BladeRunner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δυο συντομες ερωτησεις σχετικα με το facebook. 1.πως γινεται να μην φαινονται ποτε και σε κανεναν τα κομμεντς που κανω σε φωτογραφιες.η λυση του να κανω μετα remove,δεν αποκλειει το γεγονος οτι φαινεται στο live feed των αλλων 2.το πιο σημαντικο και ενοχλητικο! θελω τα ποστς σε wall που κανω να μην φαινονται ποτε και σε κανεναν. δηλαδη θελω να στειλω κατι σε καποιον συναδελφο και να μην το βλεπουν ολοι. παλια,τα ειχα μια χαρα ρυθμισμενα.οι νεες ρυθμισεις με σκοτωνουν. αν γινεται να μου απαντησετε με βαση το αγγλικο μενου,ακομα καλυτερα. ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δυο συντομες ερωτησεις σχετικα με το facebook.1.πως γινεται να μην φαινονται ποτε και σε κανεναν τα κομμεντς που κανω σε φωτογραφιες.η λυση του να κανω μετα remove,δεν αποκλειει το γεγονος οτι φαινεται στο live feed των αλλων 2.το πιο σημαντικο και ενοχλητικο! θελω τα ποστς σε wall που κανω να μην φαινονται ποτε και σε κανεναν. δηλαδη θελω να στειλω κατι σε καποιον συναδελφο και να μην το βλεπουν ολοι. παλια,τα ειχα μια χαρα ρυθμισμενα.οι νεες ρυθμισεις με σκοτωνουν. αν γινεται να μου απαντησετε με βαση το αγγλικο μενου,ακομα καλυτερα. ευχαριστω Aυτο που ζητας δεν γινεται ακριβως ετσι οπως το θελεις. Δηλαδη οσον αφορα το 1 θα πρεπει να θεσεις περιορισμο ουτως ωστε τα ατομα που δεν θελεις να βλεπουν τα comments που κανεις στα ποστ να μην βλεπουν γενικα τα comments, οχι μονο τα δικα σου. Δηλαδη ποσταρεις ενα βιντεο στο wall σου, εγω το βλεπω, σχολιαζω και απο κατω σχολιαζεις και εσυ. Δεν μπορεις να επιλεξεις ο Παπαδοπουλος πχ να βλεπει τα δικα μου σχολια και οχι τα δικα σου. Δεν θα βλεπει κανενα σχολιο και δεν θα μπορει να σχολιασει. Αυτο γινεται απο εδω: Account>Privacy Settings>Profile Information>Comments On Posts οπου θετεις στο Customize την επιλογη Hide this From (Παπαδοπουλος). Ή αν ειναι λιγα τα ατομα που θελεις να τα βλεπουν, στο Customize θετεις Make This Visible To (τα ατομα που θελεις να το βλεπουν). Το δευτερο που ζητας δεν το καταλαβα ακριβως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.