pano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 α) Κάνε ένα search στο google και θα καταλάβεις. β) α)Κλάιν μάιν,όπως το περίμενα. β)Διάβασε καλά τι ζήτησε η κοπέλα. vikini πάρε το chieftec και με αυτά που θα σου περισσέψουν πήγαινε για κανά μπανάκι(αν και ξεσκίστηκε αυτός ο παλιόκαιρος)
panostuner Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 vikini πάρε το chieftec και με αυτά που θα σου περισσέψουν πήγαινε για κανά μπανάκι(αν και ξεσκίστηκε αυτός ο παλιόκαιρος) +1 Η καλύτερη λύση...Και από πλευράς τιμής και απο ποιότητα!!
d3m0n Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 α)Κλάιν μάιν,όπως το περίμενα.β)Διάβασε καλά τι ζήτησε η κοπέλα. vikini πάρε το chieftec και με αυτά που θα σου περισσέψουν πήγαινε για κανά μπανάκι(αν και ξεσκίστηκε αυτός ο παλιόκαιρος) Κλάιν μάιν; Τι θες άλλο να σου πω; Να κάτσω να σου κάνω review με τα 2 τροφοδοτικά; Ή μήπως θεωρείς ότι το Scythe είναι καλύτερο απ' το Corsair; Και δεν μιλάω μόνο για το set-up της vikini, αλλά τα συγκρίνω γενικά σαν τροφοδοτικα. Κάνε ένα search στο google μασημένη τροφή δεν ταίζω προσωπικά.
vikini Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδια τελικα πηρα το corsair για να μαστε σιγουροι! Δε πειραζει ενα pc το εχουμε! Εκανα και το μπανακι μου στη βροχη στη διαδρομη για πλαισιο! Τεσπα.Θα προσπαθησω τωρα να το συνδεσω. Ευχαριστω για ολα!
pano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδια τελικα πηρα το corsair για να μαστε σιγουροι! Δε πειραζει ενα pc το εχουμε! Εκανα και το μπανακι μου στη βροχη στη διαδρομη για πλαισιο! Τεσπα.Θα προσπαθησω τωρα να το συνδεσω. Ευχαριστω για ολα! Νά΄σε καλά και αν χρειαστείς βοήθεια ξέρεις που θα μας βρείς
panostuner Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Παιδια τελικα πηρα το corsair για να μαστε σιγουροι! Δε πειραζει ενα pc το εχουμε! Εκανα και το μπανακι μου στη βροχη στη διαδρομη για πλαισιο! Τεσπα.Θα προσπαθησω τωρα να το συνδεσω. Ευχαριστω για ολα! Καλά έκανες!Και αν χρειαστεί να κάνεις κάποια αλλάγη στο μέλλον στο pc σου δεν θα έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό!
vikini Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Τα νευρα μου!! Το συνεδεσα γυρισα τον διακοπτη πατησα το κουμπι ν ανοιξει το pc και τπτ! Κανενας ηχος καμια κινηση. Ποιος ξερει τι εκανα λαθος!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
vikini Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Οχι!! Τπτ.Το μονο περιεργο που παρατηρησα ειναι οτι οταν τον ανοιγω ενω δεν γινεται απολυτως τπτ το φωτακι εθερνετ του ρουτερ αναβει και μολις κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου σβηνει. Τι σημαινει αυτο??
UpToDate_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Οχι!! Τπτ.Το μονο περιεργο που παρατηρησα ειναι οτι οταν τον ανοιγω ενω δεν γινεται απολυτως τπτ το φωτακι εθερνετ του ρουτερ αναβει και μολις κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου σβηνει. Τι σημαινει αυτο?? Απλά κάνε ότι κάνει εδώ.
vikini Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Aυτα εκανα. Πηρα και το πλαισιο και μου ειπαν οτι αφου δεν αναβει ειναι πολυ πιθανο να εχει καταστραφει η μητρικη.
panostuner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μήπως υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα και γι αυτό δεν ανάβει το pc?Το έχω συναντήσει και αυτό και διορθώνεται αν είναι κάτι τέτοιο.Εκτός αν έχει καεί η μητρική!!Που και αυτό παίζει!Αν δεν ξέρεις να το ελένξεις στα σίγουρα, καλύτερα να το πάς κάπου να το δουν και να σου πούν με σιγουριά τι έχει!!
vikini Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ναι το πηγα.Περιμενω αυριο να μου πουν τι εχει.
vikini Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τελικα καταστραφηκαν τα παντα ολα!! Και μητρικη και επεξεργαστης!! Ελεος!! Επειδη ειναι ακομα σε εγγυηση τα πηγα πλαισιο και θα τα δουν μπας και μου τα αλλαξουν. Τρομερη γκαντεμια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.