Προς το περιεχόμενο

Καηκε το τροφοδοτικο!!;

vikini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι μου χει κολλησει το corsair αλλα σκεφτομαι και την τιμη.Τα υπολοιπα που λετε ειναι πιο οικονομικα.Δεν ξερω τι να κανω!!

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι μου χει κολλησει το corsair αλλα σκεφτομαι και την τιμη.Τα υπολοιπα που λετε ειναι πιο οικονομικα.Δεν ξερω τι να κανω!!

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-500W-APS-500S-APS-500S.htm

Σου φτάνει και περισσεύει(αφού για κάποιο χρονικό διαστημα δούλευε με το 420W XP),και να ξεκολλήσεις από το corsair γιατί ειναι λάθος επιλογή για τα λεφτά που ζητάει.

Δημοσ.

vikini προτού προβείς σε αγορά καινούργιου κοίτα μήπως δεν έχει λήξει η εγγύηση του τροφοδοτικού;

Δημοσ.

Το Corsair να πάρεις είναι πολύ καλύτερο από κακαρίκι καμαρίκι και λοιπά ελαφρώς no name τροφοδοτικά. Ένα καλό τροφοδοτικό είναι επένδυση για μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Nα το πάρεις.....

Για 10€ παραπάνω χαλαρά θα πάρει το Corsair.

Δημοσ.
α)Το Corsair να πάρεις είναι πολύ καλύτερο από κακαρίκι καμαρίκι

β)Για 10€ παραπάνω χαλαρά θα πάρει το Corsair.

α)Μπορείς να το αποδείξεις αυτό ή κλάιν μάιν;

β)Από πότε η Αγία Παρασκευή ήρθε στο κέντρο της Αθήνας;

Δημοσ.

Μια χαρά psu είναι το scythe kamariki αλλά και το chieftec A-135 series. Το δεύτερο μάλιστα έχει και 140άρη fan. Και τα δύο δε, είναι active pfc και φυσικά 80 plus.

Αμφιβάλλω αν η TS είχε 80plus psu, οπότε όποιο και απο τα 2 παραπάνω επιλέξει είναι υπεραρκετά όχι μόνο για το set up που διαθέτει, (μάλιστα για αυτό είναι και overkill), αλλά και για οποιοδήποτε νέο set up σκέφτεται να φτιάξει.

Εγώ θα της πρότεινα επιπλέον των ανωτέρω και ένα heroichi 400W 80plus που είναι αξιόλογο psu και οικονομικό, αφού βέβαια μπορούσε πρώτα να μας πεί ποιο είναι το ακριβές configuration του pc της. :-)

Δημοσ.
Όντως ρε σεις,τι λέτε στην κοπέλα λες και φοράει καμια 4890 το μηχάνημα ?? :P

Με αυτό θα παρα είναι gg.

Μην πω και με αυτό .

Δεν αντιλέγω σε αυτά που λέτε αλλά κανένας δεν ξέρει τι έχει,γι΄αυτό έβαλα κάτι παραπάνω για λόγους ασφαλείας. Kαι άμα είναι να δώσει ένα 50άρικο για το corsair γιατί να μην πάρει ένα 500άρι με τα ίδια λεφτά,το enermax από την άλλη αναμένεται εδώ και μέρες( ο stm βέβαια εἰπε ότι το είδε σε ράφι του Πλαισίου στην Καλαμαριά).

Δημοσ.

Σε λιγο θα ξεκινησω και δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο!! Ειμαι αναμεσα στο corsair και στο chieftec. Αυτο που μ' ενδιαφερει κυριως ειναι να μην μου παθει τπτ παλι κ μ αφησει στα καλα καθουμενα. Και επειδη το corsair εχει την διπλασια τιμη αν πιστευετε οτ το αλλο θα μου κανει αξιοπρεπως τη δουλεια μου να το παρω. Ελπιζω να προλαβω να δω καμια απαντηση!

Δημοσ.
Σε λιγο θα ξεκινησω και δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο!! Ειμαι αναμεσα στο corsair και στο chieftec. Αυτο που μ' ενδιαφερει κυριως ειναι να μην μου παθει τπτ παλι κ μ αφησει στα καλα καθουμενα. Και επειδη το corsair εχει την διπλασια τιμη αν πιστευετε οτ το αλλο θα μου κανει αξιοπρεπως τη δουλεια μου να το παρω. Ελπιζω να προλαβω να δω καμια απαντηση!

εγώ θα σου πρότεινα το chieftec διότι δεν είναι και καμία τυχαία μάρκα και είναι και πιο οικονομικό...Ασε που απ ότι κατάλαβα δεν έχεις τρελές απαιτήσεις οπότε θα είσαι οκ με αυτό!!

Δημοσ.
α)Μπορείς να το αποδείξεις αυτό ή κλάιν μάιν;

β)Από πότε η Αγία Παρασκευή ήρθε στο κέντρο της Αθήνας;

α) Κάνε ένα search στο google και θα καταλάβεις.

β) :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...