Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Asrock 330pro

vladis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι καλησπερα και καλωσ σασ βρηκα,θελω την βοηθεια σασ σε κατι που προσφατα αγορασα ενα asrock 330prohttp://www.topsystems.gr/products/Asrock-ION-330-Pro-Barebone-Mini-PC-%CE%BC%CE%B5-Intel-DualCore-Atom-330-1.6GHz%2C-NVidia-ION-Chipset-%CE%BC%CE%B5-Full-HD-1080p.html χωρισ μνημεσ και σκληρο μπορειτε να μου πειτε τι μνημεσ ειναι συμβατεσ και τι σκληρο να παρω εσωτερικο.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει. Μπες στο site της Asrock και δες με τι μνήμες είναι συμβατό και τι σκληρούς παίρνει.

Δημοσ.
Ευχαριστω κυριοι για την βοηθεια που δεν μου δωσατε

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά πρέπει να σου πω κλατι άλλο.

Πρώτη φορά ποστάρεις σε φόρουμ; δεν φαντάζομαι να περιμένεις ότι θα πάρεις απάντηση μέσα σε μια-δύο ώρες (μπορεί, αλλά σπάνιο). Για αυτό πριν αρχίσεις να γίνεσαι επικριτικός, σκέψου 1ον ότι πόσταρες Κυριακή απόγευμα σε μια εποχή που όλοι λυσσάνε για έναν καφέ κάπου με δροσιά (όχι στο σπίτι μπροστά στο pc δηλαδή), και 2ον αρχικά πόσταρες και σε λάθος section, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί σε σημείο όπου κάποιος ίσως και να ξέρει να σου απαντήσει. Στο software πιθανότατα κατά τύχη μόνο θα έπαιρνες απάντηση.

Φιλικά σου τα λέω, λίγη υπομονή με αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...