Evgenios1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Να ρωτησω, τι θα γινει με τους δρομους οταν εφαρμοστει αυτο το συστημα; Αυτοι (εγω) που δουλευουν σε εξωτερικες δουλειες πως θα ξερουν αν ο χ δρομος ειναι στο "παλιο" ελληνικο η στο καινουριο αλιμο; Και οι αριθμησεις σε κεντρικους δρομους; Τι θα λεμε; Ειμαι στο 333 βουλιαγμενης.. οχι το πρωτο το δευτερο που ειναι 5 χμλ πιο κατω. ΥΓ: Συμφωνω με το Καλλικρατη
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Πήγα στο ΚΕΠ Αγίας Παρασκευής να κάνω μια δουλειά με το Δήμο Ραφήνας (που θα πάει Πικέρμι ή το Πικέρμι θα πάει Ραφήνα?) και μου έλεγε η υπάλληλος πως έχουν αποθρασυνθεί οι υπάλληλοι των θιγόμενων δήμων. "Ούτε τηλέφωνα δε σηκώνουν" μου είπε χαρακτηριστικά. Για καλή μου τύχη στο δήμο Ραφήνας με δύο διαφορετικές υπηρεσίες που συνεννοήθηκα μου έστειλαν τα χαρτιά αυθημερόν (!!!), ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής για τέτοια χαρτιά είναι 10-15 εργάσιμες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Πήγα στο ΚΕΠ Αγίας Παρασκευής να κάνω μια δουλειά με το Δήμο Ραφήνας (που θα πάει Πικέρμι ή το Πικέρμι θα πάει Ραφήνα?) και μου έλεγε η υπάλληλος πως έχουν αποθρασυνθεί οι υπάλληλοι των θιγόμενων δήμων. "Ούτε τηλέφωνα δε σηκώνουν" μου είπε χαρακτηριστικά. Για καλή μου τύχη στο δήμο Ραφήνας με δύο διαφορετικές υπηρεσίες που συνεννοήθηκα μου έστειλαν τα χαρτιά αυθημερόν (!!!), ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής για τέτοια χαρτιά είναι 10-15 εργάσιμες. Παρεμπιπτόντως: ο Δήμος Ραφήνας θα απορροφήσει την Κοινότητα Πικερμίου και θα δημιουργηθεί ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με έδρα τη Ραφήνα. Γενικά, η εξυπηρέτηση στον Δήμο Ραφήνας είναι πολύ καλή.
frenzy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 ο Δήμος Ραφήνας θα απορροφήσει την Κοινότητα Πικερμίου Ευτυχώς γιατί Γενικά, η εξυπηρέτηση στον Δήμο Ραφήνας είναι πολύ καλή. Δεν έχω δει τέτοια εξυπηρέτηση πουθενά. Μπράβο για το Δήμο σας.
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 offtopic: [...] Μπράβο για το Δήμο σας. Πλάκα με κάνεις; Τόσες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης ούτε στην Αθήνα δεν υπάρχουν. Μισή ώρα έκοβα κύκλους κοντά στο σημείο που θελα να πάω μπας και βρω κανα στενάκι που επιτρέπεται να παρκάρεις σαν άνθρωπος (και να μην πληρώσεις την καρτούλα) και τίποτα. Ακόμα και σε αλάνα κάτω από κάτι ελιές είχε ταμπέλα. Sorry αλλά πραγματικά είχα αγανακτήσει εκείνο το Σάββατο (βάλε κι όλη την κίνηση της Μαραθώνος).
..MementoMori.. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 offtopic: Πλάκα με κάνεις; Τόσες θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης ούτε στην Αθήνα δεν υπάρχουν. Μισή ώρα έκοβα κύκλους κοντά στο σημείο που θελα να πάω μπας και βρω κανα στενάκι που επιτρέπεται να παρκάρεις σαν άνθρωπος (και να μην πληρώσεις την καρτούλα) και τίποτα. Ακόμα και σε αλάνα κάτω από κάτι ελιές είχε ταμπέλα. Sorry αλλά πραγματικά είχα αγανακτήσει εκείνο το Σάββατο (βάλε κι όλη την κίνηση της Μαραθώνος). Ενταξει εχει και μια λογικη αυτο. Φαντασου τι θα γινοταν, με το λιμανι εκει περα, οταν ο καθενας θα αφηνε το αμαξι του για να παει τις διακοπουλες του για μερικες μερες. Σε καταλαβαινω απολυτα ομως. Αυτο το Sante ευθυνεται και για πολλους δικους μου εκνευρισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.