Προς το περιεχόμενο

Αποστολή απο Amazon και ταχυδρομειο

kseim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα έκανα αγορα απο το γνωστο Amazon δυο βιβλίων τα οποία αν και τα παραγειλα ταυτόχρονα μου ειίπαν οτι θα αποσταλούν ξεχωριστά.Το θέμα ειναι οτι το ένα το παρέλαβα εντος τριών ημερών μεσω ταχυδρομείου αλλα σαν απλό γράμμα με αποτελεσμα ο ταχυδρόμος (ενω εγω δεν είμουν σπίτι) να το αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας οπου ο καθένας θα μπορούσε να βάλει χέρι στο δέμα και να το πάρει.Ξέρει καποιος αν αυτο είναι η γενική τακτική αποστολής.Δε θα πρεπε να μου αφήσουν ειδοποίηση για να το παραλάβω απο το ταχυδρομείο εφ΄όσον δε με βρήκαν?.το δεύτερο ακόμα το περιμένω αλλα φοβάμαι πως είχε την ίδια μεταχείριση με το πρώτο και κάποιος μπορει να το έχει πάρει.

Αν δηλαδη παράγγελνα ενα iphone θα το παρατουσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας????

η έκανα εγω λάθος κατι στην παραγγελία?Με καλύπτει κάπως το Amazon σε τέτοιες περιπτώσεις???Θα στείλω βεβαια και κάποιο mail στην Amazon απλα ήθελα τη γνώμη των insomniacs καποιος θα έχει παρόμοια περιπτωση......

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων...

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που δε ζήτησες συστημένο, κάπως έτσι είναι η τακτική των ΕΛ.ΤΑ. Αν ήταν μεγάλο το δέμα, θα σου άφηναν σημείωμα, αλλιώς τ αφήνουν στην πόρτα σου.

Σε περίπτωση που δεν το παραλάβεις ποτέ μπορείς να ζητήσεις refund. Βέβαια κάποιοι Έλληνες χρήστες το παρακάναν με το ελαστικό refund (του Play.com πχ) και σταμάτησε πλέον να στέλνει Ελλάδα ακριβότερα είδη.

Δημοσ.

Μην στείλεις email γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Οι λύσεις είναι να στο στείλουν σε άλλη διεύθυνση που θα υπάρχει κάποιος να το παραλάβει (π.χ. στη δουλειά ή σε κάποιο συγγενή) ή να ζητήσεις αποστολή συστημένο (signed) το οποίο κοστίζει λίγο παραπάνω.

Παλιότερα είχα σοβαρά προβλήματα με κλοπές περιοδικών (αλλά ποτέ λογαριασμών) οπότε νοίκιασα μια θυρίδα και ηρέμησα.

Δημοσ.

Ποτέ δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο και παραγγέλνω μια φορά το μήνα...

Πάντα έχω ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα ασχέτου μεγέθους.

Κοίτα λίγο τα ΕΛΤΑ σου γιατί μου φαίνεται καλοκαίρι μύρισε...Την ξες τη συνέχεια...

;)

Δημοσ.
Ποτέ δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο και παραγγέλνω μια φορά το μήνα...

Πάντα έχω ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα ασχέτου μεγέθους.

Κοίτα λίγο τα ΕΛΤΑ σου γιατί μου φαίνεται καλοκαίρι μύρισε...Την ξες τη συνέχεια...

;)

Εξαρτάται από το ταχυδρομείο και τον διανομέα. Υπνοβάτη στην περίπτωση σου ισχύει το «έχω πολλά να κουβαλήσω, σιγά μην κουβαλάω και βιβλία». Κανονικά ο διανομέας μεταφέρει φακέλους και μικρά δέματα και τα παραδίδει σε προστατευμένα γραμματοκιβώτια, αλλιώς ειδοποίηση για παραλαβή από το ταχυδρομείο. Στα συστημένα είναι απαραίτητη και η υπογραφή, οπότε δεν το παρατά όπου βρει.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια μαλλον απ οτι κατάλαβα θα περάσω αυριο μια βολτα απο τα ΕΛΤΑ της περιοχής και βλεπουμε.Εξάλου το βιβλιο που δεν παρελαβα ήταν πολύ πιο ογκώδες απο αυτο που μου αφησανε οπώτε ισως βρω κατι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...