mavroulis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Το σύστημα είναι το εξής: amd64x2 4200+ m/b: asus m2a-vm gpu: ati hd3850 256mb ram: 4*2GB ddr2 Όταν γίνει η 2η επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου πετάει το παρακάτω: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=P2lBwbqTALo[/ame] Τι μπορώ να κάνω; Να σημειώσω ότι το ίδιο συμβαίνει και με την 32bit έκδοση και ότι όταν ξαναδοκίμασα στο παρελθόν μου έβγαζε το ίδιο σφάλμα. Δοκίμασα και vista x64 αλλά όποτε περνούσα driver της ati κολλούσε το σύστημα. Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών;
TheELF Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να φαινόταν και κάτι καλά θα ήταν κάτω αυτό γράφει atimdag.sys;μπορείς να μας γράψεις τι λέει ακριβώς; Αν λέει όντως κάτι με ati μάλλον ναι,κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικών σου(βύσματα,bios,driver).
mavroulis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γράφει atikmdag.sys και λίγο που έψαξα έχουν πολλοί πρόβλημα με το atikmdag ενώ δουλεύει ο υπολογιστής (όχι κατά την εγκατάσταση). Έβγαλα την καρτα και δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση με την onboard x1800 και δε μου έβγαλε αυτό το σφάλμα. Πήγε ένα βήμα παραπέρα η εγκατάσταση και τώρα μου δείχνει συνέχεια μια άσπρη οθόνη. _Anonymous_ τι εννοείς;
dkoum Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 προτεινω να απενεργοποιησεις την on board εντελως μεσα απο το bios να βαλεις κανονικα την καρτα και δοκιμασε να κανεις ετσι εγκατασταση αλλο που μπορω να σκεφτω εχει να κανει με το ρευμα μηπως δεν ειναι επαρκη για την καρτα ;
mavroulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Με την κανονική πετάει μπλε οθόνη. Τροφοδοτικό έχω ένα enermax 525w, οπότε δεν τίθεται θέμα. Πάντως, επειδή βαρέθηκα εβαλα xp κι ας χάνω τόση μνημη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.