Προς το περιεχόμενο

Κινητό από E-bay

Alex_Diamond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κινήτο απο το e-bay...Άμα παραγκείλω κινητό από το e-bay θα είναι καινούργιο η θα με κοροιδέψουν και δεν θα στείλουν τίποτα? Δλδ άμα παραγκείλω αυτό ( http://global.ebay.com/NEW_SONY_ERICSSON_W995_MOBILE_CAMERA_PHONE_UTILITIES/270599133769/item ) θα είναι μέσα το κινητό?...Γιατι το βλέπω φθηνό κ λεω θα είναι κινητό η κανά εξάρτημα? B):cool: ;)

Δημοσ.

δεν είναι το κινήτο

"This disk is amazing low price"

"We have got loads of Stuff for u on this Massive CD!!!"

αλλά φυσικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή. από την περιγραφή όμως εγώ καταλαβαίνω ότι είναι απλά ένα CD με λογισμικό, παιχνίδια κτλ.

Γενικά να διβάζεις πολύ προσεκτικά τισ περιγραφές και όπου δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς τον πωλητή. Επίσης να κοιτάς το τι βαθμολογία έχει ο πωλητής, αν δεν είναι καλή κάτι τρέχει. Αν δεις ότι δεν δέχονται paypal συνήθως είναι απάτη. Τα τελαευταία δύο μου κινητά τα πήρα από ebay χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν ειναι το κινητο. Ειναι cd με εφαρμογες, παιχνιδια, ηχους, ταινιες κλπ για το κινητο αυτο. Το λεει στη περιγραφη!

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε να μου βρείτε ένα sonny ericcson w995 στο e-bay η απο που δήποτε άλλο αλλά να μην είναι ακριβό...ευχαριστώ !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...