιά? :whistle:

Δημοσ.
Τι εννοείς ακυρώνεται...?

Δλδ σαν να μην έχεις πάει να δώσεις...?

Εννοεί την περίπτωση στην οποία κάποιος έχει γράψει το όνομα του στο σημείο που δίνονται οι απαντήσεις στα θέματα. Εσύ προφανώς εννοείς ονοματεπώνυμο στο πρώτο φύλλο, στο πεδίο όπου μπαίνουν όλα τα στοιχεία του εξεταζόμενου.

Δημοσ.
Εννοεί την περίπτωση στην οποία κάποιος έχει γράψει το όνομα του στο σημείο που δίνονται οι απαντήσεις στα θέματα. Εσύ προφανώς εννοείς ονοματεπώνυμο στο πρώτο φύλλο, στο πεδίο όπου μπαίνουν όλα τα στοιχεία του εξεταζόμενου.

Ναι..!

Εννοείται αυτό....

Δημοσ.

Καλά θα είναι απλά ηλίθιο και άδικο (για αυτόν που πήρε με την αξία του το 1) να πέρνει βαθμό κάποιος που δεν έχει γράψει κάτι. Τι είμαστε δημοτικό;;;

Δημοσ.
Καλά θα είναι απλά ηλίθιο και άδικο (για αυτόν που πήρε με την αξία του το 1) να πέρνει βαθμό κάποιος που δεν έχει γράψει κάτι. Τι είμαστε δημοτικό;;;

Συμφωνώ...

Κ εμένα μου έκανε εντύπωση όταν το άκουσα...

Γ αυτό άλλωστε ρώτησα κ ολας...

Δημοσ.

E ναι αδικιά... θα κονταροχτυπηθούν μετά για τις υποτροφίες.

Ασε που τζάμπα διάβαζε αυτός που θα πάρει με την αξία του το 1; :P

Αα... βαθμολογΕΊται..

• Moderators
Δημοσ.

Με αυτή τη λογική, κάποιος που θα γράψει ονοματεπώνυμο συν μία μονάδα ακόμα, τι βαθμό θα πάρει; 2;

Άκυρο εντελώς, 0 παίρνει η λευκή κόλλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...