Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με αναπαραγωγή video

giannisv6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειναι δυο θεματα που με απασχολουν με τον νεο μου υπολογιστακο,και θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο διοτι εχετε μεγαλυτερη εμπειρια :o

Το μηχανημα ειναι αυτο:

mobo Asus M4A785TD-V EVO ,CoolerMaster 690 II Advanced , AMD Phenom II X4 955 3.2 ,ram 4gb mushkin 1600mhz,gpu saphire vapor x 5770,CoolerMaster GX Series 650W PSU ,Western Digital Caviar Green 650gb

Τα προβληματα:

1ον Αυτο δεν γινοταν στην αρχη.Κατα ενα ποσοστο 80% οταν βλεπω video στο youtube η εικονα γινετε τετραγωνακια λες και τραβαω βιντεο απο το κινητο μου με αναλυση αρχαια,με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω :mad:

2ον Απο την αρχη,δηλαδη απο την 1η μερα που παρελαβα το πισι,οταν αναπαραγει ταινιες με τον vlc ο οποιος ειναι ο καλυτερος και πιο ευχρηστος media player για μενα γιατι ξερω να το χειριζομαι παρα πολυ καλα,μου κανεις διακοπες ο ηχος,διαρκειας απο ενα δεκατο του δευτερολεπτου μεχρι και ενα δευτερολεπτο το πολυ δυο :-( Με τον GOM ολα ΟΚ,αλλα προτιμω τον vlc για τους λογου που ανεφερα.

Οποιαδηποτε σκεψη ειναι καλοδεχουμενη,σας ευχαριστω προκαταβολικα!.

Edit:ευχαριστω τους mods που βαλαν το topic εκει που πρεπει.

Δημοσ.

Κανω Unistall τα παντα με τον τροπο που ειπες και μετα κατεβαζω και τρεχω το τελευταιο ati catalyst και ακολουθω της οδηγιες,σωστα ?:-)

Δημοσ.
Κανω Unistall τα παντα με τον τροπο που ειπες και μετα κατεβαζω και τρεχω το τελευταιο ati catalyst και ακολουθω της οδηγιες,σωστα ?:-)

ναι.Πιο πολυ θεμα με τα drivers παιζει.

Εβαλες,αυτα που ειχε με την καρτα μαζι στο cd?

Δημοσ.

ε εχουν βγει αρκετοι νεοι drivers που πανε καλυτερα απο αυτον που εχει μεσα το cd.

Δοκιμασε με φρεσκους drivers και πες μας αν εχεις ακομα το προβλημα.

Προσοχη,πριν περασεις τον νεο οδηγο,να απεγκαταστησεις τον παλιο με τον τροπο που ειπε ο antonl.

βαλε εδω τα στοιχεια και κατεβασε το πρωτο.

Δημοσ.

Θα το κανω αυριο που θα εχω χρονο ;)

Πως μπορω να δω πιο εκδοση Catalyst/drivers εχω στο πισι ?

Αυτοι ειναι οι τελευταιοι που βρηκα ATI Catalyst™ 10.6 Display Driver for Windows XP

Δημοσ.

Εγιναν ολα οπως ειπαμε αλλα διαφορα δεν ειδα,δηλαδη για τα βιντεο στο youtube ειναι νωρις ακομα για να πω,αλλα με τον VLC δυστηχως τιποτα :-( . Εχετε καμια ιδεα? γιατι να μην παιζει σωστα τον ηχο ? Μηπως ειναι θεμα καποιων προχωρημένων ρυθμισεων ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...