Alex_Diamond Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με κινήτο απο το e-bay...Άμα παραγκείλω κινητό από το e-bay θα είναι καινούργιο η θα με κοροιδέψουν και δεν θα στείλουν τίποτα? Δλδ άμα παραγκείλω αυτό ( http://global.ebay.com/NEW_SONY_ERICSSON_W995_MOBILE_CAMERA_PHONE_UTILITIES/270599133769/item ) θα είναι μέσα το κινητό?...Γιατι το βλέπω φθηνό κ λεω θα είναι κινητό η κανά εξάρτημα? :cool:
jardan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 δεν είναι το κινήτο "This disk is amazing low price" "We have got loads of Stuff for u on this Massive CD!!!" αλλά φυσικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή. από την περιγραφή όμως εγώ καταλαβαίνω ότι είναι απλά ένα CD με λογισμικό, παιχνίδια κτλ. Γενικά να διβάζεις πολύ προσεκτικά τισ περιγραφές και όπου δεν καταλαβαίνεις να ρωτάς τον πωλητή. Επίσης να κοιτάς το τι βαθμολογία έχει ο πωλητής, αν δεν είναι καλή κάτι τρέχει. Αν δεις ότι δεν δέχονται paypal συνήθως είναι απάτη. Τα τελαευταία δύο μου κινητά τα πήρα από ebay χωρίς πρόβλημα.
APsD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν ειναι το κινητο. Ειναι cd με εφαρμογες, παιχνιδια, ηχους, ταινιες κλπ για το κινητο αυτο. Το λεει στη περιγραφη!
Alex_Diamond Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παιδιά αν μπορείτε να μου βρείτε ένα sonny ericcson w995 στο e-bay η απο που δήποτε άλλο αλλά να μην είναι ακριβό...ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.