ondoin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Eμαι εδω και 3 χρονια στην ΗΟΛ αλλα τελευταια εχω συνεχεις διακοπες στην συνδεση και ταχυτητα dial up. Και λεω να την κανω. Τωρα ειμαι αναμεσα σε Conn-x και Forthnet. Για την Conn-X εχω ακουσει γενικα καλα λογια, ενω για την Forthnet οχι και τοσο. Αυτο που με δελεαζει για την Forthnet ειναι η προσφορα που εχουν με ενα χρονο δωρεαν Nova (Start Pack). Θελω τα φωτα σας, τι θα με συμβουλευατε? Μενω Πλ. Βικτωριας, Δεριγνυ και Αριστοτελους και ειμαι σχετικα κοντα στον ΟΤΕ.
xolloth Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 εγω ειμαι 6 χρονια στην φορθνετ και δεν σκοπευω να φυγω,εαν αυτο σου λεει κατι. το οτι εισαι κοντα στον ΟΤΕ της περιοχης σου σημαινει οτι θα εχεις και καλες ταχυτητες οπου και αν πας. εγω ειμαι περιπου 1000 μετρα απο τον ΟΤΕ της περιοχης μου και ειμαι σταθερα στα 20000/1021,σπανιες διακοπες[μια-δυο φορες το τριμηνο για 5-10 λεπτα]. Σε γενικες γραμμες λοιπον γιατι να φυγει καποιος απο εναν παροχο εαν δεν υπαρχουν σπουδαια προβληματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Σε γενικες γραμμες λοιπον γιατι να φυγει καποιος απο εναν παροχο εαν δεν υπαρχουν σπουδαια προβληματα; αλλα τελευταια εχω συνεχεις διακοπες στην συνδεση και ταχυτητα dial up. για αυτό θέλει να φύγει... προσωπικά είμαι ανάμεσα σε OTE και On Telecoms
redcom7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 εγω εχω παει απο HOL σε ΟΤΕ εδω και 4 μηνες και δεν μετανοιωσα κθολου ειμαι μια χαρα εδω με πολυ καλα ping και σταθεροτητα που δεν ειχα ποτε ξανα οσα χρονια εχω internet..
vasilisga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 CONN-X μπορει να πληρωνεις κατι τις παραπανω αλλα εχεις internet για αλλες εταιριες περα απο forthnet και ote δεν γνωριζω...
ondoin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 CONN-Xμπορει να πληρωνεις κατι τις παραπανω αλλα εχεις internet για αλλες εταιριες περα απο forthnet και ote δεν γνωριζω... Δηλαδη πιο παλια ειχες Forthnet και εφυγες και πηγες Conn-x? Αν ναι, για ποιο λογο?
vasilisga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δηλαδη πιο παλια ειχες Forthnet και εφυγες και πηγες Conn-x?Αν ναι, για ποιο λογο? σωστα καταλαβες το browsing απαραδεκτο σε καποιες περιπτωσεις, απαραδεκτα pings, αποσυνδεσεις και ολα αυτα με μολις 10ε λιγοτερα απο οτι θα πληρωνα στον ΟΤΕ, ε αντε γεια... βεβαια μπορει να βρεθει καποιος αλλος και να πει οτι δεν εχει κανενα προβλημα, ειναι τι θα σου τυχει, απλα στην forthnet εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να σου τυχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 είναι να μην μπουκώνει η Forthnet αφού έρχονται κύματα οι νέοι συνδρομητές και οι cheapηδες δεν κάνουν αναβαθμίσεις στα κυκλώματα με εξωτερικό? άσε που πρέπει να ψάχνουμε με disc/reconnects συγκεκριμένα IP ranges για να είναι κάπως αξιοπρεπής η κατάσταση...
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Αν θέλεις να έχεις 100% το κεφάλι σου ήσυχο πήγαινε στον ΟΤΕ. Αν θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου (όπως έκανες με την HOL), δοκίμασε άλλο πάροχο.
vasman15 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 connn-x ,αν δεν εχεις καποιο οικονομικο προβλημα....ειχα αρκετα χρονια conn-x και αναγκαστηκα λογω οικονομικης κρισης να παω στην cyta αφου μονο αυτη και ο οτε υπαρχει στην περιοχη μου και το εχω μετανοιωσει,αλλα κανω υπομονη γιατι ειπαμε ασοψεται η οικονομικη κριση.....
kirBabis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Είμαι και εγώ σε παρόμοιο δίλημμα. Χρησιμοποιώ τη σύνδεση forthnet του γείτονα μου (εις γνώση του) και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Το ίδιο και το παιδί που μου δανείζει προσωρινά δίκτυο. Από τον παρεχόμενο εξοπλισμό (μεταξύ forthnet και ote) ποιον θεωρείται καλύτερο??
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 OTE, αν θέλεις να έχεις ίντερνετ. Αν θέλεις μονο να κατεβάζεις , μπορείς να πας και σε 4νετ.
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 OTE, αν θέλεις να έχεις ίντερνετ. Αν θέλεις μονο να κατεβάζεις , μπορείς να πας και σε 4νετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.