Προς το περιεχόμενο

Service αυτοκινήτων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.

Έχω την εξής ερώτηση.

Η κάθε μάρκα αυτοκινήτου πρέπει να πηγαίνει για σέρβις αποκλειστικά στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή μπορεί να πηγαίνει και αλλού ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατα τη γνωμη μου να κανεις service στην επισημη αντιπροσωπια εννοιται πως ειναι πιο εγγυημενο το service εκει

αρκει να ξερεις τι θες,οχι δηλαδη να πηγαινεις να αφηνεις εκει το αμαξι και να λες αλλαξε του οτι χρειαζεται ετσι αοριστα

συμφωνα με αυτη: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2002:203:0030:0041:EL:PDF την αποφαση και οδηγια της ευρωπαικης ενωσης μπορεις να φτιαξεις το αυτοκινητο σου σε οποιοδηποτε συνεργειο θελεις (που βεβαια να καλυπτει καποιο στανταρ) και η εγγυηση σου να μην εχει καμια επιπτωση.

κατα τη γνωμη μου να κανεις service στην επισημη αντιπροσωπια εννοιται πως ειναι πιο εγγυημενο το service εκει

αρκει να ξερεις τι θες,οχι δηλαδη να πηγαινεις να αφηνεις εκει το αμαξι και να λες αλλαξε του οτι χρειαζεται ετσι αοριστα

Το μονο πιο εγγυημένο στην επίσημη αντιπροσωπεία είναι το +40% καπέλο στο λογαριασμό.

Το αυτοκινητο μπορεις να το πας για service και εξω κ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο,απλα τι σε συμφερει καθε φορα.

Πχ: αν εχεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο κ πλεον δεν ισχυει καμια εγγυηση, δεν σε συμφερει οικονομικα να το πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ,μονο και μονο για να κερδισεις την εγγυηση των ανταλλακτικων.(και να πληρωσεις κ πολυ περισσοτερα).

Τωρα αν εχεις καινουριο αυτοκινητο σε συμφερει να το πας στο αποκλειστικο συνεργειο,τουλαχιστον μεχρι να σου ληξη η εγγυηση.Αλλα επειδη ειναι πρωτο αυτοκινητο κ παλι σε συμφερει να συνεχισεις να το πας εκει, διοτι καποια στιγμη θα το πουλησεις κ η αξια μεταπωλησης θα αυξηθει αρκετα αν εχεις το βιβλιο των service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Βρες ενα καλο συνεργειο που φτιαχνει και τη δικη σου μαρκα (δεν ειναι δυσκολο) και χεσε την αντιπροσωπια που θα σου ρουφηξει το μεδουλι. Ειδικα συγκεκριμενες μαρκες ΣΦΑΖΟΥΝ στο service (VW, bmw, audi παραδειγμα).

Εγώ δε πάω καν σε συνεργείο.

Έχω βρει ένα φθηνό λαδά στην Νίκαια, πήγα πριν μία εβδομάδα, λάδια-μπουζί-φίλτρο λαδιού 39€.

Σε συνεργείο 2 φορές πάτησα, μία να αλλάξω προληπτικά ιμάντες και μία ένα ρουλεμάν τροχού.

Φυσικά με εργατικά.

Είναι από τα μαγαζιά που πληρώνεις τα λάδια και στα αλλάζουν τσάμπα, δεν είναι συνεργείο δλδ, αλλά όλα τις περιφερειακές δουλειές που χρειάζεται ένα σέρβις (λαδια - μπουζί - φίλτρα -φρένα κλπ.) τις κάνουν.

Λάδια βάζω κάτι Valvoline turbo V 20-50 για 5.000 χλμ.

Ένα σταρλετάκι του 96 έχω, αλλά βλέπω μεταξύ άλλων και καινούρια αμάξια εκεί.

Και της αδερφής μου, swift (2006 αν θυμάμαι καλά) εκεί το πάω.

pm έρχεται.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Πηγα εκει χτες τελικα, οπως τα λεει ο φιλος ειναι, και εχει και πολυ δουλεια. Εχει να προτεινει κανενας κανενα service για τα πιο χοντρα?

liopyr επιδη δε ρωτησα εκει , αλλαζουν και τακακια η μονο υγρα φρενων??

Τακάκια σε δισκόφρενα αλλάζουν σίγουρα, απλά κανόνισέ το να μη πας σε ώρα αιχμής γιατί είναι λίγο πιο χρονοβόρα η διαδικασία και μπορεί να ταλαιπωρηθείς.

Σιαγόνες σε ταμπούρα (αν έχει πίσω ταμπούρα το αμάξι σου) δε νομίζω να αλλάζουν.

• 1 μήνα μετά...

για τακακια αν θελετε ξερω και εγω εναν στην ανθουπολη ( περιστερι) πολυ τιμιος και οικονομικος. Παντως και αυτος με τα λαδια ειναι πολυ καλος πηγα και εγω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...