vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Γεια σας! Πηγα χτες ν ανοιξω το pc ακουστηκε ενα τσαφ κ αρχισε να μυριζει καμμενο!! Η μυρωδια εβγαινε απ το τροφοδοτικο και για να μαι σιγουρη το εβγαλα και σιγουρα μυριζει μονο αυτο και δεν βλεπω καμια καρτα καμμενη. 1ον: δεν μπορω να ξερω αν χτυπησε και τιποτα αλλο αλλα μπορω να ελπιζω πως ειναι μονο το τροφοδοτικο,ε; 2ον: απ'οτι βλεπω ειναι 450W. Μπορω να παρω ενα μεγαλυτερο;(δεν θυμαμαι δυστυχως το configuration του pc τωρα αλλα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη, 2 σκληρους ,4 g ram και μια nvidia καρτα γραφικων.)3ον: Θα παω αυριο να παρω ενα καινουριο. Εχετε να μου προτεινετε καποιο? Επειδη εχω παντα προβλημα με υψηλες θερμοκρασιες θελω καποιο που να μην ανεβαζει θερμοκρασια και οσο το δυνατον αθορυβο.Και οχι πανω απο 100 ευρω! Αυτα!Ευχαριστω πολυ!
LeoNaXe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 θα ήταν καλύτερα απο κανέναν φίλο/φίλη σου να πάρεις ένα τροφοδοτικό και να σιγουρευτείς ότι είναι μόνο το τροφοδοτικό καμένο και δεν χτύπησε τίποτα άλλο, αν και κατά 90% θα είναι μόνο το τροφοδοτικό. θα έσκασε κανέναν πυκνωτή. για τροφοδοτικό απο ποιο κατάστημα προτιμάς να πάρεις?
vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μακαρι γιατι ειναι δυσκολο να το δοκιμασω! Πλαισιο ,e-shop η οποιοδηποτε αλλο μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας.
LeoNaXe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 δεν έχεις κανένα φίλο φίλη να δοκιμάσεις? μην πάρεις το τροφοδοτικό και δεν ανοίγει μετά να αρρωστήσεις τζάμπα
vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Αν δεν ανοιγει λογικα θα φτιαξω καινουριο οποτε δεν θα παει χαμενο το τροφοδοτικο.
vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Εχω δει αρκετα καλα reviews γι αυτη τη μαρκα. Μαλλον θα τη προτιμησω.Ευχαριστω πολυ! (Τα 550w θα ναι οκ λες; δεν χρειαζομαι παραπανω; )
NteliX Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι, μπορεις να παρεις μεγαλυτερο αλλα το θεμα ειναι χρειαζεσαι μεγαλυτερο? καλυτερα θα ηταν να αναφερεις το configuration του PC που εχεις και σημαντικοτερο ειναι τι τροφοδοτικο ειχες (εταιρια κατασκευης). Θα σε βοησουν καλυτερα τα παιδια στο forum. Ενα καλο και λιγο μεγαλυτερο απο το τροφοδοτικο που ειχες ειναι αυτο
vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δυστυχως configuration δε θυμαμαι ακριβως και αφου δεν ανοιγει δυσκολο να το δω.Απ'οτι βλεπω αυτο που εχω ειναι xilence xp420.
Inkjjl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Scythe Kamariki 4 750W ;-) 95 euro apo plaisio!Einai super kai poly isixo!
LeoNaXe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ενα καλο και λιγο μεγαλυτερο απο το τροφοδοτικο που ειχες ειναι αυτο είναι αυτό που πρότεινα εχώ αλλα απο e-shop γιατί ήθελε απο κάπου στο κέντρο την Αθήνας. ναι θα σου είναι αρκετά τα 550 και μην πω υπερβολικά Scythe Kamariki 4 750W ;-) 95 euro apo plaisio!Einai super kai poly isixo! δεν θα βάλει και crossfire το κορίτσι για να χρειαστεί 750άρι
vikini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι μωρε μου φαινονται και μενα πολλα τα 750. Και δεν εχω σκοπο να του κανω και καμια αναβαθμιση.Να δουλεψει θελω προς το παρον! Θα καταφερω να το βαλω μονη μου ε? Οταν το εβγαλα σημειωσα που μπαινει τι.Χαχα.
LeoNaXe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι μωρε μου φαινονται και μενα πολλα τα 750. Και δεν εχω σκοπο να του κανω και καμια αναβαθμιση.Να δουλεψει θελω προς το παρον! Θα καταφερω να το βαλω μονη μου ε? Οταν το εβγαλα σημειωσα που μπαινει τι.Χαχα. άνετα θα μπορέσεις, δεν είναι τίποτα το δύσκολο. η κάθε σύνδεσή του έχει και την θέση του. με μια ματιά θα καταλάβεις
panostuner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 καλά όπως νομίζεις CORSAIR CMPSU-550VX 96.00 € +1 και κάτι πιο οικονομικό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-550W-80-plus-APS-550C-APS-550C.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.