paravatis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2001 re paidia kserei kaneis pou mporo na scannaro slides stin athina? <p>thx in advance
marios1957 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Υπαρχει ενα αξεσουαρακι που μπαινει σαν φακος μπροστα απο τη (ψηφιδωτη)μηχανη σου και φωτογραφιζεις τα slides σου...Το εχω δει να δουλευει-αριστη ποιοτητα-ειναι δε απειρως πιο γρηγορο απο του να σκαναρεις μονος σου.<p>Τωρα,που στην Αθηνα αναλαμβανουν τετοιες δουλειες,δεν ξερω,αλλα υποθετω στα μεγαλα(oneway κλπ),θα μπορουν.
nik7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 ego pantos pira ena scanner an se endiaferi mporo na sta scannaro kai gamata!!!anyway ston scanner Agfa e52 an se endiaferi.oso gia magazi den gnorizo mallon se magazia me fotografies!!!kseris se magazia pou kani emfanisis!!!
Coilworks_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Σίγουρα σε πάρα πολλά φωτογραφικά καταστήματα στην Αθήνα θα έχουν scanner για αυτή τη δουλειά.Εγώ πάω στον Αποστολίδη,αλλα και σε ένα στη γειτονιά μου! Εκτος και αν τα slide σου ειναι μεσαιου η εγάλου φορμά.Τότε θα είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεις αλλά και πάλι υπάρχουν.Τώρα αν θες ένα όνομα καταστήματος ,είναι ο Σκιαδόπουλος στην Αθήνα ,στην οδό Ζωρζ (δεν θυμάμαι αριθμό).Αν δεν έχει αυτός scanner (που αποκλείεται να μην έχει) θα ξέρει που να σε στείλει.Και όσον αφορά τις τιμές,είναι όσο και αν ελτυπώσεις ένα φιλμάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.