thegreeklover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Hello0, Λοιπον new laptop τωρα.. Βαρεθηκα την αναμονη.. Μεχρι τελος βδομαδας θα παραγγειλω και δεν θελω να ακουσω για αναμονες εκτος και αν εχει καποιος μια πολυ εγκυρη πηγη.. Κανενα pro evolution να παιζει ανετα θελω, καλη διαρκεια, να ειναι λιγο στυλατο .. Απο 15' και πανω.. Τι λετε για το εν λογω laptop http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=10565 .. Να ξεκαθαρισω οτι ασχολουμε χρονια με pc και δεν θελω να βλεπω ηλιθια ποστ οπως την προηγουμενη φορα που ποσταρα... Thx προκαταβολικα.. Αα και εγγυηση 2+ πανω απο ολα.. 1100-1300E Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
thegreeklover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ωχ νομισα οτι ημουν στη αλλη κατηγορια.. Sry .. Pls ενας mod να το μετακινησει.. Thx Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
thegreeklover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αναμονη εως 16/7 λεει στο msystems για το συγκεκριμενο lap της dell... Τωρα τι?? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
damastes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 το παίρνεις απο εδώ που είναι άμεσα διαθέσιμο;
thegreeklover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μαλιστα.. thx adames! Αυτο εδω πως σας φαινεται στα 1300Ε http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+highend/asus+g60j+jx016v+special+edition ... Εχει χαμηλη αναλυση οθονης απο οτι ειδα στα 1366 x 768 Pixel (WXGA TFT) .. Ποιο laptop θα διαλεγατε απο τα δυο? Και αν δεν διαλεγατε αυτα τα δυο ποιο θα παιρνατε με οριο τα 1300? edit Το notebooksbilliger δεν βλεπω να στελνει Ελλαδα.. Κριμα και μου αρεσε πολυ αυτο το asus...
cxmgp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το πηρα (dell xps) πριν απο ελαχιστες μερες απο play247.gr. Σε 2 μερες το ειχα σπιτι μου
thegreeklover Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Cxmgp τι εντυπωσεις εχεις απο το lap?? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ppnntt13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Εξαιρετική επιλογή το xps ... Αλήθεια έχεις προβλήματα με υψηλές θερμοκρασίες όπως έχει αναφερθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις ?
cxmgp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Παιδια συγνωμη, μολις τωρα ειδα το μηνυμα. Ειμαι ευχαριστημενος με το λαπτοπ, βεβαια δεν το εχω ζορισει και ειχα ηδη αγορασει βαση cooler την enermax aeolus με 25cm fan. Καποιο προβλημα δεν εχω συναντησει, ουτε με θερμοκρασιες (αλλα δεν το εχω ζοριζει ιδιαιτερα και βοηθαει λιγο και η βαση). To καλο ειναι πως μπορω να πειραξω το μηχανημα, χωρις να εχω προβλημα στην εγγυηγη (ρωτησα τη dell). Με 60euro κανεις επεκταση εγγυσης στα 3 χρονια και κυριολεκτικα εχεις το κεφαλι σου ησυχο με το service της dell. Οτι θελετε, ρωτηστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.