cyberking Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 γεια σε όλους έχω ένα πρόβλημα όταν συνδέω το λαπτοπ μου στην τηλεόραση για να δω ταινία ακούγεται ήχος και από το λαπτοπ και απο την τηλεόραση.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τον ήχο από το λαπτοπ για να ακούγεται μονο απο την tv; ευχαριστώ
downloader007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 γεια σε όλουςέχω ένα πρόβλημα όταν συνδέω το λαπτοπ μου στην τηλεόραση για να δω ταινία ακούγεται ήχος και από το λαπτοπ και απο την τηλεόραση.μήπως ξέρει κάποιος πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τον ήχο από το λαπτοπ για να ακούγεται μονο απο την tv; ευχαριστώ Συνήθως υπάρχει μηχανικός μικροδιακόπτης που απομονώνει τον ήχο όταν του καρφώνεις mini jack. Είσαι σίγουρος ότι του τη φερμάρεις στη σωστή τρύπα;
cyberking Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ε το δοκίμασα σε όλες κι έτσι πιστεύω είμαι
TheELF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Πάνε στον πίνακα ελέγχου -> ήχος και δες στην αναπαραγωγή πόσες συσκευές υπάρχουν αν είναι μόνο μια τότε αν την σβήσεις μάλλον δεν θα έχεις ήχο ούτε στην TV αν είναι δυο τότε απενεργοποίησε μια μια να δεις πια είναι αυτή που θες να σβήνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.