SpirosLouis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Έχω απόρια εδώ και τόσο καιρό για τις 2 εταιρίες. Τι θα με κάνει να προτιμίσω την Amd από την Intel και το αντίστροφο;(σε επεξεργαστή και μητρική πάντα) Είμαι χρήστης Intel (όπως μπορείτε να δείτε και στην υπογραφή μου). Τι διαφορά θα δω σε AMD. Χρήση από όλα. Από καλά και απαιτιτικά παιχνίδια εως και photoshop/Vegas Pro 9 κ.α. δυνατές εφαρμογές.
benign Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Φιλε το θεμα ετσι οπως το θετεις ειναι πολυ γενικο και αντιπαραγωγικο.Επισης εχει συζητηθει απειρες φορες τους τελευταιους μηνες.Φιλικα,παντα,σε συμβουλευω να ψαχνεις πρωτα τα παλια νηματα με καποιο θεμα που σε ενδιαφερει και αν δεν το βρισκεις τοτε να ανοιγεις καινουργιο. Καλη συνεχεια.
antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Όντως λίγο αόριστο μου φαίνεται το σκεπτικό. Γενικά οι AMD πλεονεκτούν (σχεδόν ανέκαθεν το καναν) σε value for money για τον μέσο χρήστη. Δε θα δεις κάποια εμφανή διαφορά στη χρήση (ίσως σε συγκεκριμένες εφαρμογές πλεονεκτεί ο ένα ή άλλος).
The_Judas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Η AMD δίνει καλύτερη αναλογία ποιότητας προς τιμή. Το photoshop πιο πολύ χρειάζεται γρήγορο σκληρό δίσκο και αρκετή και γρήγορη μνήμη παρά μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Στα παιχνίδια δεν θα δεις μεγάλες διαφορές είτε πάρεις AMD είτε Intel, γιατί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η κάρτα γραφικών. Τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο χρησιμοποιούν όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή και εκεί υπερέχει κατά κύριο λόγο η ιντελ με το ανάλογο κόστος βέβαια...
Bandura Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Επισης η ΑMD δεν αλλαζει τοσο συχνα τα socket στις μητρικες, οποτε αν θες να κανεις αναβαθμιση, θα γλυτωσεις το κοστος της μητρικης, πχ οι am3 cpu κανουν και σε am2 socket.
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 αν και εισαι INTEL χρηστης την ΑΤΙ την εχεις :-D:-D αντε καλως να ερθεις και στο κοκκινο-πρασινο στρατοπεδο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Επισης η ΑMD δεν αλλαζει τοσο συχνα τα socket στις μητρικες, οποτε αν θες να κανεις αναβαθμιση, θα γλυτωσεις το κοστος της μητρικης, πχ οι am3 cpu κανουν και σε am2 socket. του χρόνου αλλάζουν και οι 2...
vasilisga Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 του χρόνου αλλάζουν και οι 2... ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...
thinlizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 του χρόνου αλλάζουν και οι 2... Τότε γιατί προτείνουμε στο κόσμο AMD, λέγοντας ότι μπορεί να αναβαθμήσει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μην κοιτάς εμένα, έχω αποσυρθεί από το άθλημα, δεν έχω προτείνει σύστημα εδώ και 1+ χρόνο αν δεν κάνω λάθος
thinlizzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 μην κοιτάς εμένα, έχω αποσυρθεί από το άθλημα, δεν έχω προτείνει σύστημα εδώ και 1+ χρόνο αν δεν κάνω λάθος Δεν είπα προτείνεις αλλά προτείνουμε. Μην το πέρνεις προσωπικά
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γιατι λεγεται οτι το τελευταιο chip που κυκλοφορει τωρα θα υποστηριζει τους Bulldozer απλο ειναι Einstein.
thinlizzy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Γιατι λεγεται οτι το τελευταιο chip που κυκλοφορει τωρα θα υποστηριζει τους Bulldozer απλο ειναι Einstein. Δεν καταλαβαίνω το υφάκι σου, αλλά δεν το συνεχίζω.
cabdik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τότε γιατί προτείνουμε στο κόσμο AMD, λέγοντας ότι μπορεί να αναβαθμήσει; διοτι παντα η AMD εχει μια αλληλουχια στις συμβατοτητες και δεν σε αποκοπτει εντελως απο το ενα σοκετ στο αλλο. αντιθετα απο αυτο που κανει η ιντελ! και λογικο ειναι καθε νεο σοκετ να φερνει καποιες νεες τεχνολογιες που δεν μπορουν να ακολουθησουν καποιοι πολυ παλιοι επεξεργαστες. οποτε αυτοματως, δεν μπορουν να υποστηριχθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.