caveneo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Έχω το παραπάνω netbook και είπα να εγκαταστήσω το Ubuntu Netbook 10.04. Έτσι δημιούργησα το usb που ήθελε και αποφάσισα να το δοκιμάσω, πριν το εγκαταστήσω. Στην αρχή για 2 με 3 φορές έμπαινε κανονικά στο ubuntu, τώρα πλέον μου κολλάει και βγάζει το εξής μήνυμα "[<C0104087>]kernel_thread_helper+0x7/0x10". Το έβγαλα από τη μπρίζα έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 λογικά στο φλασάκι είναι το πρόβλημα. Η επανεγκατάσταση πιθανόν να το λύσει, αλλιώς δοκίμασε και μ'άλλο φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Τελικά ναι αυτό που μου λες ήταν το πρόβλημα. Λίγο που το δοκίμασα πάντως στην αναπαραγωγή στο youtube, κολλάει κάπως! Μήπως να αφήσω τα XP όπως ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 αν είναι το youtube μόνο το πρόβλημα, μπορείς να δοκιμάσεις την εφαρμογή: minitube (πρόσεξε τη σημείωση του developer για το ubuntu) παίζει τα βίντεο χωρίς flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ωραίο. Ευχαριστώ πολύ! ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ---------- Υπάρχει κάποια άλλη διανομή linux που να είναι πιο "ελαφριά" και να μπορώ να τη δοκιμάσω σε live usb/cd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Για δοκίμασε το lubuntu. Ζητάει μόνο 50-60 mb για να τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.