Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster HDD Module 4-3 μπαίνει σε RC1000?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας να βάλει αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Accessories/CoolerMaster-Hdd-Module-Stb-3T4-E3-Gp-Universal-CM-STB-3T4-E3-GP.htm στο Cosmos RC1000 (όχι το S) πάνω ακριβώς από τους σκληρούς??? Θέλω βασικά να βάλω έναν ανεμιστήρα να εισάγει αέρα και από το να τον στερεώσω θα προτιμούσα κάτι τέτοιο...Αν το έχει βάλει κανείς να μου πει!

Δημοσ.

νομιζω πως μπαινει.Το εχω δει στο 1000 αλλα δεν ξερω αν το βαλε με πατεντα.

Ο ανεμηστηρας ομως που εχει ειναι ψοφιος.Οποτε αν δεν το θες για σκληρους,δεν θα δεις διαφορες στο air flow σου.

Δημοσ.
Οχι δεν τον θέλω για σκληρούς....για να βάζει αέρα στο κουτί τον θέλω..οπότε τι φανάκι να πάρω?

το fan που εχει επανω ειναι ψοφιο.Ε αν δεν σε πειραζει ο θορυβος πας

σε κατι τετοιο...

η αλλιως τιμιο ειναι και αυτο.

Δημοσ.

Στα 1000 rpm νομίζω είναι κ αυτό της coolermaster άρα klein για το nexus...μάλλον για slipstream θα πάω. Μήπως ξέρεις αν ρυθμίζεται η έντασή του μέσω controller καθώς έχω ένα και δεν λέει να γυρνάει συνεχώς στις 1900 στροφές!

Δημοσ.
Στα 1000 rpm νομίζω είναι κ αυτό της coolermaster άρα klein για το nexus...μάλλον για slipstream θα πάω. Μήπως ξέρεις αν ρυθμίζεται η έντασή του μέσω controller καθώς έχω ένα και δεν λέει να γυρνάει συνεχώς στις 1900 στροφές!

αν εχεις controller σιγουρα μπορεις να το ρυ8μιζεις.Κατι delta δεν "ακουγαν" τους controller.

Nα ρωτησω γιατι θες να βαζει αερα?

Δημοσ.

Βεβαίως:) Γιατί μόνο ένας ανεμιστήρας στον πάτο του κουτιού βάζει και δεν νομίζω ότι φτάνει για τόσο μεγάλο κουτί..γενικά έχει θέμα το cosmos με την εισαγωγή αέρα..

Δημοσ.
Βεβαίως:) Γιατί μόνο ένας ανεμιστήρας στον πάτο του κουτιού βάζει και δεν νομίζω ότι φτάνει για τόσο μεγάλο κουτί..γενικά έχει θέμα το cosmos με την εισαγωγή αέρα..

δεν νομιζω να χει καποιο θεμα.Ενταξει αν θες να τον βαλεις,καν το,αλλα να ξερεις οτι δεν θα δεις καποια διαφορα στην θερμοκρασια.Ετσι πιστευω.Περιμενουμε αποτελεσματα για να με βγαλεις ψευτη!:-)

Δημοσ.

Κοίταξε..το θέμα είναι με την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών, εκεί δηλαδή υπάρχει μια σχετικά ανεβασμένη θερμοκρασία. Το θέμα είναι όμως οτι έχω εφαρμόσει έναν SilenX Ixtrema μπροστά ακριβώς από τους δίσκους και φυσάει μέσα στην κάρτα και την έριξε 4-5 βαθμούς. Χωρίς αυτόν άστα. Και επίσης δοκίμασα και εφάρμοσα επίσης έναν 120άρη κάτω από το DVD για να εισάγει αέρα και είδα 1-2 βαθμούς μείωση..όχι ότι είναι τίποτα αξιοσημείωτο αλλά νταξ για καλοκαίρι καλά είναι!

Δημοσ.
Κοίταξε..το θέμα είναι με την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών, εκεί δηλαδή υπάρχει μια σχετικά ανεβασμένη θερμοκρασία. Το θέμα είναι όμως οτι έχω εφαρμόσει έναν SilenX Ixtrema μπροστά ακριβώς από τους δίσκους και φυσάει μέσα στην κάρτα και την έριξε 4-5 βαθμούς. Χωρίς αυτόν άστα. Και επίσης δοκίμασα και εφάρμοσα επίσης έναν 120άρη κάτω από το DVD για να εισάγει αέρα και είδα 1-2 βαθμούς μείωση..όχι ότι είναι τίποτα αξιοσημείωτο αλλά νταξ για καλοκαίρι καλά είναι!

ειναι και το ψυχολογικο,σε καταλαβαινω.

Εγω εχω 3 ανεμηστηρες στο πλαινο panel απο το stacker 832 και η καρτα εχει αρχισει και τα παιζει....70 idle...

Δημοσ.

Καλά είπαμε όχι κ έτσι...εμένα είναι 40 idle (5870) βάλε και συ έναν ανεμιστήρα να φυσάει μπροστά από την κάρτα θα δεις διαφορά..στερέωσέ τον μπροστά στους σκληρούς;)

Δημοσ.
Καλά είπαμε όχι κ έτσι...εμένα είναι 40 idle (5870) βάλε και συ έναν ανεμιστήρα να φυσάει μπροστά από την κάρτα θα δεις διαφορά..στερέωσέ τον μπροστά στους σκληρούς;)

ε,τα εχει παιξει η καρτα ρε...θα αλλαξω παστα σε λιγο.Εγω εχω μια 8800gts512.

την χτυπανε 2 scythe kaze....στις 3000rpm.(τα εχω πανω σε controller βεβαια σε χαμηλωτερες στροφες,γιατι ο θορυβος στις 3000 rpm ειναι ανυποφορος.)

Δημοσ.

με controller ρυθμιζονται μια χαρα οι στροφες του slip str. , αμα τον κουμπωσεις πανω στη μητρικη ομως δε ρυθμιζονται για κανενα λογο, γυρναει μονιμα στις 2000

κανει θορυβο, αλλα δεν το θεωρω και τοσο τραγικο

---------- Προσθήκη στις 19:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

ειναι και το ψυχολογικο,σε καταλαβαινω.

Εγω εχω 3 ανεμηστηρες στο πλαινο panel απο το stacker 832 και η καρτα εχει αρχισει και τα παιζει....70 idle...

εμενα η 4890 ειναι στους 58 iddle, αλλα η δικη μου υλοποιηση οταν καθεται δε ριχνει το ρολοι στης στα 240 mhz οπως αλλες 2 που εχω δει , αλλα στα 500

και στα παιχνιδια φτανει χαλαρα 80+

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...