thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ο Thresh μιλάει για αλλαγή socket και στην AMD. Έτσι μου γεννήθηκε η παραπάνω απορία.
d3m0n Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ο Thresh μιλάει για αλλαγή socket και στην AMD. Έτσι μου γεννήθηκε η παραπάνω απορία. Ε ναι, σε 2 χρόνια αλλάζει, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνεις.
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ε ναι, σε 2 χρόνια αλλάζει, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνεις. Σκαλώνω στο ότι πολλοί προτείνουν AMD, στηρίζοντας την άποψη τους στην αναβαθμισημότητα των AMD, ενώ ο Thresh αναφέρει ότι του χρόνου (και όχι σε 2 χρόνια) θα βγεί νέο socket από την AMD. Οι Phenom Χ6 π.χ. θα είναι συμβατοί με το νέο socket; Ελπίζω τώρα να έθεσα το πιο πάνω ερώτημα μου κάπως πιο καθαρά.
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το τελευταιο τσιπ της AMD που προτεινεται απο τα παιδια εδω στο φορουμ θα δεχεται τον καινουργιο bulldozer της AMD σε ενα χρονο ασχετα αν η πλατφορμα της αλλαζει. Το πειραγμα ηταν επειδη αναρωτιοσουν γιατι προτεινουμε,βαζοντας και τον εαυτο σου μεσα, αναβαθμιση σε AMD δηλαδη ηταν σαν να αναρωτιοσουν τι κανεις και γιατι το κανεις και ηταν πολυ αστειο.Και προσωπικα ομολογω οτι μου αρεσει να πειραζω οσους κανουν μια γκαφα,ειναι μεσα στις απολαυσεις της ζωης.
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Το τελευταιο τσιπ της AMD που προτεινεται απο τα παιδια εδω στο φορουμ θα δεχεται τον καινουργιο bulldozer της AMD σε ενα χρονο ασχετα αν η πλατφορμα της αλλαζει. Τώρα συνεννοηθήκαμε.
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Thin Lizzy, αμα λαχει θα σε ξαναπειραξω.Αλλα αν θες πειραξε με και εσυ no problem.Αρκει να μην γινομαστε προσβλητικοι που ουτε εμενα μου αρεσει.
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Thin Lizzy, αμα λαχει θα σε ξαναπειραξω.Αλλα αν θες πειραξε με και εσυ no problem.Αρκει να μην γινομαστε προσβλητικοι που ουτε εμενα μου αρεσει. Τέλος καλό όλα καλά φίλε μου. Το θέμα δεν είναι μόνο να πειράζουμε κάποιον, αλλά να ξέρει και ο άλλος γιατί τον πειράζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.