HQ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καλησπέρα σε όλους τους συνφορουμίτες . αγορασα αυτόν τον αποκοδικοποιητή και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα : μπορώ να δω όλα τα κανάλια της digea εκτός απο το σκαι . επίσης δεν μπορώ να δω cine+ και sport+ , ενώ μπορώ να δω ΡΙΚ . Συγκεκριμενα βλεπω εικόνα απο τα κανάλια αλλά η εικόνα κουνιέται απο αριστερά προς τα δεξιά σαν να είναι καρε απο κινηματογραφικό φίλμ . ελπίζω να εγινα κατανοητός. δοκίμασα ολες τις ρυθμίσεις του αποκοδικοποιητή αλλα δεν βρίκα άκρη . καμία ιδέα ???
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ακούγεται σαν να μην έχει αρκετή ισχύ η κεραία σου, οποτε δεν παίζουν σωστά τα κανάλια,εκτός βέβαια εάν πρόκειται για ελαττωματικό hardware,έχω ακούσει για αποκωδικοποιητές που χρειαζόταν και απλά ένα update για να παίξουν σωστά.
HQ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 το σημα ειναι στο 97% , και η ποιοτητα του ειναι επισης πολυ υψηλη.αν θυμαμαι καλα περιπου η ιδια . με την ιδια κεραια βλεπω τα αναλογικα καναλια χρονια τωρα χωρις προβληματα . δοκιμασα και με μικρη κεραια εσωτερικου χωρου , αλλα παλι τιποτα . το ιδιο αποτελεσμα ακριβώς . για το update που λες δεν εχω βρει κατι για το συγκεκριμενο μοντελο .
umaga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παντος η ΕΡΤ εκπεμπει σε mpeg2 η degea σε mpeg4 υποστιριζει mpeg2 ο αποκοδικοποιητης?
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οχι βεβαια, αλλο το mpeg4, αλλο το mpeg2, το mpeg2 παιζει σε mpeg4, το αντιστροφο (mpeg4 σε mpeg2) ΟΧΙ!
Peavy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οχι βεβαια, αλλο το mpeg4, αλλο το mpeg2,το mpeg2 παιζει σε mpeg4, το αντιστροφο (mpeg4 σε mpeg2) ΟΧΙ! Νομίζω το ίδιο πράγμα λέτε, το ότι αποκωδικοποιητής mpeg4 παίζει τα mpeg4 και mpeg2 ψηφιακά κανάλια αλλά αποκωδικοποιητής mpeg2 παίζει μόνο τα mpeg2 ψηφιακά κανάλια και όχι τα mpeg4.
HQ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 οτι παιζει mpeg4 παιζει και mpeg2 . το θεμα ειναι (επαναλαμβανω) πως καποια καναλια τις ΕΡΤ και της DIGEA τα παιζει κανονικα καΙ καποια αλλα οχι . σε αυτο εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φτεει να δοκιμασω?
hammerd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 τσεκαρε ρυθμισεις για κατι που εχει να κανει με την σωστη αυτοματη ταξινομηση..βαλτο on.. και ξανα σκανναρε για καναλια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.